Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bana yerinde net tespitler yaptı demişsin ya Umut hoca için o kadar haklısın ki. Sende doğru tespit yapmışsın. ☺️ Sebebini söyleyeceğim şimdi Yücel hoca izinli iken kontrollerimi o yapıyordu neyse transfer olumsuz olunca Semra hoca muayene etsin istedim. Umut hoca ile muayene ettiler. Sağ tarafta kist gördü tümöre de benzetti. Bu ne zamandan beri var burda test neden yapmadınız dedi.Umut hoca direk ben hastayı yumurta toplamadan önce muayene ettim bu burda yoktu yumurta toplamadan sonra oldu kötü bişey olduğunu düşünmüyorum dedi yumurta toplama da orda komplikasyon oluşmuş dedi. O kadar dikkatli ki ben hastası bile değildim yani. Bir de dikkati mi şuda çekmişti ilk memorial e başlarken muayene ediliyor ya Yücel hoca rahiminde perde var ikiye bölünmüş demişti. Ameliyat sonrası sordum Umut hocaya perdeyi aldınız mı? Ne perdesi perde yoktu ki yanlış yapılan kürtajlardan sonra yapışıklıklar vardı onları açtım dedi. Yani diyeceğim o ki varsın doktor yüzüme iki gülüp konuşup ruhunu okşayacağına varsın benle iki kelam etmesin işini doğru yapsın yeter.
canim nasilsin, basladin mi yeniden 🍀

Merhaba, senin yazindan sonra merak edip inceledim sitesinde testin adı EMBRANCE. Bu testi sadece Bahceci mi yapiyor acaba Memorial yapiyor mu hic bahsetmediler ben de sayende ogrenmis oldum. Yaptirip da olumlu sonuc alan kac kisi var acaba merak ettim detaylarini ben de ☺️
bende merak ettim yarın sislide ilk görüsme randveum var sorarım canım

Günaydın kızçeler ilk muayenemi oldum yumoş sayım 🧿 önceki aylara göre çok iyi ama yine ayarsız yumurtalarım sağda iki tane 5 mm olmuş bile diğerleri küçük. Yüksek doz ilaçl başlıyoruz İnşallah hepsi yanıt verir :dua: dr baskılayıcı ilaç veya başka bişi kullandın mı dedi hayır dedim ama sonradan aklıma geldi üç aydır promotil women arı sütü bal polen ve zeytin yağında beklemiş incir yiyorum 🤣 Kesinlikle bunların etikisinin olduğunu düşünüyorum önceki ay kullandığım tedavi ilaçlarınında etkisi vardır belki ama takviye bir şeyler almak boşa değil😁 soner beydi muayene edenşimdilik güzel geçti 🌼😁
bende arı sütü bal polen kullanıyorum size faydası oldu mu? yumurta sayısı mı cogaldı merak ettim🙏🏽

arkadaslar ben şimdi ilk gidicem ya hatta birkaç güne adet olcağım acaba bana tüp bebeğe başlatır mı.. bizim sorunumuz pgt den anormal gelmisti beş sene önce. elimizdeli testleri istediler. kromozom testi benim de eşiminde var. genetik bi benim var. benim gibi pgt yollamak zorunda olanlar ilk başta sizden neler istediler? hemen basladı mı tüp bebek tedavisi

dört gebeliğim de 8. 9. haftaları ulaşamadan sonlandı. ama en sonunda kromozom sorunumuzun olduğunu öğrendik.embriyo anormal gelince en sonuncuda transfer etmemisti doktor.. beş sene ara verdim simdi sahalara son kez donuyorum bu sefer inşallah olacak🙏🏽

bende arı sütü bal polen kullanıyorum size faydası oldu mu? yumurta sayısı mı cogaldı merak ettim🙏🏽
Ben faydası olduğunu düşünüyorum geçen ay toplamda 7 8 küçük yumurta sayıl ıltı şimdi 13 14 tane saydı ama ilaca hepsi yanıt vermemişti sanırım bu benimle alakalı bişey. Şimdi yüksek doz ilaçla başladım inşallah geçen eferki gibi önden giden yumurtalar olmaz 🤷🏻‍♀️ Ama takviye kullanmak kesinlikle boşa değil 😊

dört gebeliğim de 8. 9. haftaları ulaşamadan sonlandı. ama en sonunda kromozom sorunumuzun olduğunu öğrendik.embriyo anormal gelince en sonuncuda transfer etmemisti doktor.. beş sene ara verdim simdi sahalara son kez donuyorum bu sefer inşallah olacak🙏🏽
Merhaba tedaviniz hayırlı olsun hangi kromozomlarda sorun vardı sizin translokasyon mu? Rahim filmi ve bazı kan tahlilleri isteniyor eğer hemen ilk derte başlamak isterseniz önceden gitmeniz gerekebilir. Adetiniz yakınmış sanırım rahim filminiz varsa belki bu adetle başlayabilirsiniz zaten istenilen kan tahliller hemen çıkan bir şey.

Merhaba histereskopi yaptıran var mı rahimde çok küçük polip görüldü pazartesi yumurta toplama yapılacak eğer embriyolar iyi gelisirse pgt denildi o esnada rahime çizik atalım hem de o polipi alalım dediler.Çizik tutunmayı kolaylaştırıyor dediler 4.tedavim çok yoruldum gerçekten gerekli mi işe yarar mı bilmiyorum yardım ederseniz çok mutlu olurum 😔
Selam ben cizik attirmadim o ne bilmiyorum zaten 🙈 ama polip ameliyati oldum rahim filminde ve ultrasonda 1 tane gorundu ama operasyonda 2 adet alindi. Cok zor bir operasyon degil korkma bence. Tup bebek tedavi kismi daha zor bunda bi uyuyosun bi uyaniyosun hicbirsey anlamiyorsun. 😉

Back
X