Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gnydn cnm benim.banu hanimdiGünaydın kızlar. Transferinizi kim yaptı ?
Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiuddau. Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zurriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen dualri isitensin. Hz.zekeriya bu duayı edermiş.KIZLAR BU SÜREÇTE OKUDUĞUNUZ DUALAR VARMI ÇEKTİĞİNİZ TESBİHLE PAYLAŞIRMISINIZ
Şu sıralar çok şükür iyiyim canım. Tabi önemli olan onların iyi olması haftaya randevum var heycan, endişe, ümit ve sabırla bekliyorum. Doktor inşallah iyi şeyler söyler. Stres hiç bitmiyormuş meğer:) salı günü inşallah hayırlısıyla kaliteli yumurtaların toplanır sonra bebişlerin sana tutunur canımsen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelilk sanırım benimde opum salı olacak gibi herşeyin hayırlısı inşallah
hadi bakalım inşallah canım güzel haberler gelecek bizden önce transferin herhalde RABBİM UTANDIRMASIN EMEĞİNİ BOŞA VERMESİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH
Takip dr um Ayse hoca ama transferde izinli oldugu icin Aylin hoca yaptiGünaydın kızlar. Transferinizi kim yaptı ?
Jel icerde o hali aliyo canim korkma jeli kullandiktan sonra 15dk yuru emilim daha iyi olur 12haftaya kadar kullancaksin o jeli ve boyle kalanlar disari cikcakbazen beyaz bazen kahve rengi bazen icerde fazla kalinca koyu bir renklw alisiyo ama insan bebegi icin bunlaraArkadaslar bisi sormak istiyorum bu sabah kalkip lavaboya gittigimde peceteye cok hafif siyah tortu seklinde ismni koyamadigim bisiler vardi.Jeli kullandiktan 1 saat sonra ise boyle topak topak siyah renk bisiler vardi cokk ufak ne olabilir
Jel icerde o hali aliyo canim korkma jeli kullandiktan sonra 15dk yuru emilim daha iyi olur 12haftaya kadar kullancaksin o jeli ve boyle kalanlar disari cikcakbazen beyaz bazen kahve rengi bazen icerde fazla kalinca koyu bir renklw alisiyo ama insan bebegi icin bunlara
Aynı şekilde bende de oldu defalarca canım. Saçma bi renk kahverengi desen değil koyu nokta nokta bişey. Rengarenk çıkıyo bazen jel. Ama çoğu zaman beyaz renkte gelir. Endişe etme canımArkadaslar bisi sormak istiyorum bu sabah kalkip lavaboya gittigimde peceteye cok hafif siyah tortu seklinde ismni koyamadigim bisiler vardi.Jeli kullandiktan 1 saat sonra ise boyle topak topak siyah renk bisiler vardi cokk ufak ne olabilir
Aynı şekilde bende de oldu defalarca canım. Saçma bi renk kahverengi desen değil koyu nokta nokta bişey. Rengarenk çıkıyo bazen jel. Ama çoğu zaman beyaz renkte gelir. Endişe etme canım
Amin canim hepimizinkini insallah. Senin sali opun olacakmis benim pers.transfer .Arka arkaya bekliycez bakalim blast olursa pazar gunude senin transferin olur canim. Heyecanli gunler bekliyor hayirlisi...sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelilk sanırım benimde opum salı olacak gibi herşeyin hayırlısı inşallah
hadi bakalım inşallah canım güzel haberler gelecek bizden önce transferin herhalde RABBİM UTANDIRMASIN EMEĞİNİ BOŞA VERMESİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH
Benim de oyle başladı canım kahve telvesi gibi jelle karışık azdı sonra çoğaldı dinlen canim sakın yorma kendini benim hala devam ediyoArkadaslar bisi sormak istiyorum bu sabah kalkip lavaboya gittigimde peceteye cok hafif siyah tortu seklinde ismni koyamadigim bisiler vardi.Jeli kullandiktan 1 saat sonra ise boyle topak topak siyah renk bisiler vardi cokk ufak ne olabilir
Laparaskopiden sonra, adet gördükten sonraki ay ancak devam etmedi 3 ay sonra tekrar gebelik oldu. su an 2.5 yaşında bir oglum Allah isteyen herkese hayirlisiyla versin.hsg yi ceken doktorum filme normal demişti ancak laparaskopiyi yapan doktorum kismi tikaniklik vardi dedi.tek doktora bagli kalmayin.zor bir islem degil.tup bebekte yumurta toplama islemi gibi..ayrica bitkisel desteklere devam etmek lazim.merhaba sizde laparoskopi mi oldunuz peki laparoskopiden ne zaman sonra hamile kaldınız
Cnm senin kaçıncı haftada başladı benim bugün 8 bitti hocqnın hesaplamasına göre benden birçok tahlil istedi 6 sında tekrar gidexem tahlil sonuçlarını gösterecemmmBenim de oyle başladı canım kahve telvesi gibi jelle karışık azdı sonra çoğaldı dinlen canim sakın yorma kendini benim hala devam ediyo![]()
Ben şu an 7+2yim canim.6. Haftamda basladi.ben de sali günü gidecem ama artik baska dra gidecem şehir disindayim çünküCnm senin kaçıncı haftada başladı benim bugün 8 bitti hocqnın hesaplamasına göre benden birçok tahlil istedi 6 sında tekrar gidexem tahlil sonuçlarını gösterecemmm
Aa hangi şehirdesin cnm,benim sanırım jeli yedirmekle alakakı sıkıntım var az önce topak ve siyah renkte jel kurusu geldi sanırım korkulacak bişi yoktur inşaalkahhhBen şu an 7+2yim canim.6. Haftamda basladi.ben de sali günü gidecem ama artik baska dra gidecem şehir disindayim çünkü
Merhabalar.. Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.. Bu jel ne için kullanılıyor acaba.. Transferden sonra mı.. Ben ağustos sonunda başlıcam tedavime.. Şimdiden tahlillerimi hazırlıyorum bi yandan..Arkadaslar bisi sormak istiyorum bu sabah kalkip lavaboya gittigimde peceteye cok hafif siyah tortu seklinde ismni koyamadigim bisiler vardi.Jeli kullandiktan 1 saat sonra ise boyle topak topak siyah renk bisiler vardi cokk ufak ne olabilir