• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hanımlar şehir dışından gelenler nerde kalıyorsunuz? Ben samimi bir arkadaşımda kalıyorum. Tek başımayım zaten eşim izin almayı ahlaklı bulmadı gelmedi. Ataşehirden ok meydanina 70 lira taksiye verdim. Metrobüsle dönüp yine taksiyle eve geldim dönüşte ama çok ıslandım ve metrobüs bence nefretlik bir şey. Günlük 100-150 hotel, misafirhane filan yok mu hastaneye yakın? Taksiye vereceğime hotele verip yolda yorulmasam diyorum :)
Hastanenin varmış ama ücreti ne kadar bilmiyorum bi sorun isterseniz

Merhaba kizlar malesef olmadi 2 sagliksiz bir mozaik embriyo dediler. Hayirlisi böyleymiş insallah bundan sonra saglikli embriyom gelisir. Acikcasi simdi tedavimi nerde baslamam gerektigi konusunda bilmiyorum. Bizde erkek faktoru baskin sizce nerde deneme yapmam gerek bildiginiz baska erkek faktorunde iyi olan tup bebek merkezi varmi biliyorsunuz burda 5 denemem oldu olmuyor iste.

ümitsizliğe kapılma. Vazgeçme. En güzeli en hayırlı zamanda bizimle olacak inşallah. Allah çok büyük. Yaşadığın duyguları o kadar iyi anlıyorum ki

4 yıl kadar önce doktorum labaratuar şartları en iyi olan iki hastane var. Memorial ve amerikan hastanesi demişti. (Memorialde çalışmış bi prof)

Arkadaşlar bişey sorcam ya bi sayfa da yan yatılması gerektiğini okudum ben transferden sonra sırt üstü yattım hep

Merhaba arkadaşlar bugün gonal f ve cetroide birlikte kullanacağım ilk defa. Ne kadr daha devam edeceğim acaba? Opu için toplam kaç gün geçmesi gerekiyor.

İyiyim çok şükür canım tutundumu acaba diye arada endişeleniyorum ama toparladım kendimi ..
Canım endişelenme dusunme dicem ama malesef ınsanın elinde değil düşünmemek. Ama mümkün olduğunca aklına getirmemeye çalış başka seylerle oyalan. Allah hakkında en hayırlısı neyse onu nasip etsin sana. Umarım 8gun sonra güzel haberler alacağız senden

Canım endişelenme dusunme dicem ama malesef ınsanın elinde değil düşünmemek. Ama mümkün olduğunca aklına getirmemeye çalış başka seylerle oyalan. Allah hakkında en hayırlısı neyse onu nasip etsin sana. Umarım 8gun sonra güzel haberler alacağız senden
İnşallah canım teşekkür ederim .. şuan kalabalığız akşamı ettim bakalım :)

Hanımlar şehir dışından gelenler nerde kalıyorsunuz? Ben samimi bir arkadaşımda kalıyorum. Tek başımayım zaten eşim izin almayı ahlaklı bulmadı gelmedi. Ataşehirden ok meydanina 70 lira taksiye verdim. Metrobüsle dönüp yine taksiyle eve geldim dönüşte ama çok ıslandım ve metrobüs bence nefretlik bir şey. Günlük 100-150 hotel, misafirhane filan yok mu hastaneye yakın? Taksiye vereceğime hotele verip yolda yorulmasam diyorum :)
Canım f
Sağol canım şimdi odama geçtim inşallah yavrum bana tutunur 9 gün nasıl geçecek bana şimdi :)
Hayırlısı ile gecer inşallah canım

Cnm beni dün fulya hanım aradı benimde takip drum sevinç hnmdı ama ilk muayenemde fulya hnm vardı bana adetin 1.günü arayıp randevu alabilirsin dedi embriyo kalitesinin detayını söylemedi kaliteli embriyon transfer edilir dedi mozak embriyonun transferini önermiyoruz dedi
Canım vallahi yarın 7. Gün olacak hala takip doktorum arayıp embriyo kalitem hakkında veya histeroskobi tanı amaclımı yoksa ameliyat mı olacak hicbir bilgim yok

Back
X