- 15 Mart 2021
- 1.778
- 2.918
- 83
HoşgeldinMerhaba kızlar ben bu yolda çok yeniyim okudum ama anlamadığım o kadar şey oldu ki .Şaçma şeyler sorarsan kusura bakmayın =) memorial ve bahçeci arasında kaldım sizin tavsiyeniz hangi doktor olur ? Sürec nasıl ilerliyor o kadar heyecanlı ve korkuyorum ki anlatamam.Şişliden gelmeden test yaptırın dediler ama yollamadılar daha ne istediklerini mesajı bekliyorum![]()
Gerçi bu yol öyle meşakatli ki keşke evlat sahibi olmak bu kadar zor olmasaydı ..
Dilediğin şekilde , aklında ne varsa sor hiçbir şekilde çekinme . Bilen de bilmeyen de elinden geldiği kadar sana yardımcı olmaya çalışır zaten
Yaşın , problemin ve herşeyden önemlisi psikolojik olarak bu yola çıkmaya hazırsan Rabbim kolaylıklar versin ..
“Bahçeci” şirketini duyduğumda sadece para tuzağı olan reklam kuşağı geliyor . Şirket diyorum hatta ticarethane …
Memorial yanından geçemez ,mutlaka iyi hekimler , iyi embriyologlar vardır fakat prosedürleri aynı ..
Memorial’da kendini güvende hissedebileceğin , herşeyden önemlisi hastanın psikolojisini anlayan ve sonuç odaklı çalışan bir merkez .
Mutlaka eksi yönleri vardır , memnun kalmayan da olacaktır , yaklaşık 1 senedir bu sayfayı aktif takip ediyorum sanırım 1 kişi memnuniyetsizlik dile getirdi . O da görüş farklılığından dolayı ..
Hangi merkeze gidersen git , tek tavsiyem elinde mutlaka yaptırabildiğin kadar donanımlı test sonuçlarıyla git ..