• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Dün akşam üstü kasıklarımda fena bir ağrı vardı kramp şeklinde de batmalar oldu ayrıca içten ateşim var gibiydi ayaklarım falan yandı hep geceye kadar sürdü ama bu sabah bir ağrı ya da batma yok içime bir korku girdi yine :(

Dün akşam üstü kasıklarımda fena bir ağrı vardı kramp şeklinde de batmalar oldu ayrıca içten ateşim var gibiydi ayaklarım falan yandı hep geceye kadar sürdü ama bu sabah bir ağrı ya da batma yok içime bir korku girdi yine :KK43:
Canim benim hic kasik agrim olmadi ne batme ne agri sadece gogus agrisi vardi o kadar hatta baya uzuldum tutmadi diye...

Arkadaşlar gebelik testim pazar gününe denk geliyor sıkıntı olmaz dimi aynı gün alırım sonucu .. merkezde yaptıracağım memorialde

Dün akşam üstü kasıklarımda fena bir ağrı vardı kramp şeklinde de batmalar oldu ayrıca içten ateşim var gibiydi ayaklarım falan yandı hep geceye kadar sürdü ama bu sabah bir ağrı ya da batma yok içime bir korku girdi yine :KK43:

Korkma tatlim bebis de yapiyo olabilir sen icini ferah tutmaya calis rabbim en hayirlisi bilir zor biliyorum benim 3 denemem ama elinden geldigince rahatlat kendini bol bol dua edelim

Korkma tatlim bebis de yapiyo olabilir sen icini ferah tutmaya calis rabbim en hayirlisi bilir zor biliyorum benim 3 denemem ama elinden geldigince rahatlat kendini bol bol dua edelim
Sağol canım ağrım başlayınca seviniyorum psikolojik olarak şimdi ağrım var moralim düzeldi :) çok değişik ya .. Allahım inşallah bu tedavinde nasip etsin benim ilk denemem ama gerçekten çok zor Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Sağol canım ağrım başlayınca seviniyorum psikolojik olarak şimdi ağrım var moralim düzeldi :) çok değişik ya .. Allahım inşallah bu tedavinde nasip etsin benim ilk denemem ama gerçekten çok zor Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Amin canim insallah cok zor sureclerden geciyoruz sonunda mutluluk olsun hepimiz icin :KK200:

Dondurulmus embriyoda naturel transfer sürecini bilen var mı
Canım benim dondurulmuş natural oldu cuma günü .. 2 kere muayene oldum 2.muayenede kan testi yapıldı heyecandan sormadım ne testi bilmiyorum transferden 6 gün önce çatlatma iğnemi vuruldum o kadar sadece folikasit içiyorum çok kolay geçti

Kızlar bugün transferin 6. Günü
Ama 2. Günden beri ayaklarım buz gibi
Isınmiyor 2 çorap 1 patik ile duruyorum
Pozitif sonuç alanlar sizlerde de ayak üşümesi oldu mu belirti aramak istemiyorum ama duramiyorum

Merhaba arkadaşlar natürel siklüsta dondurulmuş transferim vardı bugün. Embriyom 4aa. Genetik tanı yapıldı. Herşey iyi ama sonuç için Allah’a bıraktık kendimizi. Natürel siklüstü ama bugün yücel bey Yinede jel verdi. Onu kullanıyorum.
Cnm belki progestorene hormonun düşük çıkmıştır ondan dolayı verilmiştir

Kızlar bugün transferin 6. Günü
Ama 2. Günden beri ayaklarım buz gibi
Isınmiyor 2 çorap 1 patik ile duruyorum
Pozitif sonuç alanlar sizlerde de ayak üşümesi oldu mu belirti aramak istemiyorum ama duramiyorum
Benim de tam tersi ayaklarım yanıyor :) Allahım inşallah sana da bana da burda uğraş veren tüm herkese nasip etsin hayırla sağlıkla

Back
X