Şişkinlik!!!

Kelin ilacı olsa başına sürermiş
Bu arada sağlıkla hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah :)

O saydiklarinizin hiç birini yemem ben zaten yemekleri annem yapıyor ama süzerek yapar o da dediginiz gibi evet mekik çekebilirim doğru diyorsunuz

Teste muhakkak giricem teşekkürler :)

Annem yapıyor yemekleri :) evet dediginiz işlemden geçiriyor annem

O gaz sıkışması bende de oluyor bazen öyle bir batar giriyor ki oturduğum yerden sıçratıyor spora gitmeyi düşünüyorum ara ara ama ancak söyle bi durum var daha öncelerde de spor yapıyordum mesela ve karnım yine şişiyordu bazen bu ne biçim bi karin yaa valla yemek yemekten soğudum

Hamileyseniz çok normal ama şakın bitki çayı doktora danışmadan içmeyin ben ilk haftalardan beri çekiyorum hiç bi fayda etmiyor sadece sıcak tutun kendinizi ayaklarınızı

Hamileyseniz çok normal ama şakın bitki çayı doktora danışmadan içmeyin ben ilk haftalardan beri çekiyorum hiç bi fayda etmiyor sadece sıcak tutun kendinizi ayaklarınızı
Yok hayır değilim :) hayırlısıyla alırsınız bebeğinizi kucağınıza inşallah:)

Yalniz degilsin, bende kac senedir cekiyorum ve doktorlar bir sey bulamiyor. Tabi sükür etmek gerekiyor ama bunun adini koyamayincada insan caresiz hissediyor kendini.
Gecmis olsun canim, fazla yardimci olamadim malesef :/

Yalniz degilsin, bende kac senedir cekiyorum ve doktorlar bir sey bulamiyor. Tabi sükür etmek gerekiyor ama bunun adini koyamayincada insan caresiz hissediyor kendini.
Gecmis olsun canim, fazla yardimci olamadim malesef :/
Şükür tabi Allah dermansız dert vermesin canım. Olsun sorun değil en azından yalnız değilmisim bunu görüp biraz olsun rahatladım sana da çok geçmiş olsun

Neyapıyor anneniz anlamadım?
Soğanını salçasını sormuştunuz ben de kendim yapmadigim için annem yapıyor yemekleri dedim.
Bakliyatlarin gazini aliyor musunuz dedim ben de annemi yaparken gördüğüm kadarıyla dediginiz işlemden geçiriyor yani aliyor dedim :)

Kelin ilacı olsa başına sürermiş
Bu arada sağlıkla hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah :)
:)) inşallah çok teşekkür ederim..

Siz bi kayısı çayı denesiz ya.. hani şu formların kayısılı olanları bana epey iyi geliyodu bi de biberiye çayı iyi geliyo ödeme.. bu gittiğimde bende sorucam doktoruma.. gerçekten çok rahatsızlık verici bi şey..

Salçayla soğan ?

Bi kişi daha söylemiş biberiye çayını. Temin edicem onları muhakkak. Bi önerisi olursa doktorunuzun bana da söyleyin lütfen

Yaşınız kaç bilmiyorum ben 37 yaşındayım 2-3 yıldır yaşıyorum bunu özellikle market ekmeği yediğimde çok oluyor.Ben bir yıldır ekmeği hamuru şekeri kestim sadece arada kaçamak yapıyorum.Karatay usulü besleniyorum.Hiç bir şikayetim kalmadı.Gastritim bile geçti.

Son düzenleme:
Bir de bağırsaklar da candida mantarı olan insanlar da bu sorun olurmuş.Bunun çözümüde sabah aç karnına bir çay kaşığı soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı, doğal elma sirkesi ve mayalı yiyeceklerden uzak durmakmış.Bir tahlili varmış ama tam adını bilmiyorum.Bir araştırın isterseniz.

26 yaşındayım. Evet ekmek çok tüketirim ben de o gerçekten şişiriyor insanı onu ben de farkettim. Ama onu yemeyince de yari ac kalmış gibi hissediyorum. O ekmek illa yemeğin suyuna bandirilacak bi bakayım dediginiz yontemlere de teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…