Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

6+0 OLDUGUM GÜN KESTIM BEN CANIM DRUMU ARADIM NOT BIRAKTIM NE OLUR NE OLMAZ DİYE AKSAM ARADI KES DEDİ BAZI DR AZALTARAK BIRAKTIRIYORMUS O YUZDEN DRUNA DANIŞ DERIM
Teşekkür ederim canim. Ariyim bi ayse hanimi.bide 5+1de beta hcg 1000 iyimi sence.fikrin varmi.baktirdinmi sen

Hayır randevu falan vermediler.sonuclari mail attik. Arayan bile olmadı. Kalp atisini duymaya gittiginizde muayene ücreti verdinizmi
Evet canım 21. Gün ultrasonu deniyor tahlilden 21 gün sonra gidiyorsun 300 tl bayiliyorsun.oraya gitmen sart değil yalniz.disarda da yaptirabilirsin

Kizlar bugun test sonucum 90 cikti. Ptesi test tekrarlicam bana dua edin nolur :( bi de kendi doktorum banu hanim yoktu..baska bi doktor da crinon jel gunluk bire dusurdu.napsam bilemedim..bu durumu yasayan var mi ?

Kizlar bugun test sonucum 90 cikti. Ptesi test tekrarlicam bana dua edin nolur :KK43: bi de kendi doktorum banu hanim yoktu..baska bi doktor da crinon jel gunluk bire dusurdu.napsam bilemedim..bu durumu yasayan var mi ?

Canim katlanır inşallah niye üzülüyosunki.doktor herhangi bisi dedimi.deger icin yada jeli tek doza dusurme.sebebi icin

Herkese merhabalar benimde 19 unda dondurulmuş embriyo transfer yapildi heyecanliyim kaygiliyim izmirden gelmistim hala donmedik ara ara iyiyim ama bir olumsuz sonuctan dolsyi endiseliyim desteginize ihtiyacım var

Herkese merhabalar benimde 19 unda dondurulmuş embriyo transfer yapildi heyecanliyim kaygiliyim izmirden gelmistim hala donmedik ara ara iyiyim ama bir olumsuz sonuctan dolsyi endiseliyim desteginize ihtiyacım var

kaçıncı denemen canım dur bakalım hemen panik yok şuan olumsuz bir durum yok güzel şeyler düşün kötü birşeyler aklına geldiğinde güldüğün anıları hatırla sağlıklısın eşinde öyle şükret. sonucu hiçbirimizin elinde değil çok dua et sen elinden geleni yaptın geresi Rabbimize kalmış olumsuzluk olursa ki inşallah olmıyacak o zaman üzül şimdi sırası değil öpüyorum bende eylülde dondurulmuşlarla transfer olucam bakalım inşallh Allah hayırlı evlatlar hepimize nasip eder

vall ben bahçeçiyi bilmiyorum ama orasının laboratuvarı için de iyi diyorlar yani hangi tup merkezi diye hep sordum ben daha önce medical park bahçelievlerde yaptırdım. bana ya şişli memoriale git yada bahçeci dediler. bahçeci çok pahalı birazda fazla kalabalık diye duydum ama laboratuvar iyiymiş böyle

Merhaba arkadaslar yazamadim uzun zamandir bugun bismillah deyip tedavime basladim az oncede ilk ignemi vurdum yucel beyle adim attim yesim hanimlada gorustum moralsizdim biraz keyfimi yerine getirdi gulduk konustuk cok tatli bi kadin semra hanim gibi kardeside cok tatli insallah sonum hayirli olur ikinci denemem bu kez esim olamicak yanimda is icin gitti zor olucak ama sabir bende bebeklerimi alirda giderim insallah hayirlisiyla dualarinizda banada yer verin olurmu sizlerin destegiyle sohbetiyle insallah moral bulucam hepinizi cok opuyorum

Merhaba arkadaslar yazamadim uzun zamandir bugun bismillah deyip tedavime basladim az oncede ilk ignemi vurdum yucel beyle adim attim yesim hanimlada gorustum moralsizdim biraz keyfimi yerine getirdi gulduk konustuk cok tatli bi kadin semra hanim gibi kardeside cok tatli insallah sonum hayirli olur ikinci denemem bu kez esim olamicak yanimda is icin gitti zor olucak ama sabir bende bebeklerimi alirda giderim insallah hayirlisiyla dualarinizda banada yer verin olurmu sizlerin destegiyle sohbetiyle insallah moral bulucam hepinizi cok opuyorum

Hayırlı olsun tedavin. .bol yumoşlu sonu bebişli olsun inşallah. .eşin yoksa biz varız merak etme cnm

Kızlar burdan paylaşmıştım pozitif aldigimi,umudunuzu yitirmeyin die destek olmaya çalışmıştım. Ama bugün boş gebelik yasadigimi ogrendim,inanın varya bian ölecekmişim gibi hissettim,dr söyleyince başımdan aşağı kaynar su döküldü. Pozitifi görünce çocuk hasretinden hemen zıbın almıştım,zibina baka baka öyle bi ağladımki... çarşamba günü kürtaj olacam , ama dayanamiyorum icimden alacakları aklıma geliyo, kahroluyorum. Rabbimden dileğim bana çok büyük sabır vermesi. Dualarınızda benide unutmayın.

Kızlar burdan paylaşmıştım pozitif aldigimi,umudunuzu yitirmeyin die destek olmaya çalışmıştım. Ama bugün boş gebelik yasadigimi ogrendim,inanın varya bian ölecekmişim gibi hissettim,dr söyleyince başımdan aşağı kaynar su döküldü. Pozitifi görünce çocuk hasretinden hemen zıbın almıştım,zibina baka baka öyle bi ağladımki... çarşamba günü kürtaj olacam , ama dayanamiyorum icimden alacakları aklıma geliyo, kahroluyorum. Rabbimden dileğim bana çok büyük sabır vermesi. Dualarınızda benide unutmayın.

Cnm benim Rabbim sabır versin bende iki ay önce 4,5 aylık Bebeğimi kaybettim çok zor ama zaman her şeyin ilacı. yılmadan devam edeceğiz hep birlikte umut dolu olalım üzülme beterin beteri var demek istedim biz bebeğimizi elimize alıp tabut la hemde gömduk inşallah güzel günleri bebeklerimize bizde kavusacagiz

hayırlı olsun canım rabbim utandırmasın inşallah kaliteli bol yumutaların olur hayırlısı ile tutar inşallah

Back
X