Daha öncekilerde Memorial’da evet.Merhaba daha öncekilerde mi şişlide oldu. Size neden picsi önerdiler birde amh mı düşük
Bizim döllenme problemimi yok aslında olgun çıkanlar dölleniyor. Ama nedense pgt sağlıklı olan embryolarımız dahi yavaş gelişiyor. Enerji problemi var embyolarımızda diye düşünüyorum. Ben istedim Piezzo yapılmasını. Piezzo ile belki bir miktar enerji yüklemiş oluruz 5.gün blast olurlar diye biraz ısrarla istedim. Ama sonucum pek değişmediZ hatta öncekinden kötü bir sonuç ama tabi uygulananlar tekniklerle değil bütünüyle düşünmek lazım. Ben biraz sebebin erken toplanma olduğunu düşünüyorum. Bir gün daha beklenseydi çatlamma iğnesi için en azından bir embryo daha elde ederdik.
Tabi benim eşimde ayrıca bir de genetik bir problem var. Onu da spermden elemek mümkün değil o yüzden pgt bize zorunlu. Eşimin genetik problemi olduğu için spermlerde picsi yapılırsa en azından belki genetik problemleri spermleri elemiş oluruz şansımız artar diye düşündük.
Amh düşük düşük evet. Ama uygulan methodların amh ile ilgisi yok. Genelde 8-9 yumurta toplanıyor. 6-7 olgun geliyor.