- 15 Eylül 2012
- 8.494
- 6.927
- 398
Canım düşüklerden sonra yapışıklık falan olabiliyor yapılmasa bi sıkıntı çıksa belki bu seferde başka türlü üzüleceksin. Semra hanım öyle dedi diye hemen güvenin sarsılmasın. Ona bakarsan banada pgt yapılacaktı semra hanım yapmadı onca ısrarıma rağmen. Fazladan yapılan şeylerde stres olmuyorum ben nedense fiziki zarara uğramadıktan sonra tabiki. Kız kardeşimin düştükleri oldu pai1 mutasyon var başka bi prof farklı bi ilde iğne veriyo pıhtılaşma var sende diyo ve sağlıklı gebelikleri oluyo bunu semra hocaya dedim bendede çıktı önlem alalım dedim pai1 düşük yapmaz dedi. Okuduğum her makalede yazıyo düşük yapar diye ama diyo aile öykün var madem iğne yazalım sana önlem amaçlıDusuk sonrası gereksiz yere rahim filmi istemiş geçtiğimiz Nisan ayında görüşmeye gitmiştim o zaman Semra hoca gordu 2.defa film çekildiğimi kim istedi bunu gereksiz yere xedi sogudum biraz cok zor donemlerdeydim o filmi tekrar cektirmek psikolojik olarak da maddi olarak da zordu gereksiz yere çektirdiği için devam etmek istemiyorum psikolojik desteğini asla inkar edemem ama bi bu gereksiz rahim filmine bir de sürekli bana histeroskopi yapmak istemesine takıldım hep Semra hanım engel oldu yoksa histeroskopi mi yapsak diyordu o dönemler hep bana destek olduğu için gormedim bunları ama su an daha profesyonel bir hekimle devam etmek istiyorum asla desteğini benim için yaptıklarını inkar edemem ama bunları da göz ardı etmek istemiyorum