Şişli memorialde doktor tercihi çok önemli değil canım. Tüm prosedüre Semra hoca bakıyor. Ama yücel hoca ve sevinç hoca iyidir. Diğerlerini bilmiyorum. Ama ilaç dozu transfer zamanı opu zamanı her şeye semra hoca karar veriyorMerhaba tüp bebeğe başlayacağım inşallah. Polikistik över hastasıyım . Hangi doktor öneriniz var mı ? Şimdiden teşekkürler
Allah razı olsunŞişli memorialde doktor tercihi çok önemli değil canım. Tüm prosedüre Semra hoca bakıyor. Ama yücel hoca ve sevinç hoca iyidir. Diğerlerini bilmiyorum. Ama ilaç dozu transfer zamanı opu zamanı her şeye semra hoca karar veriyor
Evet canım bende orada tedavi oldum. Şimdi transferimin 4 günündeyim test yapmayı bekliyorumAllah razı olsunSiz de mi orda tedavi oldunuz
Merhaba bende bugün cem çelik ile görüştükten sonra memoriel Semra hanım Yücel bey de karar kıldım son olarak bende bilgi almak istiyorumŞişli memorialde doktor tercihi çok önemli değil canım. Tüm prosedüre Semra hoca bakıyor. Ama yücel hoca ve sevinç hoca iyidir. Diğerlerini bilmiyorum. Ama ilaç dozu transfer zamanı opu zamanı her şeye semra hoca karar veriyor
Tedavi 120 bin ilaçlar hariç ve ekstralar olabilir eğer kadında ileri yaş varsa pgt istiyor Semra hanım embrio başına 330 dolar erkek için ımbs var 3850 yapay zeka embrio seçimi 150 Euro gibi 1ile 3 tüp dondurma işlemi 860 dolarCanım ne kadar ilaçsız hariç tedavi ücreti tuttu ?bir de taksit yapılıyor mu ?
Merhaba . Şişli de fiyat ne söyledilerMerhaba bende bugün cem çelik ile görüştükten sonra memoriel Semra hanım Yücel bey de karar kıldım son olarak bende bilgi almak istiyorum
Yardımcı oluyorsunuz çok teşekkürler hangi ayın ücreti ?Tedavi 120 bin ilaçlar hariç ve ekstralar olabilir eğer kadında ileri yaş varsa pgt istiyor Semra hanım embrio başına 330 dolar erkek için ımbs var 3850 yapay zeka embrio seçimi 150 Euro gibi 1ile 3 tüp dondurma işlemi 860 dolar
Cem Çelik ne kadar fiyat çıkardı canım ilaçlar hariç ? Bir de neden vazgeçtiniz . Ben de onu düşünüyordum ama çok pahalı dediler vazgeçtimMerhaba bende bugün cem çelik ile görüştükten sonra memoriel Semra hanım Yücel bey de karar kıldım son olarak bende bilgi almak istiyorum
Eylül ayında on görüşme yapmıştım muayene olarak..iki ay sonra gel demişti tahliller vs istedi bu arada hepsini yaptırdım..bugün regl 2.gunu idi tedaviye başlamak icin gittim muayene odasında cem beyi sadece 1 dakika gorebildim asla muhatap olmadi istediği tahlilleri rahim filmini asla yorumlaması..muayene etti asistanina biseyler söyledi ve gitti..karşılıklı konuşmamız malesef olmadi..histereskopi yapmak istediğini söyledi sadece ek olarak..muayene sonrası muhasebe ile görüşmeye gittim histereskopi hk..ve şok bir fiyat aldım..tedavi ücreti + histereskopi benim belirledigim fiyatı. Çok üstüne çıktı..tedavi ücretini zaten bı şekilde çıkarttık onda sıkıntı yok ama son dakika başka işlem istemesi ve bı anda odeyemeyecegimiz bı mebla olduğu için + bugunki ilgisiz alakasız muhatap olmayan tavırlarından dolayı vazgeçtim...şişli memoriel zaten hep aklımda olan bi yerdi...önümüzdeki ay nasipse orda başlayacağım...odedigim 6 bin TL muayene ücreti çöp oldu ona üzülüyorum ama vardır bundada bı hayır..Cem Çelik ne kadar fiyat çıkardı canım ilaçlar hariç ? Bir de neden vazgeçtiniz . Ben de onu düşünüyordum ama çok pahalı dediler vazgeçtim
Kasım aralık aynı Ocak ortasına doğru zam yapacaklarmışYardımcı oluyorsunuz çok teşekkürler hangi ayın ücreti ?
Tedaviye başlayacaksınız neden 6000 TL ödediniz kiEylül ayında on görüşme yapmıştım muayene olarak..iki ay sonra gel demişti tahliller vs istedi bu arada hepsini yaptırdım..bugün regl 2.gunu idi tedaviye başlamak icin gittim muayene odasında cem beyi sadece 1 dakika gorebildim asla muhatap olmadi istediği tahlilleri rahim filmini asla yorumlaması..muayene etti asistanina biseyler söyledi ve gitti..karşılıklı konuşmamız malesef olmadi..histereskopi yapmak istediğini söyledi sadece ek olarak..muayene sonrası muhasebe ile görüşmeye gittim histereskopi hk..ve şok bir fiyat aldım..tedavi ücreti + histereskopi benim belirledigim fiyatı. Çok üstüne çıktı..tedavi ücretini zaten bı şekilde çıkarttık onda sıkıntı yok ama son dakika başka işlem istemesi ve bı anda odeyemeyecegimiz bı mebla olduğu için + bugunki ilgisiz alakasız muhatap olmayan tavırlarından dolayı vazgeçtim...şişli memoriel zaten hep aklımda olan bi yerdi...önümüzdeki ay nasipse orda başlayacağım...odedigim 6 bin TL muayene ücreti çöp oldu ona üzülüyorum ama vardır bundada bı hayır..
Cem Çelik ne kadar fiyat çıkardı canım ilaçlar hariç ? Bir de neden vazgeçtiniz . Ben de onu düşünüyordum ama çok pahalı dediler vazgeçtim
Eylül ayında gittiğimde ödeme yaptım 6 ay geçerli muayene ücretiTedaviye başlayacaksınız neden 6000 TL ödediniz ki
Şişli'de on görüşme ücretsiz ama cem beyde on görüşme ücretsiz gibi bı durum yok..6 ay geçerli muayene ücretiniz oluyorTedaviye başlayacaksınız neden 6000 TL ödediniz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?