Ben telefonla bilgi almıştım onlarda bana mesaj atacağını söylemişti sana da aynen kopyala yapıştır yapıyorum canım , gelen mesaj..
Gitmeden önce yapılması gerekenler
Merhaba, Tup Bebek Merkezi'mizde gerceklesecek randevunuza iliskin yaninizda bulundurmaniz gereken tetkikler Kadin icin: TSH, Serbest T4, Prolaktin,Tam Kan Sayimi, Rubella IGG, AMH. Erkek ve Kadin icin: Kan grubu, HbsAg, Anti HBS, Anti HCV, Anti HIV 1/2 ayrica varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz. Esinizin sperm tetkikinin merkezimizde yapilmasi gerekmektedir, randevu gunu tam 4 GUNLUK cinsel perhiz ile gelmesi onemle rica olunur. Varsa, gecirmis oldugunuz ameliyatlarin ve daha once yapilmis tup bebek tedavilerinizin raporlarini da yaninizda getiriniz. EVLILIK CUZDANINIZ OLMADAN ISLEMLERINIZ BASLAMAYACAKTIR. Evlilik cuzdaniniz, esiniz ve kendinize ait vesikalik fotograflariniz ile vukuatli nufus cuzdani ornegini ve kimliklerinizi yaninizda getirmenizi rica ederiz. Saglikli gunler dileriz. Saygilarimizla Memorial Saglik Grubu SMS almamak icin MSG yazip 7889'ye gonderin M0481003701200017 B001