Şişli Memorial doktor önerisi kızlar

Bilmiyorum ben Şişli’de böyle bir durum mu görmedim
Şişlide öyle değil. Ben sürece Şubatta başladım ama opu Haziran ayına kaldı, çeşitli sebepler yüzünden sürekli ertelendi. Şubattan Hazirana 4-5 kez muayene oldum ama tek kuruş ücret istemediler. Ne zaman ki artık iğnelere başladık, ödemeyi o zaman yaptım. Başka merkezlerde “rahim dinlendirme” adı altında ki evde öyle boş boş oturduğunuz bi dönem bu, ona bile para istiyorlar. Şaka gibi ama değil.

Dogrudur inanırım..sisliden memnun kaldinizmi peki doktorunuz kimdi sorununuzneydi özel değilse..

Canım doktor iletişimi çok önemli ben semra hoca ile odada yaklaşık 1 saat konuştum. Diğer doktorlarla konuş vs peşepeşe toplam 3 saat görüşme gerçekleşti bizde. Bende aynı durumu Yasemin Çekmez de yaşamıştım. Tüp bebek gerektiğini ve fiyat bilgisini bana telefonda vermişlerdi. Kendisi bile anlatmadı durumu asistanı anlattı. Neyse ki Semra Hoca ile çok samimi gerçekleşti konuşmamız

Dogrudur inanırım..sisliden memnun kaldinizmi peki doktorunuz kimdi sorununuzneydi özel değilse..
Ben memnun kaldım. Doktorum Lale hanımdı ama ara sıra başka doktorlar da muayene etti. Hem erkek faktörü vardı, hem 38 yaşındayım vakit kaybetmek istemedim doğal yoldan olmayınca. İlk denemede pozitifi gördük çok şükür

Evet gerçekten öyle..çok büyük umutlarla gittim ama bugünkü o tavır beni çok rahatsız etti soğudum inanın..yoksa muayeneden sonra muhasebeye ödeme yapıp iğne kullanımı anlatilacakti son duzlukteydim yani..ama hem son anda artı fiyat ve bu tavır beni oradan soğuttu ve bu ay vazgeçtim dedim ve cikti

Umarım hakkında en güzeli ve en hayırlısı olur. Ben çok çok memnun kaldım. Şuan transferimin 4.günündeyim. Tutar mı tutmaz mı bilmiyorum. Ama tutmazsa bile doktor hatası diyemeyeceğim kadar her şeyi çok ince eleyip sık dokudular. Umarım sana uğurlu gelir

Rabbim hayırlı güzel sonuçlar versin sizede çok teşekkür ederim

Kaç günde bir kontrole çağırıyorlar? Bir de yumurta toplama kaç gün sonra oluyor? Ben de memorialde adetin 2. günü yani yarın tedaviye başlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…