ŞİŞLİ HOSPİTALİUM DA KADIN DOĞUMCU;ALİ TORUN ;tavsiyeler

şişli hospitalium da kadın doğumcu Ali Torun ;kontrole giden,varmı? Geçen sene Demet hanım vardı .Gitmiş.Ali beyi hiç duymadım .gidenler varsa yorumlarını bekliyorum.

Gebeliğimin 28.haftasındayım ve 2yaşında bir kızım var bende demet hanıma gidiyordum kızımda sonra o beni yüzüstü bırakıp tatile cıkınca ayşe hanımla atlattık doğum aşamasını şimdiyse ali beye gidiyorum ve çook memnunum,kesinlikle tavsiye ederim...

bende geçen hafta ilk defa gittim.hospitalyum nasıl bilmiyorum emin olamadım
ali bey hoşuma gitti gibi ilgiliydi.

ali bey ile doğum yapan varmı acana ???

bende muayne olmayı düşünüyorum memnun kalanlar cogunlıkta gibi bakalım bende giderim büyük ihtimalle sizlere haber veririm gebelik çok önemlii ben yeni dogum yaptım.
iyi dogumlar

bende tesadüfen ali bey e gittim hamileliğim boyunca ve şubat ayında doğum yaptım..ali bey girdi doğuma ben çok memnun kaldım...çok ilgiliydi.pansumanı hemşirelere yaptırmadı kendi yaptı odaya kaç kere geldi gitti kontrol için çok memnun kaldım...tekrar doğum yapsam yine ali beye giderim...

Tebrikler canım, Ali beyin Muayenehanesi var mı? hastane nasıl temizmi, şişlideki çok kalabalıkmış diyorlar doğru mu? bende ilk kez gideceğim merak ediyorum. Randevu almak gerekiyor mu? açıkçası erkek doktordan çekiniyorum ilk hamileliğim ve utanıyorum

Geçen haftasonu gittim Şişli Hospitaliuma ve Ali Beyi ziyaret ettim. Hastane çok pis görünüyordu aslında hiç beğenmedim. Ali Bey iyi birisi bence ama çok bilgi vermedi açıkçası birkaç not dışında bilgilendirme çok yapmadı belki yorgundu:) randuvulu gitmek gerekiyor. Hastanenin cihazları çok eski görünüyor devlet hastanesine benzettim ben daha çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…