Şişli memorial--Fulya bahçeci??

Yarısını kredi çekeceğiz ,olumsuz olursa en az bir sene beklemem gerekir maddi olarak ,o yüzden
Kaliteli yumurtan olursa diyelim ilk transferin tutmadı 10 tanede iyi yumurtan var birini eledik. İkincisi için extradan bişey yapmıyosun sadece transfer ücreti ödüyosun. Zaten insan negatifi görünce bir iki ay belki kendine gelemez sende o ara para biriktirirsin. Herşey senin opudan gelicek habere baglı birazda

36 ikibuçuk yıllık evlilik ,ilk yıl peşpeşe iki hamilelik. ,eşimin doğru zaman değil diyip istememesi üzerine kürtaj be şimdi bir senedir denemeler. İki aşılama
Canım sen düşük de yapmışsın sana kesinlikle pgt önerirler

Pgt ücreti tek yumurta 350 dolar

İnşallah allahım dileyen herkesin kucağını doldursun

36 ikibuçuk yıllık evlilik ,ilk yıl peşpeşe iki hamilelik. ,eşimin doğru zaman değil diyip istememesi üzerine kürtaj be şimdi bir senedir denemeler. İki aşılama
Yaşın normal canım . Patoloji sonucundan ne çıktı bende kürtaj oldum bişey çıkmadı

Öyle o zaman öyle yaptı şimdide çırpınıyor belkide takdiri ilahi
Bişey diyemiyorum kanım donuyor sadece okuyunca böyle yazıları neyse kimseyi eleştirmek kimsenin haddi degil siz nasıl uygun görmüşseniz öyle yapmışsınız . İnsallah saglıklı hayırlı evlatlarınız olur

Yumurtalar mı donduruluyor yoksa embriyolar mı

Ben öyle uygun görmedim o işlem yapılırken ağlama krizlerimden heryer ayağa kalktı canımdan can aldılar

Ben öyle uygun görmedim o işlem yapılırken ağlama krizlerimden heryer ayağa kalktı canımdan can aldılar
Eşinizin her dedigini dinliyormusunuz siz . Eşimin beni bırakacagını bilsemde o çocugu aldırmazdım. Allah ın verdigi can bu ne demek daha erken ne demek daha hazır degiliz. Eşiniz kadar sizde suçlusunuz bu konuda . Sizi zorla sonuçta masaya yatırmadılar. Ben 5yıldır çocuk özlemi çekerken bir baskasının böyle yapması biraz agrıma gidiyor

Kusura bakmayın ileri gittim iyi geceler size herşey gönlünüzce olsn

Bu sitede Fulya bahçeci hastalarının en son yorumları ve karşılaştıkları sorunlar kafa karıştırıcı
fiyat nedir? Bende şubatta randevu almak istiyorum. Bütçem kısıtlı merak ettim

Bahçeciden gayet memnunum canm
İyi akşamlar
Bahçeci fulya da mı tedavi oluyorsun ?? Bende benim yumurta rezervim az acıbadem Maslak ta 8 ocakta iğne kullanmaya başladım yumurtam dün aldım bir tane bugün de döllenmedi bilgisi geldi doktor değiştirmek istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Aklımdaki sorular için

Olurum canim elimden geldigince. Ben tedavimi oldum Elhamdulillah hamileyim
. Kontrole gitmistim en son tekrar gitmeyi dusunuyorum ondan sonrada normal bi kadin dogumcuyla yoluma devam edicem Allah izin verirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…