Şişko benn

İnanın çocuk yokken vakit bir şekilde yaratılıyor.. Benim küçük bir bebeğim var, hiçbirşey yapacak vakti bulamıyorum. İşten geldiğim zaman tum zamanımı ona ayırıyorum.. Helal olsun kuzuma ama kilolarım benle pek mutlu.. Gidecek gibi de değiller..

Evet esimin telinden o program var açarız dedi ilk günler hamlamamak için hafif adımlar az yururuz dedi sonra arttırıp tempolu yururuz dedi eskiden çok yeşil çay icerdim düşük olabilirmiş diye bıraktım sizce gebelik sürecinde yeşil çay içilir mi Google da içmeyib diyor diye bıraktım bende
Bekar bir insanım ben valla evlenme çocuk yapma gibi düşüncelerim olmadığı ve uzun zaman da olmayacağı için ne yazık ki bir fikrim yok. Sadece zayıflama konusunda faydalı oldugunu biliyorum çünkü bağırsakları çalıştırıyor. Ama hamilelik konusunda zararı varsa tabii ki icmeyin. Onun yerine bol su tuketip zayiflarsiniz siz de.

Değerlendirin şu anınızı.. Çok da kilonuz yok ama.. İnanın benim durumum çok daha vahim..

Bu tempoda yaşıyor ve bu düzende yiyip içiyorsanız rahat kilo vermeniz lazım. Mutlaka doktora gidip bi tahlil yaptırın. Belki insülin direnci, guatr falan vardır. Hemde diyetisyen kontrolünde olması daha iyi olur.

İnanın çocuk yokken vakit bir şekilde yaratılıyor.. Benim küçük bir bebeğim var, hiçbirşey yapacak vakti bulamıyorum. İşten geldiğim zaman tum zamanımı ona ayırıyorum.. Helal olsun kuzuma ama kilolarım benle pek mutlu.. Gidecek gibi de değiller..
Doğru bebek olunca tum düzen değişiyor bende en azından hamile kalmadan biraz kilolar gitsin istedim bu şekilde hamile kalırsam 80 leri eminim görürüm

Kaç aylık bebişiniz? Bende uzun sürede verdim ama benek büyüyüp hareketlendikçe kilolar da gidiyor.

Evet su 2 lt civarı içtiğim an tuvaletten çıkmıyorum iş yerinde utanıyorum artık gidip gelmekten
Yani öncelikle hormon tahlili yaptırmanız gerekti sanırım yapılmıştır.Şeker,insülin,tiroit gibi sorunlar varsa ne yaparsan yap zor verirsin kilo.Suyuda bol içmiyorsun kesin.Hiçbirşey yemesen de suyu 2.5 3 litre içmezsen kilo kaybın olmaz çünkü.
Bunlardan sonra yapılan her egzersiz aktivitesi kilo vermene yardımcı olur kesinlikle.Merak etme:)

Yeterli hareket ediyor ve sağlıklı beslendiğiniz takdirde hala kilo veremiyorsanız bence diyetisyenle görüşün.
Profesyonel yardıma ihtiyacınız olabilir.

Aynen bu düzende yaşıyorum eşim sen ayakta işe gidip gelmeyi hareket sanıyorsun diyor evde temizlik yapınca hareket etmiş olmuyorsun diyor belki de doğru ben yorulunca çok hareketli sanıyorum kendimi
Bu tempoda yaşıyor ve bu düzende yiyip içiyorsanız rahat kilo vermeniz lazım. Mutlaka doktora gidip bi tahlil yaptırın. Belki insülin direnci, guatr falan vardır. Hemde diyetisyen kontrolünde olması daha iyi olur.

Sakın aç kalmaya çalışmayın üç öğün yiyin ara öğünler de yiyin ama bunlar sağlıklı besinler olsun. Düzgün beslenme programi ile zayıflamak çok kolay keşke kilo almakta vermek kadar kolay olsa :(

Kaç aylık bebişiniz? Bende uzun sürede verdim ama benek büyüyüp hareketlendikçe kilolar da gidiyor.
bebeğim prematüre. Kro 5 düz 3 aylık. Hareketlendi. Haklısınız. Ben de biraz yediğime içtiğime dikkat ediyorum. 4 kilo verdim. Kuzumla artık daha çok hareke ediyoruz çünkü..

Bence diyetistene git once tahlil ysptr ekmek filan yemiorm diosun kiloyuda veremiosun saglikli duzenli beslen verirsin

Merhaba kızlar evlendikten sonra sistikce şişen hanimlardanim bende eşimle plan yaptık gebelik surecim var calismalardayiz ben bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum eşim de vücudum çok müsait almaya .Ekmek yemiyorum asitli içmiyorum çok nadir ara sıra gazoz cipsmis abur cuburmus sağlıksız diye hayatımda yok ama veremiyoum . Çalışıyorum işim uzak yollarda harap oluyorum tabi eve gelince klasik ev işleri bitmiyor ktuga uzaninca uyuya kalıyorum bunu şundan dolayı acikliyorum akşam beraber mekik spor hareketleri yapalım demişti o yapıyor o ben oturduğum zaman çuval gibi yıkılıp kalıyorum.Simdi bir plan yaptık haftanın 5 günü her akşam yürüyelim dedi ben akşam yemeği yemiyorum o isden geç geliyor 8:30 gibi yemek yiyip 9 gibi çıkar 1 saate yakın yururuz diyor sizce denemeye değer gibi çok kolay kilo veremiyorum faydası olur mu moralim çok bozuk

Canım sadece cips kola ile kilo olmaz.. evdeki yemeklere dikkat edeceksin . Börek - simit - kızartma yeme. Ayrıca adım sayar al günlük 10.000 adım atmaya çalış . Dışarı çıkamadığın günler tv karşısında bi ileri bi geri yürü . Su iç . Öğün atlama

Ben evlendiğimde 55 kiloydum şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum sen şişkoysan ben balinayım:( doğumdan sonra diyetisyene spor salonuna gideceğim 25 kilo fazlam var

Merhaba kızlar evlendikten sonra sistikce şişen hanimlardanim bende eşimle plan yaptık gebelik surecim var calismalardayiz ben bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum eşim de vücudum çok müsait almaya .Ekmek yemiyorum asitli içmiyorum çok nadir ara sıra gazoz cipsmis abur cuburmus sağlıksız diye hayatımda yok ama veremiyoum . Çalışıyorum işim uzak yollarda harap oluyorum tabi eve gelince klasik ev işleri bitmiyor ktuga uzaninca uyuya kalıyorum bunu şundan dolayı acikliyorum akşam beraber mekik spor hareketleri yapalım demişti o yapıyor o ben oturduğum zaman çuval gibi yıkılıp kalıyorum.Simdi bir plan yaptık haftanın 5 günü her akşam yürüyelim dedi ben akşam yemeği yemiyorum o isden geç geliyor 8:30 gibi yemek yiyip 9 gibi çıkar 1 saate yakın yururuz diyor sizce denemeye değer gibi çok kolay kilo veremiyorum faydası olur mu moralim çok bozuk
Olur hatta sikilasirsin eşinin kıymetini bil seninle spor yapıyor
Benim eşim bana asla eşlik etmez hatta zorunlu yürümem gereken zamanlar bile oldu o dönemde bile yanliz yurudum

Sporu ihmal etme zayıfla ve öyle hamile kal ilk 3 5 gün yorulursun sonra düzene girer
Inşallah en kısa sürede de hamile kalırsın bol şans

bebeğim prematüre. Kro 5 düz 3 aylık. Hareketlendi. Haklısınız. Ben de biraz yediğime içtiğime dikkat ediyorum. 4 kilo verdim. Kuzumla artık daha çok hareke ediyoruz çünkü..
Emziriyorsanız hiç acele etmeyin derim. Ben emzirirken kilo veremeyenlerdendim :) Hani genel de hep verilir ya..
Ne zaman güzelce beslenmeye başladı ek gıdalar, ana öğün oldu, o zaman bende sütüm azalacak korkusu geçince kilo vermeye başladım. Üstüne de yürüyünce iyice zayıfladım.

1.64 boyum 68 kiloyum evlendigimde 52 kiloydum çok degil 60 olsam Yeter bana
Cok aşırı degil ancak dikkat etmek gerekiyor burda cuma yarismalari var bi baksanız baya iyiler benimde son 3 kilo vermem gerekiyor ama gruplara dahil olamiyorum cok kisa surede verilebilecek bi kilo oldugu icin. Acikcasi cuma zayiflama gruplari cok kamçılıyor kilo verme konusunda sayelerinde bi 14 kilo vermisligim var

Esiniz sizi bu kadar dusunuyorsa keske ev islerine de yardim etse , kilo elbet verilir ama ben sizin yorgunluktan koltuga sizip kalmaniza takildim, kiyamam , soyleyin yardim etsin size ki yurumeye haliniz kalsin

Bence şansını dene. Esin dikkat etmeye çalışıyor. Sende kendin için yapmalısın.

Back
X