AyySabrına hayranımeluard ve bıkmadan yardımcı olma çabana da
dilerim bu güzel kalbin en kısa sürede evlat sevgisiyle dolsun taşsın
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AyySabrına hayranımeluard ve bıkmadan yardımcı olma çabana da
dilerim bu güzel kalbin en kısa sürede evlat sevgisiyle dolsun taşsın
![]()
Sana da kocaman bi masallah arkadasimya bende en son aralıkta denedim geçen ay ki iptal oldu bu ayda 40 günde geldi adet. Yeni başladım çok sabırsızım hemen opu aşamasına geçmek istiyorum
![]()
Yaa transfer miiSana da kocaman bi masallah arkadasimbi bakmissin opu bitmis, ramazan ayi da cabuk gecer gibime geliyo
bi aksilik olmazsa sen mayista baslayacak misin transfer hazirligina?
Ben gelecek pzartesi histereskopi oluyorum, mayista da transfer hazirligi Allah kismet ederse![]()
Hadi olumlu olalim, bu sefer saglikli embriyon gelecek insallahYaa transfer miibenim sağlıklı bulunursa bilmiyorum kii sorusu bile heycanlandırdı o kadar odaklanmışım ki sağlıklı embriyo bulmaya transfer falan aklıma gelmiyor
hepimize maşallah allah maddi manevi güç kuvvet moral versin hepimize inşallah
![]()
İnşallahHadi olumlu olalim, bu sefer saglikli embriyon gelecek insallah![]()
Canım 3.günden sonra sayı azalıyor zaten 5.güne tamamı gidemiyor onu mu diyorsun yoksa embriyoların kalitesi mi düşüyor?3. Günden sonra embriyoları yavaşlayan varmı? Moralim bozuldu gerçekten
Yok cnm kalitesi düşmüş ve yawaşlamışCanım 3.günden sonra sayı azalıyor zaten 5.güne tamamı gidemiyor onu mu diyorsun yoksa embriyoların kalitesi mi düşüyor?
Canım benim de yarısı yavaslamisti. Birkaçı 6.gun yakaladı üzülme inşallah istediğin sayı 5. güne ulaşır.3. Günden sonra embriyoları yavaşlayan varmı? Moralim bozuldu gerçekten
Benim de oyle oldu canim, embriyolari firesiz 5. gune gelenlere once bi Masallah diyorum sonra da ne yediniz ne ictiniz diye sormak istiyorum3. Günden sonra embriyoları yavaşlayan varmı? Moralim bozuldu gerçekten
İnş sen transfer oldunmuCanım benim de yarısı yavaslamisti. Birkaçı 6.gun yakaladı üzülme inşallah istediğin sayı 5. güne ulaşır.
İnşBenim de oyle oldu canim, embriyolari firesiz 5. gune gelenlere once bi Masallah diyorum sonra da ne yediniz ne ictiniz diye sormak istiyorumSaka bir yana, cok normal.. benim de moralim bozulmustu sayi birden dusunce ama hayirlisi
en saglikli olanlar gununu tamamliyordur umarim, altin yumurtani orada bulacaksin
![]()
Ay hadi inşala hepsi 5. Güne giderBenim de 3.güne tüm döllenenler gidiyor 5.güne sadece 1 tane kalmisti bakalim dün opu oldum bugün haber bekliyorum bu sefer nasıl gidecek dualarınızı bekliyorum![]()
Canim benim bilgiyi aktarıyorum.En az 7 olması lazım dedi.12. gün bakıldığında 11 olduğu görülmüş.20. gün yarın transfer olacakCanımsın çok teşekkür ederim![]()
O kadar haklısın ki umut hoca o okumaları yerinde tespitleri cidden güven veriyorBen on yılda çok doktor gördüm canım daha Umut hoca da olumlu sonuç almadım. O yüzden yüzünü yıkayıp övmüyorum yani tedavim onda yeni başladı. Ama adam rahimin içini okuyor yani bu net. O yüzden olumsuz sonuç alsam da doktor hatası kesinle demem. Herşeyine detaylı bakıyor. E gözümle görüyorum böyle doktorların sayısı çok olsun inşallah![]()
Rabbim razı olsun senden . Hakkaniyetli yoldaşım . Gönlünden geçenlerin hepsi olsun inşaallahCanim benim bilgiyi aktarıyorum.En az 7 olması lazım dedi.12. gün bakıldığında 11 olduğu görülmüş.20. gün yarın transfer olacakdarısı başına
![]()
Cuma olacak inşallah.İnş sen transfer oldunmu