Sizde de baya yumurta toplanmış ohss olmadınız mı29 yumurtadan 20 dollenmisti canim, esimin morfoloji 1di.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde de baya yumurta toplanmış ohss olmadınız mı29 yumurtadan 20 dollenmisti canim, esimin morfoloji 1di.
Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin herkeseAyy canım benim hadi bakalımbir arkadaşımında Çarşamba günü transferi olacak
sağlıkla gelsinler inşallah bebisler
![]()
Evet yani yücel hoca önerisi üzerine bende ona başladım. Ama yani o yokken umut hocayı istiyorum. Adam net bildirimler yapıyor. Beni bizzat arayıp kendisinin bilgilendirme yaptığı oldu ki direk hastası değildim. Her ikisi ile frekansım tuttu benim. Umut hoca 4 yumurtam varken 2 tanesi 5. Günü görür demişti öylede olmuştu. Bakalım hazirana tekrar başlayacagizBana yerinde net tespitler yaptı demişsin ya Umut hoca için o kadar haklısın ki. Sende doğru tespit yapmışsın.Sebebini söyleyeceğim şimdi Yücel hoca izinli iken kontrollerimi o yapıyordu neyse transfer olumsuz olunca Semra hoca muayene etsin istedim. Umut hoca ile muayene ettiler. Sağ tarafta kist gördü tümöre de benzetti. Bu ne zamandan beri var burda test neden yapmadınız dedi.Umut hoca direk ben hastayı yumurta toplamadan önce muayene ettim bu burda yoktu yumurta toplamadan sonra oldu kötü bişey olduğunu düşünmüyorum dedi yumurta toplama da orda komplikasyon oluşmuş dedi. O kadar dikkatli ki ben hastası bile değildim yani. Bir de dikkati mi şuda çekmişti ilk memorial e başlarken muayene ediliyor ya Yücel hoca rahiminde perde var ikiye bölünmüş demişti. Ameliyat sonrası sordum Umut hocaya perdeyi aldınız mı? Ne perdesi perde yoktu ki yanlış yapılan kürtajlardan sonra yapışıklıklar vardı onları açtım dedi. Yani diyeceğim o ki varsın doktor yüzüme iki gülüp konuşup ruhunu okşayacağına varsın benle iki kelam etmesin işini doğru yapsın yeter.
Yarın sorayım arkadaşıma ne demişler kalınlığı için. Haber veririm sanaRabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin herkeseacaba rahim kaç mm olunca transfer yapıyorlar
![]()
Canımsın çok teşekkür ederimYarın sorayım arkadaşıma ne demişler kalınlığı için. Haber veririm sana
rahim filmim var evet ama 2015 ten bakalm ne dıyecek. monozomi 11-19 du yanlıs hatırlamıyorsam biriMerhaba tedaviniz hayırlı olsun hangi kromozomlarda sorun vardı sizin translokasyon mu? Rahim filmi ve bazı kan tahlilleri isteniyor eğer hemen ilk derte başlamak isterseniz önceden gitmeniz gerekebilir. Adetiniz yakınmış sanırım rahim filminiz varsa belki bu adetle başlayabilirsiniz zaten istenilen kan tahliller hemen çıkan bir şey.
Ben on yılda çok doktor gördüm canım daha Umut hoca da olumlu sonuç almadım. O yüzden yüzünü yıkayıp övmüyorum yani tedavim onda yeni başladı. Ama adam rahimin içini okuyor yani bu net. O yüzden olumsuz sonuç alsam da doktor hatası kesinle demem. Herşeyine detaylı bakıyor. E gözümle görüyorum böyle doktorların sayısı çok olsun inşallahEvet yani yücel hoca önerisi üzerine bende ona başladım. Ama yani o yokken umut hocayı istiyorum. Adam net bildirimler yapıyor. Beni bizzat arayıp kendisinin bilgilendirme yaptığı oldu ki direk hastası değildim. Her ikisi ile frekansım tuttu benim. Umut hoca 4 yumurtam varken 2 tanesi 5. Günü görür demişti öylede olmuştu. Bakalım hazirana tekrar başlayacagiz![]()
Cok sukur olmadim, ilaclari ona gore ayarladilarSizde de baya yumurta toplanmış ohss olmadınız mı
Gonal f kullanırken ağrınız oldumu hiç yumurtalar büyürkenn ağrı oluyo muyduCok sukur olmadim, ilaclari ona gore ayarladilar![]()
Ya ben daha dün ilk iğnemi yaptım 300 doz adetten mi yoksa ipneden mi bi huzursuzluk var kasıklarımda bu kadar hızlı olamaz dimiGonal f kullanırken ağrınız oldumu hiç yumurtalar büyürkenn ağrı oluyo muydu
Olamaz gibiYa ben daha dün ilk iğnemi yaptım 300 doz adetten mi yoksa ipneden mi bi huzursuzluk var kasıklarımda bu kadar hızlı olamaz dimi![]()
Olamaz gibi![]()
O tarz bi agrim olmadi surecin baslarinda gonal f kullanirken , sadece son gunlerde hisseetmeye baslamistim ve agri olmaya baslamisti. Gonalf beni biraz uyusuk yapmisti yan etki olarakGonal f kullanırken ağrınız oldumu hiç yumurtalar büyürkenn ağrı oluyo muydu
Daha ilk gunden olamaz canimYa ben daha dün ilk iğnemi yaptım 300 doz adetten mi yoksa ipneden mi bi huzursuzluk var kasıklarımda bu kadar hızlı olamaz dimi![]()
Olabilir bu tedavide çok sabırsızım zaman geçmiyorDaha ilk gunden olamaz canimadet sancisini sanki biraz artiriyordu, onu ben de hissettim. Dozun da yuksek zaten, oyle bisi olmustur
![]()
Ben de cok bekledim, Araliktan beriOlabilir bu tedavide çok sabırsızım zaman geçmiyor![]()
Ben de cok bekledim, Araliktan berioyle ya da boyle geciyo diye teselli ediyorum kendimi ama artik bicak kemige dayandi
![]()
Sabrına hayranımBen de cok bekledim, Araliktan berioyle ya da boyle geciyo diye teselli ediyorum kendimi ama artik bicak kemige dayandi
![]()