Şişli memorial--Fulya bahçeci??

zeyzey3482

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
30
6
1
43
Aralık Ayı tüp tedavisine başlamayı düşünüyorum,bahçecide karar kılmıştım ama okuduğum olumsuz yorumlar fazlasıyla kafamı karıştırdı,,,Şişli memorial sizce nasıl dahamı ilgililer,laboratuvar be imkanları bahçeci kadar iyimidir,bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar

Bahçeciden gayet memnunum canm

Bu sitede Fulya bahçeci hastalarının en son yorumları ve karşılaştıkları sorunlar kafa karıştırıcı
Sen bu siteye göre hareket edersen ne yasıypsun ne nefes alıyosun kısaca ölüsün . Burdaki her insan farklıdır . Kimi mesela hastanede caycıyı begenmez gelir burda yazar orası berbat diye bilmem anlatabiliyormuyum canım abartan çok kişi var .

Anladım ama insan okudukça kafası karışıyor,maddi olarak tek hakkım var ve merkezdekilerin test yapmadıkları gelişigüzel tedavi yaptıkları vs anlatılmış çok üzüldüm

Anladım ama insan okudukça kafası karışıyor,maddi olarak tek hakkım var ve merkezdekilerin test yapmadıkları gelişigüzel tedavi yaptıkları vs anlatılmış çok üzüldüm
Ne diyim canım sonucta bahcecide tek bir doktor yok. Mustafa bahceci alanında çok iyi bir doktor ve muayne ücretide pahalı ama onunsevmeyende var tedavısni begenmeyende var. Ben doktorumdan memnunum yapılcak işlemleri yaptır gerisi takdiri ilahidir biraz da siz akıllı olacaksınız. Aşamaları bellidir zaten ilk rahim filmi sonra adetin 2.gün igneler 11.gün opu işlemi ve rahim dinlendirme genetik testler hormon testleri vs sonrada adet ve transfer için hazırlıklar daha ne yapabilir extradan benim doktorum düşünüyorum bence herşeyi yapmış. Burdan arastırdım kan pıhtılasmasını sordum teste gerek yok ilacını kullancaz dedi ben müstecep beyden çok memnunum gerçekten

Rahim filmi yedi ay önce çekildim ona baktılar normaldi ,sizce tekrar çektirmelimiyim be Mustafa hoca ya gidersem tedavi genel olarak dahamı pahalı olur cevap verdiğin için ayrıca teşşekür ederim

Genetik testler ??

Rahim filmi yedi ay önce çekildim ona baktılar normaldi ,sizce tekrar çektirmelimiyim be Mustafa hoca ya gidersem tedavi genel olarak dahamı pahalı olur cevap verdiğin için ayrıca teşşekür ederim
Rica ederim canım . Sanırım sadece muayne ücreti pahalı ama ben mustafa bahceciyi önermiyorum çok yogun mesela size bi gün veriyor gidiyorsunuz baska bir doktora yönlendirmiş oluyor . Ben tek doktordan yanayım şahsen sen bilirsin yinede.rahim filmin iyise tekrar çektirmene gerek yok zaten ilk muayneye gelinfe ofis histeroskopi yapılıyor rahme iyice bakılıyor

Genetik testler ??
Evet eşinize ve size yapılıyor kan alınıp 1 ay sonra sonuç çıkıyor. Diyelim ki hiç bir sorununuz yok ve düşükde yapmadınız o zaman pgt ye de gerk yok. Ben normal yoldan 5 düşük yapum şuan sırf çocugun genetigine bakılması için tüp bebege basladık ve pgt ye yolladık yumurtaları 3 tanesinden iki tanesi iyi geldi transfer günümü bekliyorum

O zaman bende sizin Öner'iniz mantıklı geldi müsteceb bey

Anladım bu dediğin embriyolara yapılıyor ??bizde nedensiz infertilite dendi ?

O zaman bende sizin Öner'iniz mantıklı geldi müsteceb bey
Siz bi gidin görüşme yapın inanki sizde çok seviceksiniz. Zaten suan size su tedaviyi uygulucaz söyle yapcaz böyle yapcaz denilemez. Herşeyi zaman gösterir. Kademe kademe çıkarsınız

Anladım bu dediğin embriyolara yapılıyor ??bizde nedensiz infertilite dendi ?
Evet canm embriyolara yapılıyor. Nedensizde kötü insallah ilk yapmada tutar kaç yıllık evlisin kaç yaşındası

Siz bi gidin görüşme yapın inanki sizde çok seviceksiniz. Zaten suan size su tedaviyi uygulucaz söyle yapcaz böyle yapcaz denilemez. Herşeyi zaman gösterir. Kademe kademe çıkarsınız
Ben gittim iki ay önce adetin ikinci günü gel dediler para biriktirdiğim için aralığa kaldı ,

Evet canm embriyolara yapılıyor. Nedensizde kötü insallah ilk yapmada tutar kaç yıllık evlisin kaç yaşındası
36 ikibuçuk yıllık evlilik ,ilk yıl peşpeşe iki hamilelik. ,eşimin doğru zaman değil diyip istememesi üzerine kürtaj be şimdi bir senedir denemeler. İki aşılama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…