Uf cok sinir bozucuBen bütün tedavi boyunca yaşadım bunu, birde karşıdan geldik eşim işe gitti tekrar falan düşün artık iş falan hak getire :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uf cok sinir bozucuBen bütün tedavi boyunca yaşadım bunu, birde karşıdan geldik eşim işe gitti tekrar falan düşün artık iş falan hak getire :)
Uf cok sinir bozucubi de urolojideki sekrer kiza dalcaktm az daha :/ acil bi randevu ayarlayamadilar esime gel bakariz diyolar snra bz de tup bebek hemsiremizle gittik diyo ki ben ayarlamistm gelmediler...ayarlamis olsan geliriz dmi hemen ://// atistik sagolsunlar..cozum degil sorun uretiyor
Sacininbbi tarafi küt gbi bi tarafi erkek traşiHangisi kısa siyah sacli olan mi
Saçını mi boyatti acaba. Aynı kişiden bahsediyoz sanırım. Ben de sorun yaşadım o bayanla. Egosu tavan yapmisSaxi
Sacininbbi tarafi küt gbi bi tarafi erkek traşi
Egosuna baslarim onun tovbe ya rabbim..hem moral motivasyondan bahsediyolar ekipce hem de yan uroloji ekibinde catlaklar var...ayarimi bozdu sabah sabah :/ neyse bi ne idugu belli olmayan birinin benim daha yola cikmamis yumurta halde bekleyen bebisime etki etmesine izin vermicem daha fazlaSaçını mi boyatti acaba. Aynı kişiden bahsediyoz sanırım. Ben de sorun yaşadım o bayanla. Egosu tavan yapmis
Sikma canini bazen.boyle olumsuzluklar oluyo ben masada dusun o pozisyonda tam iki saat bekledim disarda bekledigimi saymiyorum.bile ama olsun bak cok sukur sonu guzel oldu umarim seninde guzel olur sonucUroloji isimizi siyah uzun sacli guzel bi kiz var o halletti daha yeni..sabah 8 den beri burdayizgidiyoruz sukur btti
Haklisin canm.senin durum da cook fenaymis ya.. ama ben Banu doktorumu cok sevdim :) insaallah hepimiz guzel sonuclar aliriz.Sikma canini bazen.boyle olumsuzluklar oluyo ben masada dusun o pozisyonda tam iki saat bekledim disarda bekledigimi saymiyorum.bile ama olsun bak cok sukur sonu guzel oldu umarim seninde guzel olur sonuc
sen nasılsın canim yarin büyük gun umarım herşey guzel olup pozitif sonucu alicaz kizlar bizi hic üroloji ye yönlendirme olmadi niyeki acabaSaçını mi boyatti acaba. Aynı kişiden bahsediyoz sanırım. Ben de sorun yaşadım o bayanla. Egosu tavan yapmis
canım valla ben hep bekledim hic tam saatte olmadi hatta ilk adetin ikinci gunu gittigimde 1saat 20 dk bekledim ne yapalım sonu iyi güzel olsunda razi olduk beklemelereHic bu kadar magdur olmamistm burda. Randevu saatimiz gectigi halde 1,5 saattir bekliyoruz iceriye girmeyi fitik olmus durumdaym :O
sen nasılsın canim yarin büyük gun umarım herşey guzel olup pozitif sonucu alicaz kizlar bizi hic üroloji ye yönlendirme olmadi niyeki acaba
Bir aydan bir şey olmaz canım yeter ki sen iyi ol. Sağlıklı bir şekilde bebeginle kavuş sende canım :)Canım pko yokta ohss riski var diye ertelendi bekliyoruz
Korkma canım inşallah guzel sonuclar alicaz rabbimm emeğini boşa vermesin hayırlısı ile güzel sonuclar olsunÇok heyecanliyim canım. Yarın sonucu ogrenecegim. İnşallah pozitif olur. Çok korkuyorum.dua et bana :)
Amin canım inşallah. İyice kabullendim benle olmasını,aksi bi durumla karsilastirmasin Rabbim.Korkma canım inşallah guzel sonuclar alicaz rabbimm emeğini boşa vermesin hayırlısı ile güzel sonuclar olsun
Bir aydan bir şey olmaz canım yeter ki sen iyi ol. Sağlıklı bir şekilde bebeginle kavuş sende canım :)
Beklemek neyse isini halletseler :/ semen analizine gire urolojiye gonderiolar..esimin bi dgeri yuksek ckti doktora gosterdik iste o kadarcik isimiz vardi urolojide..neyse ki sorun degilmis.insaallah hepmiz mutlu sonlara ulasirizcanım valla ben hep bekledim hic tam saatte olmadi hatta ilk adetin ikinci gunu gittigimde 1saat 20 dk bekledim ne yapalım sonu iyi güzel olsunda razi olduk beklemelere
insaallah olurr cnm Allah tan umit kesilmezz. Bizimde tedavideki zor surec saglikli cikarmi cikmaz mi dusuncesii kismetimizde varsaa cnmm emin oll 1 embriyo iledee olurr bizz gucumuzu mucadelemizii sonunaa kadarr vermeyee hazirizz yeterkii bebislerimiz olsnn. Birbirimizee duaa edelimm biz birbirimizii anlarizz hepimizn umudu istegii aynii.. aynii sey icin cabaliyoruz.. Allah bizleree ve tumm isteyenleree sagliklii hyirlii evlatlar nasip etsinn insaallah..Anladım canım, bize verilen kitapçığa baktım orada da yetişirse taze olacak, yetişmezse donmuş denilmiş.
Benim fazla embriyom olmuyor blast en fazla 3 tane olmuştu, inşallah sağlıklı çıkan olur içlerinde. Eğerki hiç gelmezse elde var sıfır oluyor, dünya kadar masraf...eşim pek sıcak bakmadı senin fazla olmuyor ki felan dedi, inşallah blast kaliteli embriyolarım olur..