şişler inince beliren çıkıntı

sonbahar2810

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
371
202
133
Ankara
Arkadaşlar 1 buçuk yıl önce ameliyat oldum şişler tamamen inince burun ucumun bi tık üstünde çıkıntı oluştu sanırım doktor orayı almayı unuttu yada almadı bilmiyorum. Böyle sanki orda sivilce varmış gibi duruyo top gibi küçük bi çıkıntı ama fotolarda falan belli oluyo baya. Doktora gittim doktor orayı alcağını söyledi haftaya gircem tekrar ameliyata morarmaz bile dedi bi haftaya geçer dedi ama endişelerim ya şekli bozulursa ya morluk olursa diye sizce nasıl olur bunu yaşayan var mı?

O kesinlikle kıkırdak ben de kulak kepcesinden oldum kulaklarımin arkasında aynen bahsettiğin çıkıntı var benimki bastirinca aciyo bi de

Benimde 1 yıl olcak ve şişlerim inince burun ucumun sag tarafı daha içerde çok hafif ama çökük sanki daha 3ay önce hiç bşi yoktu çok güzeldi ama neden böyle bşi oldu anlamıyorum;(

Bende ameliyatımın 4. Ayındayım şişliklerim baya indi fakat kemerim in alındığı yerde tekrar tümsek var bu beni cokkk rahatsız ediyor dr um 1 yıla kadar şeklini alır dedi ama bana geçecek gibi gelmiyor ( resmen kemik halinde nasıl bir ödem anlamadım. Böyle sorun yaşayanlar varsa lütfen aşama olarak anlayabilir misiniz.

İşte ben cuma günü ameliyat olcam bakalım nasıl olcak

Cıkıntı yasayanlar noldu gecti mi lütfen bri bşy yazsın

Kizlar ayni sorun bende de oldu sanirim bu kikirdak sorunu doktordan mi kaynakli

Genel anestezi ile yapıldı küçük bir ameliyat gibi. Ama uyandığımda şişlik ve çok hafif morluk vardı 2 haftaya düzeldi. Bence kalıcı bir dolguydu o nedenle ameliyat gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…