Pozitif mi oldu sonuç canm bahçeci fulyada cem çelik var bide onu öneryolar ama bilmyrmcanım bahçeci umuttta tedavi oldum doktorum ebru hanımdı merkezden çok memnun kaldım ben
Cok duydum canim cem celik adını bendePozitif mi oldu sonuç canm bahçeci fulyada cem çelik var bide onu öneryolar ama bilmyrm
Fiyatta biraz düşükse olsa süper olurducanım bahçeci umuttta tedavi oldum doktorum ebru hanımdı merkezden çok memnun kaldım ben
Senin yavrunu da Allah bağışlasın inşallah, Allahım isteyen herkese versinne güzel canım allah bağışlasın benim doktorumda mehmet beydi onun sayesinde hayalime kavutumbend fulya hastasıyım
Acibademden sonuç aldınız mıHerhalde bu konuya en iyi cevabi verebileceklerden biriyim.
Ilk denememi Sisli Memorial’da yaptim ve surecin sonucundan cok surecin gidisatindan hic hosnut olmadim,bir daha gitmem diyebilirim.
Ikinci deneme icin bahceci fulya ile gorustun ve tam bir hayal kirikligi,bir musait zamanimda orada yasadigim aci tecrubeleri cok uzun ve guzel bir sekilde anlatacagim zaten,cunku herkes ic yuzunu bilmeli.Burda reklamini yapan cok fazla yalandan uyelik var ve ne yazik ki onlarin ekmegini yiyorlar.
Bulent Tirasla da sadece gorustum,tedaviye baslamadim.Cunku ben oylesine kalabalik bir yerde mutlu olamazdim,ama zaten tecrubesine kimse laf etmeyecektir.Sadece bu tedavide kisinin biraz daha kendini rahat hissetmesi gerektigini dusunuyorum ve benim acimdan Maslak Acibadem oyle bir yer degildi.
Merhaba ben acibadem ile sadece görüştüm, bir önceki mesajımda yazdığım gibi aşırı kalabalıktı, öyle bir yerde başlamak istemedim.Acibademden sonuç aldınız mı
Merhaba yorumlarınıza katılıyorum ben de merkez arayışındayım siz bulabildiniz mi ?Herhalde bu konuya en iyi cevabi verebileceklerden biriyim.
Ilk denememi Sisli Memorial’da yaptim ve surecin sonucundan cok surecin gidisatindan hic hosnut olmadim,bir daha gitmem diyebilirim.
Ikinci deneme icin bahceci fulya ile gorustun ve tam bir hayal kirikligi,bir musait zamanimda orada yasadigim aci tecrubeleri cok uzun ve guzel bir sekilde anlatacagim zaten,cunku herkes ic yuzunu bilmeli.Burda reklamini yapan cok fazla yalandan uyelik var ve ne yazik ki onlarin ekmegini yiyorlar.
Bulent Tirasla da sadece gorustum,tedaviye baslamadim.Cunku ben oylesine kalabalik bir yerde mutlu olamazdim,ama zaten tecrubesine kimse laf etmeyecektir.Sadece bu tedavide kisinin biraz daha kendini rahat hissetmesi gerektigini dusunuyorum ve benim acimdan Maslak Acibadem oyle bir yer degildi.
Ben medical park pendiğe gittim yani kalabalıkta değil gayet memnun kaldım henüz iğnelere başlamadım adeti bekliyorumkızlar neye karar verdiniz
doktorun kim canımBen medical park pendiğe gittim yani kalabalıkta değil gayet memnun kaldım henüz iğnelere başlamadım adeti bekliyorum
Semra esenkayadoktorun kim canım
hayırlı olsun tedavin canım en zoru doktora karar vermek bu süreçteSemra esenkaya
Aynen ben ilk bu doktora gidim dedim sonra içim ısındı çok detaylı anlatıyor zaten bana vitanim yazdı öyle pahalı vitaminlerden değil mesela folic asit hariç diğerlerini yazdırabiliyorsun mesela ne bilim iistenilen testleri dışardada yaptırabilirsiniz dediler ama doktor seçimi zor ön görüşme olarak git zaten tavrından anlıyorsun doktorlarınhayırlı olsun tedavin canım en zoru doktora karar vermek bu süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?