• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım arkadaşlarım ahh inanamıyorum sonucum 321 çıktı Rabbime binlerce kez şükürler olsun🤲🏻🤲🏻Hala şoktayım kan vermeye gözyaşlarımı durduramadan gittim heyecanımdan Rabbim bugünleri görmemi nasip etti ne kadar şükretsem azdır☺️🙏🏼🙏🏼 hepimiz için dua edeceğim inşallah hepimiz kavuşalım yavrularımıza sağlıkla🤲🏻🥰🌺
Oyyyy Allah’ım sevincine sevinç katsın inşAllah . Sağlıkla büyüsün , Rabbim hayırlı uğurlu etsin . Ne söylenir ki daha 🧿🤲🏻💜

Çok teşekkür ederim canım Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın🙏🏼🥰Sen de inşallah kavuşacaksın çok az kalmış transferine, bebeğinle kavuşmana dualarım sizlerle🙏🏼🙏🏼🌺
Çok teşekkür ederim. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah 😂🙏

Oyyyy Allah’ım sevincine sevinç katsın inşAllah . Sağlıkla büyüsün , Rabbim hayırlı uğurlu etsin . Ne söylenir ki daha 🧿🤲🏻💜
Ayy canım bnm çok teşekkür ederim sizler de inşallah çok güzel haberler alacaksınız Rabbimin izniyle🤲🏻🌺🥰Rabbim hepimize sağlıklı, sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah🤲🏻🤲🏻🧡

Canım arkadaşlarım ahh inanamıyorum sonucum 321 çıktı Rabbime binlerce kez şükürler olsun🤲🏻🤲🏻Hala şoktayım kan vermeye gözyaşlarımı durduramadan gittim heyecanımdan Rabbim bugünleri görmemi nasip etti ne kadar şükretsem azdır☺️🙏🏼🙏🏼 hepimiz için dua edeceğim inşallah hepimiz kavuşalım yavrularımıza sağlıkla🤲🏻🥰🌺
Masallahhhh.. rabbimmm saglikla kucagina almani nasip etsin insaallah. Bende transferim icin hastaneye gidiyorum dualarainiza ihtiyacim var 🌺🙏🏻

Back
X