Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim seninde dedigin gibi semra hanimin onayindan geciyir kararlar benimde ilk deneme negatif ilkinde ayse hoca denk gelmisti ben anlaştım onunla simdi dondurulmusta sehir disindan geldim icin denk gelene aldim ancaj saatlerce bekleyip srmra hocayi da gördüm profosör olmasına ragmen insanligindan anlayisindan hicbirsey ksybetmemis bende transfer gunumu bekliyorum herkese hayirli haberler
Çok teşekür ederim ilginize bende hande hanıma randevu almıstım ama ayrılıcakmiş.banu hanımı düşünüyorum şimdi ama randevu almadım bakalım

Kizlarrr hande hocaa niyee gidiyoo yaa :( doktor olarak ayse hnim ila hande hanimA randevularr vrmeyi dusunuyordum tedavi boyunca ikisi ile tedavi olmak istiyodum :(

1 ay sonra ayrılıyor dediler bana bugun
Ben seni hatırlıyorum Şubat grubunda da beraberdik. 2. Nazlı çıkıyor evet ben de çok zor denmesine rağmen ilk denemem de oğluma hamile kalıp kardeş için 3 deneme daha yapmak zorunda kaldım :) tek farkla ben tüm tedavilerimi memorialde oldum. Bebeklerimize kavuşmamıza vesile olan doktorumuz Ayşe hocamdı. Aklında zerrece şüphe olmadan gidebilirsin kendisine. Doktordan daha öte davranıyor, ben ağladığımda benimle beraber üzülüp sesinin titrediğini biliyorum. Inşallah senin de bebeğine kavuşmana vesile olur.

Ben seni hatırlıyorum Şubat grubunda da beraberdik. 2. Nazlı çıkıyor evet ben de çok zor denmesine rağmen ilk denemem de oğluma hamile kalıp kardeş için 3 deneme daha yapmak zorunda kaldım :) tek farkla ben tüm tedavilerimi memorialde oldum. Bebeklerimize kavuşmamıza vesile olan doktorumuz Ayşe hocamdı. Aklında zerrece şüphe olmadan gidebilirsin kendisine. Doktordan daha öte davranıyor, ben ağladığımda benimle beraber üzülüp sesinin titrediğini biliyorum. Inşallah senin de bebeğine kavuşmana vesile olur.
sağol canım ben şubattan beri 3 deneme yaptı ve her dedasında doktor beni ımutlandırdi kesin gözüyle bakmami sağladı ve aonuc hüsran.daha perşembe günğ negatifi aldım.hemen başlamayalım diyorum bakalım ne diycek doktor gidince.ocak düşünüyorum ama kısmet.ne maddi ne manevi gücüm kalmadı.sanada sağlıklı sıhhatlı dogumlar diliyorım:-)

sağol canım ben şubattan beri 3 deneme yaptı ve her dedasında doktor beni ımutlandırdi kesin gözüyle bakmami sağladı ve aonuc hüsran.daha perşembe günğ negatifi aldım.hemen başlamayalım diyorum bakalım ne diycek doktor gidince.ocak düşünüyorum ama kısmet.ne maddi ne manevi gücüm kalmadı.sanada sağlıklı sıhhatlı dogumlar diliyorım:-)

Ah ah bu doktorların aşırı umutlandırması bana çok yanlış geliyor. Herşey şahane gitse de verecek olan Allah. Kesin gözüyle nasıl bakılır ama Nur hanım için de hayır duaları ediyorum . 3. denemede ben bırakacaktım. Onun sayesinde motivasyonu sayesinde 4. denemeye başladım. Eğer bırakın peşini deseydi zaten ikna olmuştum, bırakacaktım.

Biraz manen dinlendir ruhunu, hatırladığım yaşın da genç. Hem sen hem vücudun dinlensin, inşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerine kavuşursun.

Ah ah bu doktorların aşırı umutlandırması bana çok yanlış geliyor. Herşey şahane gitse de verecek olan Allah. Kesin gözüyle nasıl bakılır ama Nur hanım için de hayır duaları ediyorum . 3. denemede ben bırakacaktım. Onun sayesinde motivasyonu sayesinde 4. denemeye başladım. Eğer bırakın peşini deseydi zaten ikna olmuştum, bırakacaktım.

Biraz manen dinlendir ruhunu, hatırladığım yaşın da genç. Hem sen hem vücudun dinlensin, inşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerine kavuşursun.
Benim doktoeumda nur hanın tüm denemelerimde onunka yaptım gebelık takıbınude ı yaptı cok seviyorum ama biraz piskolojık olarak negatiflik olustu bu denemeden sonra hrp yavrum canım diye konusur benimle ama çok yıprandim

Benim doktoeumda nur hanın tüm denemelerimde onunka yaptım gebelık takıbınude ı yaptı cok seviyorum ama biraz piskolojık olarak negatiflik olustu bu denemeden sonra hrp yavrum canım diye konusur benimle ama çok yıprandim
Tüp bebekte en önemli kısım kesinlikle laboratuar beni bu konuda kalite denetmeni bir arkadasim uyarmisti ben ona rağmen ilk denemede doktor olarak kafama kim yattiysa orada yaptim sonuç husran oldu tabii ki. Sonra memorial dedim baska yere asla gitmem olursa orada olacak dedim öyle de oldu.dr vesile o da onemli psikooji acisindan ama embtiyoloji laboratuarı kötüyse zorlu infertilitede sonuç hüsran oluyor.

Livess canim merhaba.sana bir sey sormak istiyorum sen mail gönderiyorum hemen dönüyorlar demiştin kime ve hangi adresten goderiyorsun ben dün gonderdim druma hala yazmadi cevap
canim kusura bakma yeni gordum doktor banu hanima yolluyorum gun icinde dönüyor maili banu.kumbak@memorial.com.tr[/QUOTE]
Benim dr hande hanim canim ona attim ama donmedi hala.ayrilacakmis sanirim onunla alakali ama ben de artık islerimi disarda perinatalogla cozuyorum hamilelik olusunca ilgi azalıyor anladigim kadariyla

Tüp bebekte en önemli kısım kesinlikle laboratuar beni bu konuda kalite denetmeni bir arkadasim uyarmisti ben ona rağmen ilk denemede doktor olarak kafama kim yattiysa orada yaptim sonuç husran oldu tabii ki. Sonra memorial dedim baska yere asla gitmem olursa orada olacak dedim öyle de oldu.dr vesile o da onemli psikooji acisindan ama embtiyoloji laboratuarı kötüyse zorlu infertilitede sonuç hüsran oluyor.
Bunu bilmeme rağmen doktorumun güleryüzüne sıcakkanliliğina gittim yanına ama sınuc hüsran.artık tek memorial olsada olmasada aklım başına geldi

canim kusura bakma yeni gordum doktor banu hanima yolluyorum gun icinde dönüyor maili banu.kumbak@memorial.com.tr
Benim dr hande hanim canim ona attim ama donmedi hala.ayrilacakmis sanirim onunla alakali ama ben de artık islerimi disarda perinatalogla cozuyorum hamilelik olusunca ilgi azalıyor anladigim kadariyla[/QUOTE]ben 7.5 ay orda kontrol oldum doguma kadar aynu ilğiyle devam ettik ama pahalı oldugundan erken dogum riskim oldugundan medipol megaya gittim harika bir hastane öneririm gebelik takıbı için.hem uygun hem temiz

Allah sabır versin canım ama pes etme ben de 4. DenDenemede pozitif gördüm Rabbim aratmadan tez zamanda bir evlat versin sana ve tüm isteyenlere
Amin canım Rabbim dileyen herkese hayırlı saglıklı sıhhatli evlatlar versin. Sende minnoşunu sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallahhhh. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Canimm Allah yardimcin olsunn. Dondurulmus embriyon varmi.. insallah en kisa surede evladina kavusursun. Benim esimde azosperm
Malesef canım :( azosperm in yanında eşimde bende kistik fibroz taşıyıcıyız. Genetik olarak kistik fibroz hastalıgına bakıldı 9 embriyodan sadece 1 tanesi taşıyıcı cıktı diğerleri hastaydı diğerleri İmha edildi canım :( Kistik fibroz ağır akciger hastalıgıymış bizde yeni öğrendik. Biz hasta değiliz ama ikimizde taşıyıcı oldugu için cocukların hasta olma ihtimalleri var :( tüp bebek tedavisine üzülüyordum Rabbim korumuş bizi normal yollarla bebek sahibi olsak belki hiç haberimiz olmayacak hasta cocuklar olacaktı. Herşeyde var bir hayır Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü eli ayağı düzgün Allah korkusu olan evlatlar nasip etsin hepimize.

Malesef canım :KK43: azosperm in yanında eşimde bende kistik fibroz taşıyıcıyız. Genetik olarak kistik fibroz hastalıgına bakıldı 9 embriyodan sadece 1 tanesi taşıyıcı cıktı diğerleri hastaydı diğerleri İmha edildi canım :KK43: Kistik fibroz ağır akciger hastalıgıymış bizde yeni öğrendik. Biz hasta değiliz ama ikimizde taşıyıcı oldugu için cocukların hasta olma ihtimalleri var :KK43: tüp bebek tedavisine üzülüyordum Rabbim korumuş bizi normal yollarla bebek sahibi olsak belki hiç haberimiz olmayacak hasta cocuklar olacaktı. Herşeyde var bir hayır Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü eli ayağı düzgün Allah korkusu olan evlatlar nasip etsin hepimize.
Canimm var iste herseyde bi hayir pgt denilen yontemle saglikli embriyolar secilebilir canimm Rabbim yardim etsin tasiyici oldugunuz icn kistik fiborizin kompilikasyonlarini yasamazsinz. Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize. Bizdede hersey normal ama azosperm Allahin takdiri..

Bunu bilmeme rağmen doktorumun güleryüzüne sıcakkanliliğina gittim yanına ama sınuc hüsran.artık tek memorial olsada olmasada aklım başına geldi
Canim bende Bahçeci umut tüp bebek merkezinde ulun bey çok sıcak kanlı diye 3 kere denedim ama zor hasta grubunda kesinlikle laboratuvar önemli Bahçeci Fulya da Memorial gibi ama umut tüp bebek o kadar değil. Sana bende ayşe hanımı tavsiye edebilirim bir görüş istersen tedavide ayşe hanim takip etti transferi hande hanim yapmıştı

Canim bende Bahçeci umut tüp bebek merkezinde ulun bey çok sıcak kanlı diye 3 kere denedim ama zor hasta grubunda kesinlikle laboratuvar önemli Bahçeci Fulya da Memorial gibi ama umut tüp bebek o kadar değil. Sana bende ayşe hanımı tavsiye edebilirim bir görüş istersen tedavide ayşe hanim takip etti transferi hande hanim yapmıştı
ben bunu bildiğim halde gittim ya nasıl pişmanım.şimdi içim rahat gidicem cunartesi günü banu hanıma aldık bakalım nasıl olucak.semra habına gidicektim ama muaynelerde hep orda olamıyor bende başka başka doktorlara muayne olmayı svmiyorum.hande ganımda ayrılıcakmıs önümüzdeki ay kızımın doğumundan önce o muayne etmişti beni diğer hastanede:-)

Back
X