Şişko benn

58 ile evlendim.. 66 ile hamile.kaldim.. 86 ile doguma girdim.. suan 65 kiloyum. 60a dusmeyi istiyorum bakalim..
Ben de ay sismanlafim,ay spor yapayim ay bilmem ne derdindeydim...
Ama biyerde okumustum, bebek dusunen kadinlar diyet yapmamaliymis. Fazlafan kalori gerekliymis vs vs dogrudur yalandir, ama diyet olayi benim moralimi bozan, cabuk sinirlenmeme sebep.olan bisey sonucta. O yuzden sporu diyeti brakinca 3 aya hamile.kalmistim..

Kilonuz çok değilmiş ama genede akşam 6 dan sonra hiçbirşey yemeyin sadece su yeşil çay şekersiz türk kahvesi icebilirsiniz yuruyusude ekledinizmi tamamdir

Once karar vermelisin kilo verip mi hamile kalmak istiyosun?yoksa kilo verme surecinde de korunmadan hamile kalmaya mi cabaliyosun
Ikisi bir arada olmaz. Eger kararliysan once kilo verip ondan sonra hamilelik icin cabalamalisin.
Cunku beslenmek cok onemli ve bazi bitki caylari dusuge sebep oluyo ve bazi sporlarda agir gelebiliyor.
Oyuzden onceligin bence kilo verip sonra korunmayi birakmak olmali sahsi fikrim.

bebeğim prematüre. Kro 5 düz 3 aylık. Hareketlendi. Haklısınız. Ben de biraz yediğime içtiğime dikkat ediyorum. 4 kilo verdim. Kuzumla artık daha çok hareke ediyoruz çünkü..
Emzirme sureci super. Duzenli beslenirsen ve hayatindan ekmek, seker, yag,abur cubur vs bunlari cikardiginda her hafta duzenli kilo verdigini goruceksin. Veee bol suuu tabi :) bebisin hayirli olsun saglikla buyusun insallah.

Eşinizin destek vermesş çok güzel hem yürüyüş yapın dem de parklarda cogu yerde halka açık spor aletleri var onlardan da faydalanabilirsiniz.
Ayrıca akşam yemegini çok yemeyin yoksa canınız kalkmak istemeyecek oturdugunuz yerden.

Uzmanından yardım alın. Çok aç kalınca vucut kendini kıtlığa girmiş sanıyor, az bir şey yeseniz bile direkt depo yapıyor. İyi bir diyetisyen, online ya da yüzyüze işinizi çözecektir.

Merhaba kızlar evlendikten sonra sistikce şişen hanimlardanim bende eşimle plan yaptık gebelik surecim var calismalardayiz ben bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum eşim de vücudum çok müsait almaya .Ekmek yemiyorum asitli içmiyorum çok nadir ara sıra gazoz cipsmis abur cuburmus sağlıksız diye hayatımda yok ama veremiyoum . Çalışıyorum işim uzak yollarda harap oluyorum tabi eve gelince klasik ev işleri bitmiyor ktuga uzaninca uyuya kalıyorum bunu şundan dolayı acikliyorum akşam beraber mekik spor hareketleri yapalım demişti o yapıyor o ben oturduğum zaman çuval gibi yıkılıp kalıyorum.Simdi bir plan yaptık haftanın 5 günü her akşam yürüyelim dedi ben akşam yemeği yemiyorum o isden geç geliyor 8:30 gibi yemek yiyip 9 gibi çıkar 1 saate yakın yururuz diyor sizce denemeye değer gibi çok kolay kilo veremiyorum faydası olur mu moralim çok bozuk
benim yengem de biraz kilolu birgün konusurken hünboyunca hiçbirşey yemeyeceğini sadece kahvaltı yapacagını söylemişti. bunu 1bucuk 2 hafta yaptı çok aç kaldı ama 10 kilo vermişti :D çok sağlıksız tavsiye etmiyorum. ama sabah kahve içerim acı metobolizmayı çok çalıstırdıgını düşünüyorum+ her gece yatmadn yogurt limon pul biber kürü var onu yaptıgımda da sabah çok işime yarıyor(yapmıyorum bazen kafama eserse yapıyordum:D)

Merhaba kızlar evlendikten sonra sistikce şişen hanimlardanim bende eşimle plan yaptık gebelik surecim var calismalardayiz ben bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum eşim de vücudum çok müsait almaya .Ekmek yemiyorum asitli içmiyorum çok nadir ara sıra gazoz cipsmis abur cuburmus sağlıksız diye hayatımda yok ama veremiyoum . Çalışıyorum işim uzak yollarda harap oluyorum tabi eve gelince klasik ev işleri bitmiyor ktuga uzaninca uyuya kalıyorum bunu şundan dolayı acikliyorum akşam beraber mekik spor hareketleri yapalım demişti o yapıyor o ben oturduğum zaman çuval gibi yıkılıp kalıyorum.Simdi bir plan yaptık haftanın 5 günü her akşam yürüyelim dedi ben akşam yemeği yemiyorum o isden geç geliyor 8:30 gibi yemek yiyip 9 gibi çıkar 1 saate yakın yururuz diyor sizce denemeye değer gibi çok kolay kilo veremiyorum faydası olur mu moralim çok bozuk

Yemek yiyerek kilo verilmiyor evet ama aç kalarak da verilmiyor. Önce bunu değiştirin bence.
Diyetisyene gittiğimde gözlerimle gördüm, aç kaldığım hafta 2 kg yağ depolamıştım, 1,5 kg kasım erimişti.
Sonra 1 hafta şehir dışında işim vardı, yedim ama çok da yürüdüm her gün yürüdüm iş için, o haftaki değerlerim 2 kilo yağ kaybı, 2 kilo kas artışıydı.

Aç kalındığı zaman vücut kendine sinyal gönderiyor ve kendini korumak için yağ depoluyor. Eğer ki kilo veriyorsanız aç kalarak, muhtemelen kaybettiğiniz kas depoladığınız yağdan fazla olduğu içindir, 3 kilo kas kaybedip 2 kilo yağ depolarsınız ama 1 kg verdiğinizi sanırsınız gibi..

İşim yüzünden sabahları kahvaltı yapamıyorum, iş yerimde yemek verilmediği için ve asgari ücretle çalıştığım için öğle yemeği de yiyemiyorum, sadece akşam yemeklerim var, bütün gün açım ama son 1 ayda kilo vermeyi bırak kilo aldım çünkü hareketsizim. Şimdi evden bir şeyler getiriyorum, getiremezsem de yoğurt bir şey yiyorum mutlaka.

Size tavsiyem, kuvvetli bir kahvaltı, sağlıklı bir öğle yemeği, mutlaka ama mutlaka ara öğün ve hafif bir akşam yemeği, salata olur, mısır gevreği olur ama aç durmayın ve bol bol hareket, yürüyüş yapın, merdivenleri çıkın. Mekiği falan boşverin, onlara ideal kiloya ulaşınca da başlayabilirsiniz, önce yürüyüş yapın, kendinizi alıştırın. Başımdan çok geçti, ağır hareketlerle başlayınca ve yığılıp kalınca motivasyon da kalmıyor, pes ediyorsunuz, o yüzden önce kendinizi spora alıştırın. Maalesef hareket etmeden kilo verebilmek için aç kalıyoruz ama sağlıklı kilo verebilmek için hareket şart. İşin kolayına kaçıp sağlıksız kilo vermeyin derim ben

Bence yediklerinixi kontrol edin. Birçok insan ekmek yemiyorum diyor ama yağlı yemekler yiyor. Süt yoğurt yarım yağlı yemelisiniz.
En büyük yanlış yağlı yemekler.

benim yengem de biraz kilolu birgün konusurken hünboyunca hiçbirşey yemeyeceğini sadece kahvaltı yapacagını söylemişti. bunu 1bucuk 2 hafta yaptı çok aç kaldı ama 10 kilo vermişti :KK70: çok sağlıksız tavsiye etmiyorum. ama sabah kahve içerim acı metobolizmayı çok çalıstırdıgını düşünüyorum+ her gece yatmadn yogurt limon pul biber kürü var onu yaptıgımda da sabah çok işime yarıyor(yapmıyorum bazen kafama eserse yapıyordum:KK70:)

yoğurt küründen memnun musunuz? bende denemek istiyorum ama tadından emin olamadım

Back
X