Şişko benn

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.341
398
Merhaba kızlar evlendikten sonra sistikce şişen hanimlardanim bende eşimle plan yaptık gebelik surecim var calismalardayiz ben bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum eşim de vücudum çok müsait almaya .Ekmek yemiyorum asitli içmiyorum çok nadir ara sıra gazoz cipsmis abur cuburmus sağlıksız diye hayatımda yok ama veremiyoum . Çalışıyorum işim uzak yollarda harap oluyorum tabi eve gelince klasik ev işleri bitmiyor ktuga uzaninca uyuya kalıyorum bunu şundan dolayı acikliyorum akşam beraber mekik spor hareketleri yapalım demişti o yapıyor o ben oturduğum zaman çuval gibi yıkılıp kalıyorum.Simdi bir plan yaptık haftanın 5 günü her akşam yürüyelim dedi ben akşam yemeği yemiyorum o isden geç geliyor 8:30 gibi yemek yiyip 9 gibi çıkar 1 saate yakın yururuz diyor sizce denemeye değer gibi çok kolay kilo veremiyorum faydası olur mu moralim çok bozuk

Değer tabii ki. Yeşilçay da için . ayrıca telefonunuza adim sayar indirin. Telefonumuz da hep cebinizde dursun. Gün sonunda kaç adim attığınıza bakarsiniz. 4 bin -5 bin -7bin-10 bin seklinde günden güne artirin adimlarinizi. Günde 10 bin adıma alışmak iyidir.

Evet esimin telinden o program var açarız dedi ilk günler hamlamamak için hafif adımlar az yururuz dedi sonra arttırıp tempolu yururuz dedi eskiden çok yeşil çay icerdim düşük olabilirmiş diye bıraktım sizce gebelik sürecinde yeşil çay içilir mi Google da içmeyib diyor diye bıraktım bende
Değer tabii ki. Yeşilçay da için . ayrıca telefonunuza adim sayar indirin. Telefonumuz da hep cebinizde dursun. Gün sonunda kaç adim attığınıza bakarsiniz. 4 bin -5 bin -7bin-10 bin seklinde günden güne artirin adimlarinizi. Günde 10 bin adıma alışmak iyidir.

Ben eşime yürüyüş olayını teklif ettim yeni evliyken, kırmadı tamam dedi. 4.günde caydı gitti :) O yüzden kıymet bilin ve değerlendirin. Ama bir dahiliye doktorunda hormonlarınıza baktırın, kilo verimini zorlaştıran etken var mı diye.
Yeşilçay, su tüketimini eksik etmeyin.

Düşük riski için yeşilçay bırakmışsınız, hamile misiniz?
Eğer kilo verme esnasında kalmak istemiyorsanız korunun.

Vakit hiç yok aslında sabah 6 da evden çıkıyoruz akşam ben 7 de eşim 8.30 gibi geliyor ama spor salonuna gidmem askinda ben isden gelene kadar sen spor salonu na yazil dedi çok pahalı bütçemizi zorlayamam:110:Bizden bu çözümü bulduk
Keşke vaktim olsa ve de benle yürümek isteyen eşim olsa.. Ne güzel işte.. Değer bence..

Bunu bana çevremde de söylediler eşim de söylüyor yemek yemedigin halde kilo gitmiyor troid guatr la ilgili hastalığın olabilir dediler.Simdilik hamile değilim 3 aydır da olmuyor zaten korunmayı nedense bırakmak istemedim uzun sürebilir bebek olayı ama birde ceviz suyunu duydum bı tanıdığım çok kilo verdi.Sabahlari zaten ceviz yiyiyorum bir tarif var suyun içine atıp bekketiyorsun sabah o suyu içip cevizi de yiyiyorsun bunu da uygularim inşallah gider kilolar
Ben eşime yürüyüş olayını teklif ettim yeni evliyken, kırmadı tamam dedi. 4.günde caydı gitti :) O yüzden kıymet bilin ve değerlendirin. Ama bir dahiliye doktorunda hormonlarınıza baktırın, kilo verimini zorlaştıran etken var mı diye.
Yeşilçay, su tüketimini eksik etmeyin.

Düşük riski için yeşilçay bırakmışsınız, hamile misiniz?
Eğer kilo verme esnasında kalmak istemiyorsanız korunun.

Kızlar birde haftasonu yürümeyi kabul etmedim malum temizlik ütü çamaşır vs haftaici yururuz dedik çok yorulacagim umarım Değer işten gelince ayaklarım şiş yorgun halsiz oluyorum çok ama yürüyünce daha dinç olurum belki

Canım, abur çubur ekmek yani un şeker tuz yok. Günde 3 litre su iç sabah öğle akşam yanında 1 litrelik şişe bulunsun hep. Tabağını küçült mümkünse kase olarak yap ya da kaşık hesabıyla mesela 5,6 kaşık. 1 saat yürü hızlı tempo. Evde esneme germe hareketleri yap cikamadigin zaman ve kesinlikle 7den sonra yemek yeme. Bi de haftanın bi günü tartil.

Bunu bana çevremde de söylediler eşim de söylüyor yemek yemedigin halde kilo gitmiyor troid guatr la ilgili hastalığın olabilir dediler.Simdilik hamile değilim 3 aydır da olmuyor zaten korunmayı nedense bırakmak istemedim uzun sürebilir bebek olayı ama birde ceviz suyunu duydum bı tanıdığım çok kilo verdi.Sabahlari zaten ceviz yiyiyorum bir tarif var suyun içine atıp bekketiyorsun sabah o suyu içip cevizi de yiyiyorsun bunu da uygularim inşallah gider kilolar

Bence bir doktorla görüş önce, kafana göre alınan tarifler bazı insanlarda çok ciddi sağlık sorunlarına sebep oluyor. Benim arkadaşım soğan kürünü 1 kere içti, 1 hafta hastanede yattı. Dikkatli olmak lazım. Kilo da gidecekse, sağlıkla gitsin. Doktorla görüşün, hormonal sorunda ilaçla destekleyip zayıflarsınız.

Canım vallahi yemiyorum evde yaptığım yemeğe hiç tuz atmıyor ben tussuz eşim de damak zevkine göre atıyor sabahları poaca simit asla yemem öğlen tek çeşit sebze veya bakliyat iş yerinde onlar oluyor genelde akşam da eşim yerden sofraya bile yanasmam canım çeker de yerim diye kilom genetik sanırım ama evlilik sürecinde yuruterek 4 kilo vermiştim yine vericemmm hırs yaptım zararın neresinden donsen kardir derler
Canım, abur çubur ekmek yani un şeker tuz yok. Günde 3 litre su iç sabah öğle akşam yanında 1 litrelik şişe bulunsun hep. Tabağını küçült mümkünse kase olarak yap ya da kaşık hesabıyla mesela 5,6 kaşık. 1 saat yürü hızlı tempo. Evde esneme germe hareketleri yap cikamadigin zaman ve kesinlikle 7den sonra yemek yeme. Bi de haftanın bi günü tartil.

Aynen, bu kısmı da not et. :super: katılıyorum. İşin temeli bu.

İnanın çocuk yokken vakit bir şekilde yaratılıyor.. Benim küçük bir bebeğim var, hiçbirşey yapacak vakti bulamıyorum. İşten geldiğim zaman tum zamanımı ona ayırıyorum.. Helal olsun kuzuma ama kilolarım benle pek mutlu.. Gidecek gibi de değiller..

Yani öncelikle hormon tahlili yaptırmanız gerekti sanırım yapılmıştır.Şeker,insülin,tiroit gibi sorunlar varsa ne yaparsan yap zor verirsin kilo.Suyuda bol içmiyorsun kesin.Hiçbirşey yemesen de suyu 2.5 3 litre içmezsen kilo kaybın olmaz çünkü.
Bunlardan sonra yapılan her egzersiz aktivitesi kilo vermene yardımcı olur kesinlikle.Merak etme:)

Back
X