Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaslar,
Bende Sisli Memorial'da tedavi gormeye karar verdim. Yalniz sehir disinda gelecegim. Ilac tedavisine basladiktan sonra 2 gunde bir ultrason'a giriliyormus. Ultrasonlar icin Sisli Memorial'a gitmem sartmi yoksa herhangi bir memorial hastanesinin tup bebek bolumunde yaptirabilirmiyim? Ilac tedavisi suresince IST'da kalmak istemiyorum eger mumkunse.

Arkadaslar,
Bende Sisli Memorial'da tedavi gormeye karar verdim. Yalniz sehir disinda gelecegim. Ilac tedavisine basladiktan sonra 2 gunde bir ultrason'a giriliyormus. Ultrasonlar icin Sisli Memorial'a gitmem sartmi yoksa herhangi bir memorial hastanesinin tup bebek bolumunde yaptirabilirmiyim? Ilac tedavisi suresince IST'da kalmak istemiyorum eger mumkunse.[/QUOTE bulundugun yerde yumurta takibini yaptirabiliyorsun ille memorial olmasi da sart degil normal bi kadin dogumcuya gidebilirsin diye biliyorum.en son yumurta toplatmaya geliyorsun sadece.tedavin hayirli olsun inşallah

Istanbul'da bildiginiz iyi bir Akupunktur merkezi varmi? Yumurta toplatmadan once ve sonrasi yaptirmayi dusunuyorum.

Bildiğimiz bi konudaysa veririz tabii canim sorun ne ki
Canım benim ilk bebeğimde iskelet bozukluğu olduğu için 20. haftada gebelik sonlandırıldı ve genetik araştırmada eşim ve benim genetik bir hastalıkta taşıyıcı olduğumuz çıktı. sonuç olarakta pgt ile tüp bebek yaptırın dendi. Yeni yaptıranlardan memorialin fiyatlarını rica etmiştim.

Canım benim ilk bebeğimde iskelet bozukluğu olduğu için 20. haftada gebelik sonlandırıldı ve genetik araştırmada eşim ve benim genetik bir hastalıkta taşıyıcı olduğumuz çıktı. sonuç olarakta pgt ile tüp bebek yaptırın dendi. Yeni yaptıranlardan memorialin fiyatlarını rica etmiştim.
Canım nasıl anlaşıldı iskelet bozukluğu :( çok geçmiş olsun pgt yaptırmanız çok iyi olacak. Nurtopu gbi evladınız olsun inşallah. Allah hepimize nasip etsin inşallah

Ben memorial da yaptırmadım ama burayı hep takipteyim ;) hep güzel haberler alıyoruz almaya da devam edelim inşallah

Canım nasıl anlaşıldı iskelet bozukluğu :KK43: çok geçmiş olsun pgt yaptırmanız çok iyi olacak. Nurtopu gbi evladınız olsun inşallah. Allah hepimize nasip etsin inşallah
canım ultrasonda belli oldu eksik kemikleri vardı çok zor günler geçiriyorum ve bir an önce pgt yaptıracagım yere karar vermek istiyorum. Bu konuda memorial iyiymiş ama fiyatı yüksek dediler yaptıranlar yardımcı olursa çok sevincem. Amin canım rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip inşallah.

Günaydın kzlar dün dr a gittim hersey yolundaydı bu sabah kahve ve açık pembe leke gördüm hoca gel hemen dedi.Dün uçağa bindim ondanmı

Günaydın kzlar dün dr a gittim hersey yolundaydı bu sabah kahve ve açık pembe leke gördüm hoca gel hemen dedi.Dün uçağa bindim ondanmı

Canim ben yaptirmadim ama hatırladigim kadariyla 350 dolar ya da euro öyle birseydi.memorial tup bebegi arayip muhaseben sorarsan daha net cevap alirsin

Canim ben yaptirmadim ama hatırladigim kadariyla 350 dolar ya da euro öyle birseydi.memorial tup bebegi arayip muhaseben sorarsan daha net cevap alirsin
Canım lekelenmen kesildimi benim bugün oldu ya çok korktum hemen gittim burdaki hoca eşimin arkadaşı hemen progestan iğne yaptı jeli bırak hap kullan dedi jel tahriş etmiş olabilir dedi içerde aktif kanama yok kalp atılı bebek normal dedi.Çok korkuyorum öokk ağladımm

Back
X