Hay Allah cevaba bak ya... Kuzum bazen anlamıyorlar.. Hep aynı tarz hastalar karşılarında.. Senin ağlamana alışmış durumdalar onlar.. Zaten kim bilir kaç kişi görüyorlar günde öyle.. Ama işte bunu anlayıp hastasına değer veren (en azından insan olduğu için) olumlu yaklaşan doktor kazanıyor en nihayetinde.. Hastalar onları sevip onlara yöneliyorlar.. Onlara inanıyorlar çünkü anlaşılıyor zaten tutumlarından..Biz buradan herşeyi konuşuyoruz eskisi gibi mi bi dr.a gidersin tek çaren o dur falan.. Değil artık tercih etme hakkımız var bizim.. Başlamaz bırakırız yani içimize sinmediği için.. Birde net.ten bizim yaptığımız gibi bir dünya yorum okuyup yönelen çok insan var.. Ki mantıklı olan bu çünkü tecrübeler değerlidir.. Yada şöylesine katlanabilir insan: Ya işinde muazzam iyi bir dr olacak ukala oluşuna yada ters sözüne katlanılacak, yada halden anlayacak en azından elinden gelen bir şey olamasa bile..
Ama Memorialde ben daha karşılaşmadım görmedim böyle bir durum hatta sezmedim bile.. İnşallah hayırlı bir merkezden başladık diye düşünüyorum.. Çok umutluyummmmmmm