- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi Pelinimben
irade ile denemeye değer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende emzirirken deli kalorili besinler yemiştim. Şimdi düşünüyorum da atom yapmışım.Bir süre önce sütüm bitti. O nedenle dikkat edebiliyorum yediğine içtiğine.. ama emzirirken çok yedim ve kilo vermek ne kelime! Küçük çapta bir ayıcık oldum..
O kadar da kilolu değilmişsiniz. Üç beş kilo fazlanız var sadece. Ben böyle bahsedince sizi 85-90 kilo filan sandım
Ben evlendiğimde 55 kiloydum şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum sen şişkoysan ben balinayımdoğumdan sonra diyetisyene spor salonuna gideceğim 25 kilo fazlam var
Olur hatta sikilasirsin eşinin kıymetini bil seninle spor yapıyor
Benim eşim bana asla eşlik etmez hatta zorunlu yürümem gereken zamanlar bile oldu o dönemde bile yanliz yurudum
Sporu ihmal etme zayıfla ve öyle hamile kal ilk 3 5 gün yorulursun sonra düzene girer
Inşallah en kısa sürede de hamile kalırsın bol şans
Esiniz sizi bu kadar dusunuyorsa keske ev islerine de yardim etse , kilo elbet verilir ama ben sizin yorgunluktan koltuga sizip kalmaniza takildim, kiyamam , soyleyin yardim etsin size ki yurumeye haliniz kalsin
Ayol senin suçun yok su içsen yarıyor ben öyleyim su içsem yarıyor kAbahat benim değil bünyemin
![]()
Bir süre önce sütüm bitti. O nedenle dikkat edebiliyorum yediğine içtiğine.. ama emzirirken çok yedim ve kilo vermek ne kelime! Küçük çapta bir ayıcık oldum..
Ne kadar doğrudur, uzmanı değilim bilemiyorum ama 30 kilo vermiş birisi olarak "normal" tempoda yürüyüşün çok fazla kilo vermeye etkisi olduğunu düşünmüyorum. Tempolu yürüyüş, kalp ritmini hızlandıran şekilde olursa ne ala... Harika şekilde kilo verebilirsiniz.
Ek olarak klasik mekiği omurga sağlığı için tavsiye etmiyorlar, yarım mekik yapabilirsiniz. Setler halinde deneyin. 3*10 gibi. Ve karın kaslarınız gelişmediği için boynunuzu zorlama riskiniz çok yüksek, yaparken tavana bakıp, karnınızı sıkmaya çalışın. Gün içinde ne kadar su içiyorsunuz?
Cok aşırı degil ancak dikkat etmek gerekiyor burda cuma yarismalari var bi baksanız baya iyiler benimde son 3 kilo vermem gerekiyor ama gruplara dahil olamiyorum cok kisa surede verilebilecek bi kilo oldugu icin. Acikcasi cuma zayiflama gruplari cok kamçılıyor kilo verme konusunda sayelerinde bi 14 kilo vermisligim var
nasıl yağ yakmayı planlıyorsunuz o zaman? Metabolizmanız felç durumda büyük ihtimalle. Tempolu yürüyün bari. Lise zamanında 3 4 km tempolu bir şekilde eve yürürdüm ve uzun yıllardır pilates, yoga yapıyorum. Bence poponuzu birazcık kaldırırsanız çok rahat kilo verirsiniz. Spordan korkmayın.İş yerinde tuvalete gitmekten biktigim için 2 lt civarı siz nasıl verdiniz ben en fazla hafif tempolu yuruyebilirim koş deseler kosamam
Evet canim 12 tane takim var yanlis bilmiyorsam ben 4. TakimdaydimCuma 7. Takım falan diyor o grup mu