şişkocanın diyet günlüğü :)

okuyorum canım 3. sınıf üni öğrencisiyim boyun 1,65 kilom 91,8 65 kilo hedefim yolumuz uzun ama en başta küçük hedeflerim var önce 90 a sonra 85 sonra 80 böyle 65 e kadar devam edicem inşallah :) başlangıç kilom 94,5 ti 90 a az kaldı ondan sonraki hedef 85 :) vereceğiz kiloları inşalla canm ya sabredicez acı çekicez son akşam yemeğini 5 buçukta yedim şuan midem kaznıyor misafirlere kabak tatlıları börekler yapıldı ama ben bir lokma daha ağzıma atmadım :43::43: başarmak için biraz acı çekmemiz gerekiyor malesef

ben bı kahve iccem canım hem keser aclıgnı bnmde braz mdem kazınıo ama yapck bse yok bnde yemegmı 6 da yedım :D inş vercez kıloları bnımde ılk hedefım 85 olsun 3 kılom var demek oluo buda kndıme 1 hafta tanıorum 1 haftada 3 kılo gtmelı :D

hım iyi canım ya aman uzatmadan bi an önce kayıpsıs üniye girmeye bak benim 3 yılım yalan oldu böyle

cnım kpss 2 yılda 1 oluo dıe dydum bu sne olmıcak yanı bnde hıc calşmadn grdm kpss okuldn 2 dersım vardı ıkı yıllık okulum calşmadm ıçn iki yıllık ama olsun bankaçlik okuodm smdı derslerımı verdım sneye 3 snftan iktsat dye dvam etmeyı dsunuorum

ben bı kahve iccem canım hem keser aclıgnı bnmde braz mdem kazınıo ama yapck bse yok bnde yemegmı 6 da yedım :D inş vercez kıloları bnımde ılk hedefım 85 olsun 3 kılom var demek oluo buda kndıme 1 hafta tanıorum 1 haftada 3 kılo gtmelı :D

şimdi sen kahve deyince canım kahve çekti :)

sen en iyisini yapıyorsun hazır diyetteyken bende bıraksammı diye düşünüyorum zaten artık zamanla :)

bırak canm ya bende içmiştim bi dönem arkadaş çevresinden dolayı artık o kadar kötü kokmaya başladım ki içe içe kendimden tiksindim ve bıraktım sağlıklı yaşam için hem kilolar gitmeli hem de zararlı alışkanlıklar :)

bırak canm ya bende içmiştim bi dönem arkadaş çevresinden dolayı artık o kadar kötü kokmaya başladım ki içe içe kendimden tiksindim ve bıraktım sağlıklı yaşam için hem kilolar gitmeli hem de zararlı alışkanlıklar :)

aynen canım en kısa zamanda bende bırakırım inşallah :)

bencede kızlar ben hıc içmedım :D mrakta etmıorum :D hem sen o yaratık olmadnda yasarsn ben kolayı braktysam snde o illetı barakırsın:D

bence sunu düşünelım en fazla 4 ayda degişim :D
yenı kıyafetler ve yenı bır benlık ruhumuz bıle ıyıce genclesır
bazen bze bole aaa kılolu dye bakan o gözlerı yerınden ckaralım bu sferde ahh ne gzel desınler
eger kılolarımz olmazsa insanların tutumu farklı olurdu smdıyse bız degsıp onların kşiliklerını yargılayalım:D

Back
X