• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim 13 mm demisti rahim kalinligina beril hoca , iyi ya genelde yakınız çoğunuzun değerleriyle 🤗 hadi insallh sonumda sizin gibi olsun 😊😊 sizinde hayirli olsun hamişliginiz,guzel guzel geçsin sağlıcakla kucaklayin minnoşunuzu😊😊
Çok teşekkür ederim. Darısı bekleyen herkesin başına 🥰🙏

Aminnnn inşallah canım Allah'ın izniyle içini ferah tut benim ilk transferimde yumurtam büyümedigi için iptal edilecekti birden küçük olarak çatlamış Umut hoca iptal edilir transfer dedi ertesi gün Yücel hoca baktı büyümeye çalışan yumurta yok Semra hoca 3. kez kan tahlilleri istemişti E2, LH, Progesteron çok yüksek çıkmıştı tekrar aradılar yumurtayı yakalayamamisiz dediler çatlatma iğnesi olmadan transfer gününe karar verildi transfer günü tekrar kan tahlilleri istediler sonuç çıkana kadar embriyomu cozmediler sonuçlar çıkınca hemen transfere aldılar Rabbim nasip ederse tüm olumsuzluklar müjdeye dönüşür vardır bir hayır sonu güzel oldu çok şükür bu transferde doktor çatlatma iğnesi hamilelik olasılığını arttırır dedi sizin ilkinde çatlatma iğnesi bile olmadan tutmuş diyince bu sefer dua ettim ki Rabbim sen hayırlısı ver inşallah yumurtam düzgün büyür ve yakalarlar çatlatma iğnesi olurum diye çok şükür herşey yolunda gitti içinizi ferah tutun her şey güzel olur Allah'ın izniyle inşallah 🥰🥰❤️❤️
Ay masalh yaa ne güzel 🤗🤗 öyle gercekten bize olumsuz gözüken seylerde guzel sonuclar verebiliyor , rabbim bilir en iyisini. Herseyi ona teslim ona emanet ettik , neyse hayırlısı onu nasip etsin rabbim 😊

Hanımlar bisey soracagım memorialda mesela basladik diyelim her seferinde farkli doktor mu muayeneye giriyor. Yoksa istedifiniz hoca da devam edebiliyormusunuz. Sonuc itibariyle bazi doktorlarle elektirik tutmayabiliyor biliyorsunuz

Hanımlar bisey soracagım memorialda mesela basladik diyelim her seferinde farkli doktor mu muayeneye giriyor. Yoksa istedifiniz hoca da devam edebiliyormusunuz. Sonuc itibariyle bazi doktorlarle elektirik tutmayabiliyor biliyorsunuz
İlk etapte tercih ettiğin doktor sürece başlıyor , eğer hekimin o gün izinli, ameliyatta veya özel bir durumu yoksa sizinle devam ediyor . Aksi durumda her muayene sonrası bilgilendirme mesajında bir sonra ki muayeneyi kimin yapacağı sms olarak geliyor . Eğer kabul etmemeniz durumunda da danışmayı ararsanız yardımcı olurlar .

Benim asıl tercihim Yücel Bey idi. Ama kontrolümün Yücel Bey'in izinli olduğu zamanda Umut Bey ilgilendi. Hatta Yücel Bey izinden gelmişti bunlar yine Umut Bey e randevu yazmışlardı. Bende değiştirme talep ettim benim doktorum Yücel Bey izinli olduğu için diğer doktor u kabul ettim diye. Sonra hemen Yücel Bey'e randevu duzenlemislerdi.

Selam kızlar. Hatırlayanınız varsa benden 11 yumurta toplanmıştı. Sadece 1 tanesi 5aa geldi ve diğerleri sağlıksızdı. O 1 taneyi pgt ye göndermiştik. Onunda sonucu geldi ve o da olumsuz. Şu an çok üzgünüm. Ne zor işlermiş..😢

Hayır ben beril hocayla başladım doktor hastane de olduğu sürece size bakıyor ama izinli olunca başka doktora yönlendiriyor bana erkek doktor den geldi eşim istemedi gönül hocam baktı o hastane deydi sıkıntı olmaz siz kime isterseniz onunla devam edersiniz

Selam kızlar. Hatırlayanınız varsa benden 11 yumurta toplanmıştı. Sadece 1 tanesi 5aa geldi ve diğerleri sağlıksızdı. O 1 taneyi pgt ye göndermiştik. Onunda sonucu geldi ve o da olumsuz. Şu an çok üzgünüm. Ne zor işlermiş..😢
Evet hatırlıyorum seni .. Sebepsiz denilen süreçteydin değil mi ?
Anlayamadığım şu ; 11 yumurta toplanıp ,1 embriyo oluşması neyden kaynaklı olabilir ?
Tüm genetik testleriniz veya eşindeki durumlar temizmiydi ?

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah tekrar başlamak için güç ve kuvvet versin inşallah pes etmeden devam etmek gerek çok zor biliyorum hem maddi hem manevi insan çok yıpranıyor bizde de sebepsiz infertilite nedeniyle 2 aşılama 2 tüp bebek olumsuzlukla sonuçlandı çok yumurtam oluyordu ama hiç 5. gün embriyom olusmuyordu çok üzülüyorduk çok ağlıyordum iki avuç dolusu ilaç kullanmak zorunda kalıyordum her seferinde ayağa kalkmam gerçekten zordu ama Allah dilerse öyle güç kuvvet veriyor ki çok şükür iyiki pes etmemişim diye şükrediyorum şuan sizde uygun zamanda tekrar başlayın maddi imkanınız varsa süreyi uzatmayın yumurtalar uyarıldığı için eğer farklı bir tedavi de olacaksa görüşün ve ona başlayın inşallah bir sonrakinde güzel haberler verirsiniz 🌺🌺

Canım biliyorsun ben de benzer durunlar yaşıyorum ve her seferinde sorduğum soru neden 1 embriyo olusuyor o kadar yumurtadan tatmin edici bir cevap yok en son embriyolog hakan beye sordum yumurta kalitesi dedi milyonlarca spermden biz düzgününü seçiyoruz dedi ama bazı kişilerde ilaçlar yumurta kalitesini bozabiliyor dedi ,gecen gün tv de aret kamarı gördüm o da aynı seyi söyledi fazla ilaç bazı kadınlarda olumsuz etki yapabiliyor dedi belkide bizdeki durum bundan ibarettir

Maddi manevi çok zor bir süreç. Ama lütfen vazgeçmeyin. Mucizenize kavuştuğunuzda bunların hiçbirini hatırlamayacaksınız.

Evet hatırlıyorum seni .. Sebepsiz denilen süreçteydin değil mi ?
Anlayamadığım şu ; 11 yumurta toplanıp ,1 embriyo oluşması neyden kaynaklı olabilir ?
Tüm genetik testleriniz veya eşindeki durumlar temizmiydi ?
Hiç bilmiyorum canım, onu duyunca zaten bişeyde soramadım o üzüntüyle. Herşey tamam, sadece işte benden endometrial biyopsi bekleniyo. Bende randevu bekliyorum biyopsi için. 1-3 ve 7 kromozomları bozuk geldi dendi. Gerisinide bilmiyorum 😞

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah tekrar başlamak için güç ve kuvvet versin inşallah pes etmeden devam etmek gerek çok zor biliyorum hem maddi hem manevi insan çok yıpranıyor bizde de sebepsiz infertilite nedeniyle 2 aşılama 2 tüp bebek olumsuzlukla sonuçlandı çok yumurtam oluyordu ama hiç 5. gün embriyom olusmuyordu çok üzülüyorduk çok ağlıyordum iki avuç dolusu ilaç kullanmak zorunda kalıyordum her seferinde ayağa kalkmam gerçekten zordu ama Allah dilerse öyle güç kuvvet veriyor ki çok şükür iyiki pes etmemişim diye şükrediyorum şuan sizde uygun zamanda tekrar başlayın maddi imkanınız varsa süreyi uzatmayın yumurtalar uyarıldığı için eğer farklı bir tedavi de olacaksa görüşün ve ona başlayın inşallah bir sonrakinde güzel haberler verirsiniz 🌺🌺
Evet bende yumurta toplama için ilaç kullanırken zorlandım, opudan sonra çok sıkıntım oldu verilen antibiyotikleri vücudum kabul etmedi dediğiniz gibi. Alerjik reaksiyon gösterdi. Şişkinliğimi ağrılarımı adetle beraber atabildim ki gögüslerim hala çok hassas. Normalde ben iğne ilaç öyle şeylerden uzak duran biriydim belkide onun için. Bilmiyorum sebebini. Beril hoca bugün telefonu kapatırken bidahaki işlem için kilo verirseniz iyi olur dedi.

Back
X