• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sağol tatlım iyi toplanmış neden tutmadığı hakkında ne dediler canım. Sizde sorun neydi kusura bakma kaçırıyorum bazen çok mesaj olunca☺️

Canım benim önceden 4 denemem vardı memorialda ilk denememdi negatif oldu..bişey denilmedi zaten benim açıklanamayan infertilite durumum vardı sonradan bisürü şey çıktı herneyse bana laparoskopi önerildi 4 ay önce oldum ameliyatımı..embriyolara gelince 4 tane döllenmişti ve 4.gün transfer yapıldı ama tutmadı işte nasip değilmiş..bbakalım tekrar düşünüyorum yaza

Kızlar gonalF den 1 kutu bitti şimdi 2. Ye başlıyorum bugün. Her birinden 4 defalık çıkıyor yani 8 gün vurulmuş olacağım. Doktor 1 kere daha vurul derse ne yapacağım? Yeni kutu almak gerek boşu boşuna:KK43: hemşireden rica etsem verir mi ki acaba.

Eczanede daha düşük dozlardaki gonalf de var. onlardan alabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam 75 ve 150 lik dozları var.

Eczanede daha düşük dozlardaki gonalf de var. onlardan alabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam 75 ve 150 lik dozları var.
Çok sağol canımm bilmiyordum sevindim. Tecrübesiz olduğum için önceden bu yollardan geçen arkadaşlarım illaki bi öneride bulunurlar diye düşünmüştüm. İyi ki yazmışım tesekkürler canım

Canım benim önceden 4 denemem vardı memorialda ilk denememdi negatif oldu..bişey denilmedi zaten benim açıklanamayan infertilite durumum vardı sonradan bisürü şey çıktı herneyse bana laparoskopi önerildi 4 ay önce oldum ameliyatımı..embriyolara gelince 4 tane döllenmişti ve 4.gün transfer yapıldı ama tutmadı işte nasip değilmiş..bbakalım tekrar düşünüyorum yaza
İnşallah en kısa zamanda ilk deneyişinde kavuşursun bebişine canım. Memorial a güven olacak buna da inan. Hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok Rabbim ol desin yeter kiii dualarımdasınız. Manevi yönden kuvvetlenelim çünkü yapacak başka şeyimiz kalmadı. En iyi merkezlerdeyiz elimizden geleni yapıoruz az daha sabredicez demekki. Allah yardımcımz olsun tatlım

kızlar bende memorial hastasıyım 3. denememi ağustosta düşünüyordum ama şimdi kafam karıştı amerikan hastanesi öneren çok oldu etrafımdan doktor arkadaşlar. benim gibi karasız olan varmı :110::110:

Herkes olumlu sonuç alınan yeri önerir ancak ben gene de Şişli Memoriali önereceğim. Çünkü şu ana kadar hastane içinde bir çok aşamada değişik protokoller size uygulanmıştır. Yeni bir tedavi de başka bir protokol size uygulanacaktır. Ancak Amerikan Hastanesine gittiğinizde belki de Memorialin size uyguladığı bütün protokoller yeniden uygulanacak ve başarısız sonuçları yeniden alma olasılığınız var. Bana göre Memorialde değişik bir protokolde pozitif sonuç alma olasılığınız daha yüksek.

Merhaba yaklaşık bir aylık tedavinin sonunda beklenen gün geldi çattı bu sürecin en zor aşaması gebelik testi şu aşamaya gelmek bile çok güzel bişey bu sürece gelene kadar çok zahmet çektik inşaallah yüce rabbim bu testin pozitif çıkmasıyla bütün bu zorlukları bize unuttursun yüzümüzü güldürsün yakında testim var ve çok heyecanlıyım ve endişeliyim dualarınıza ihtiyacım var

Duala
Merhaba yaklaşık bir aylık tedavinin sonunda beklenen gün geldi çattı bu sürecin en zor aşaması gebelik testi şu aşamaya gelmek bile çok güzel bişey bu sürece gelene kadar çok zahmet çektik inşaallah yüce rabbim bu testin pozitif çıkmasıyla bütün bu zorlukları bize unuttursun yüzümüzü güldürsün yakında testim var ve çok heyecanlıyım ve endişeliyim dualarınıza ihtiyacım var
dualarımız senınle evlat dıye yalvaran herkesle...

Test günün ne zaman canım..hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bebişine bir adım daha yaklaşırsın pozitif bir sonuçla :) hadi bakalım bu gece dualar sana gelsin...

Test günün ne zaman canım..hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bebişine bir adım daha yaklaşırsın pozitif bir sonuçla :) hadi bakalım bu gece dualar sana gelsin...
Perşembe günü test günüm inşaallah bir aksilik çıkmaz çok sağol teşekkür ederim inşaallah güzel haber veririm

Persembe gününü heycanla bekliyoruz canım. Dualarımız seninle olacak inşallah güzel haberler vereceksin bizlere de büyük moral olacaksın.

arkadaşlar benım amh sonucum 19.2 çıktı. Allah kısmet ederse tarlusala başladım ve adetın 2. günü tedaviye başlıycam. iğnelerin yanında incir yesem sıkıntı olur mu. malum amh yüksek aşırı uyarılma olur mu. normalde aşırı uyarılma olmadı bi kaç denemede( aşılama). ???

Back
X