Tüp Bebek Merkezleri Şişli memorial mı? Maslak bülent tıraş mı? Bahçeci umut mu?

Aselhannn

Rebbi hebli mines salihin🙏
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
1.587
2.912
83
Mrb arkdslar erkek infertilite kaynaklı 3. Tüp bebeğe başlicam. Bu üç merkez arasında kararszm özellikle sperm seçimi aşırı önemli benm için çünkü eşimin sperm morfolojisi sıfır. O yüzden en iyi labaratuvara ihtiyacm var artk maddi manevi yıprandık mutlu sona ulaşmak istyrm en iyi merkezde. Bu sorun nedeniyle bu merkezlerde gebe kalan var mı acaba?

canım tüp bebek fiyatları her merkezde çok artmış bahçeci acıbadem falan fiyatları çok yakın birbirine

Ben Bahçeci umut da Cem beyin hastasıydım çok şükür ilk denememde hamile kaldım ve şimdi yavrum kucağımda kesinlikle tavsiye ederim

ne güzel canım allah bağışlasın benim doktorumda mehmet beydi onun sayesinde hayalime kavutumbend fulya hastasıyım

Herhalde bu konuya en iyi cevabi verebileceklerden biriyim.
Ilk denememi Sisli Memorial’da yaptim ve surecin sonucundan cok surecin gidisatindan hic hosnut olmadim,bir daha gitmem diyebilirim.
Ikinci deneme icin bahceci fulya ile gorustun ve tam bir hayal kirikligi,bir musait zamanimda orada yasadigim aci tecrubeleri cok uzun ve guzel bir sekilde anlatacagim zaten,cunku herkes ic yuzunu bilmeli.Burda reklamini yapan cok fazla yalandan uyelik var ve ne yazik ki onlarin ekmegini yiyorlar.
Bulent Tirasla da sadece gorustum,tedaviye baslamadim.Cunku ben oylesine kalabalik bir yerde mutlu olamazdim,ama zaten tecrubesine kimse laf etmeyecektir.Sadece bu tedavide kisinin biraz daha kendini rahat hissetmesi gerektigini dusunuyorum ve benim acimdan Maslak Acibadem oyle bir yer degildi.

Acibademden sonuç aldınız mı

Merhaba yorumlarınıza katılıyorum ben de merkez arayışındayım siz bulabildiniz mi ?

hayırlı olsun tedavin canım en zoru doktora karar vermek bu süreçte
Aynen ben ilk bu doktora gidim dedim sonra içim ısındı çok detaylı anlatıyor zaten bana vitanim yazdı öyle pahalı vitaminlerden değil mesela folic asit hariç diğerlerini yazdırabiliyorsun mesela ne bilim iistenilen testleri dışardada yaptırabilirsiniz dediler ama doktor seçimi zor ön görüşme olarak git zaten tavrından anlıyorsun doktorların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…