• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Transfer oldunuz mu peki işlemleriniz bitti mi inşallah bebeğiniz tutmuştur
Evet başka merkezde 3 negatif transferden sonra Şişli Memorial’da ilk transferimde pozitifi gördüm elhamdulillah iki gün önce 🥰 Gerçekten çok çok memnun kaldım embriyologları doktorları hepsi çok iyi

Evet başka merkezde 3 negatif transferden sonra Şişli Memorial’da ilk transferimde pozitifi gördüm elhamdulillah iki gün önce 🥰 Gerçekten çok çok memnun kaldım embriyologları doktorları hepsi çok iyi
Hayırlı olsun,hangi doktoru daha çok sevdiniz

Çok çok sevindim maşallah inşallah sağlıkla kucağınıza alır güzellikle büyütürsünüz benim de 3. Denemem olacak 🥹

Yaa hayırlı olsunnnn aynı gün aynı saatlerde aynı yerde transfer olmuştuk 🥰

Back
X