Arkadaslar hepinize merhaba,
Epeydir foruma dahil olmadim, subat ayinda asilama tedavim negatifle sonuclandi. Ardindan baska rahatsizliklarim oldu cok fazla stres yaptigim icinde nete bile girmedim uzaklastim..kendimi toparladim ilk tup bebek denememi gecen ay yasadim nisan sonunda transferim oldu malesef kimyasal gebelikle sonuclandi

(Cok tuhaf bir surecti)
simdi dondurulmus embriyo transferimi yaptirmak istiyorum. En erken ne zaman baslayabilirim sizce, bilginiz varmi acaba? Mayis 6 da kanamam basladi 6 gun surdu malesef kimysaldan dolayi. Hazirandaki adetimle baslanilabilirmi tedaviye sizce problem olur mu?
epeydir sessiz takipciniz olarak izliyorum sizi, artik bende paylasmak istedim yasadiklarimi. Bjk ve hayalimm77 sisiznde kimysal gebelik oldu biliyorum. Happy12, babygirl sizler sonuc bekliyorsunuz heralde. Insallah hayirlisi ile sonuclanir hepimiz mutlu oluruz burda. Aldigim bir guzel habr mutlu ediyor beni, eminim herkese moral oluyor. bizi bizden baskasi anlamaz Allah tez zamanda bebislerimizi gondersin insallah hayirlisi ile.
neslihan80 Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin canim insallah, cansuyu, doga sizlerinde insallah. Ensu, muhip, dusukrezerv bizede nasip olsun ins. Hamilelik. Aklimda kalan isimleri saydim canlar,

Allah hepimizin gonlunun muradini versin. Dualarimdasiniz...