- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam iste embriyoskoba koymuslar onun ucretini ayrica oduyorsun bizimkileri de koydular çünkü o alet sayesinde embriyolar kamerayyla bilgisayardan izleniyor acip acip bakilmadigi için strese girmeyip sagligi korunuyormusEşim de sperm verdi ama 100 TL bi ücreti olduğu söylendi gözlem için . Bugün odemenin hepsini yapmistik.
Arkadaşlar hastaden aradılar yumurtalar 24 saat gözlem altına alinacakmis. Canım sıkıldı kötü bir durum mu var ki![]()
Döllenme hemen gerçekleştiriliyor mu da.1 de yapıldı opumTamam iste embriyoskoba koymuslar onun ucretini ayrica oduyorsun bizimkileri de koydular çünkü o alet sayesinde embriyolar kamerayyla bilgisayardan izleniyor acip acip bakilmadigi için strese girmeyip sagligi korunuyormus
100 TL fiyati dendi.CANIM ÜZME KENDİNİ HEMEN DUR BAKALIM FİYAT DERKEN NE FİYATI VERDİLER ANLAMADIM
Herkese yapilan bir sey mi evet ama bazi embriyolar gozlem alaninda oluyotmus ondan ayrica para almiyorlar ama bizim gibi gozlem alanindan uzakta kalinca mecbur ona koyuyorlarmis fiyativda ekstra 100 tl o yuzdenHerkese yapılan bir şey mi dedim, hayır dendi. Demek ki size gerek gorulmus dedi bayan.
Kötü bir şey olmasin da canım. Çok korktum ters bir şeyler olduysa diye. Doğru düzgün bilgilendirme de yapmadılar. Herkese yapılmayan bir şey cevabını alınca noluyor dedimHerkese yapilan bir sey mi evet ama bazi embriyolar gozlem alaninda oluyotmus ondan ayrica para almiyorlar ama bizim gibi gozlem alanindan uzakta kalinca mecbur ona koyuyorlarmis fiyativda ekstra 100 tl o yuzden
Canim yumurtalari bi sure bekletip olgun olanlari ayiriyorlar esin de spermi vermis oluyor onun da saglam olanlari imsi ile secip yumurtayi dolluyorlar.sonra embriyoskoba koyuyorlar .24 saat sonra da su kadar yumurta olgundu su kadari dollendi diye bilgi veriyorlar rahat olDöllenme hemen gerçekleştiriliyor mu da.1 de yapıldı opum
Opudan 4 saat sonra aradılar. Hemen dollendiriliyor mu da. Ben 16-18 saat sonrasi birleştiriliyor diye biliyordum ama. Kitap vermişlerdi orda öyle yaziyorCanim yumurtalari bi sure bekletip olgun olanlari ayiriyorlar esin de spermi vermis oluyor onun da saglam olanlari imsi ile secip yumurtayi dolluyorlar.sonra embriyoskoba koyuyorlar .24 saat sonra da su kadar yumurta olgundu su kadari dollendi diye bilgi veriyorlar rahat ol
Öyle olsa spermi ertesi gün isterler cnm dollenmemis yumurtayi embriyoskoba koymazlar parasini da istemezler.Opudan 4 saat sonra aradılar. Hemen dollendiriliyor mu da. Ben 16-18 saat sonrasi birleştiriliyor diye biliyordum ama. Kitap vermişlerdi orda öyle yaziyor
Canim 16-18 saat sonra dollenme belli oluyor yani yumurta spermle uyuştu mu bölünme oldu mu.yumurta toplamadan 2-4 saay sonra dollemeyi yapiyorlarOpudan 4 saat sonra aradılar. Hemen dollendiriliyor mu da. Ben 16-18 saat sonrasi birleştiriliyor diye biliyordum ama. Kitap vermişlerdi orda öyle yaziyor
Sen yarin saat 4 e dogru ara yavrularim nasil diye sor canim cevabi verirler insallah bir sürü yavrun olsunnnOpudan 4 saat sonra aradılar. Hemen dollendiriliyor mu da. Ben 16-18 saat sonrasi birleştiriliyor diye biliyordum ama. Kitap vermişlerdi orda öyle yaziyor
amiiiiin canım. Dua et bana anne olayım ben de :)))Sen yarin saat 4 e dogru ara yavrularim nasil diye sor canim cevabi verirler insallah bir sürü yavrun olsunnn
Insaallah hakkinda hayirlisi olur cnm bol bol sivi alSelam kızlar. Odamdayim,opu yu de atlattik çok sukur. 16 yumurta toplanmis. İnşallah kaliteli dollenmeler olur.
Amin canım.inşallah.In
Insaallah hakkinda hayirlisi olur cnm bol bol sivi al
Canim durumun nasil kesildimi lekekenmeSen yarin saat 4 e dogru ara yavrularim nasil diye sor canim cevabi verirler insallah bir sürü yavrun olsunnn
Canimm ikiz kelimesini gorunce kalbimi carptirdin varya acayip heyecanlandirdin beni:)) blast 1 tane transferim olacak kismetse. Allah im insallah bu seferki embriyom sagliklidir. Yeniden kimyasal olacak diye korkuyorum. Tek olsun benim olsun insallahOH ÇOK İYİ SABAH YAZMIŞTIM ÇIKTIN MI DİYERAK ETMİŞTİM İNŞALLAH RABBİM KALİTELİ VE EN İYİLERİ SENİNLE OLUR İNŞALLAH
ÖYLE CANIM STRES YAPMAK BİR İŞE YARAMIYOR HERŞEY OLACAĞINA VARIYOR ZATEN BENDE ÖYLE DEDİM GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN İNŞALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI GÜZEL OLSUN. SENİNDE RABBİM YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH EN GÜZEL EN KALİTELİ VE SAĞLIKLISI BU TRANSFERİNDE OLUR EMEKLERİNİ BOŞA VERMESİN MEVLAM İNŞALLAH İKİZ BEBİŞLERİN OLURBİR SEFERDE İKİ HEDİYE BİRDEN ALIRSIN