Merhaba canim, hayirli ugurlunolsun insallahMerhabalar yolun çok başındayım değerli fikirlerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var . Bugün ön görüşme yaptık memorialde . Kafama takılan bikaç soru var öncelikle ilk sorumla başlamalıyım embriyo dondurma ücreti . Bana 6ve üstü 5.400 ama indirim yapmaya çalışırız onda dendi. Ablam 2016 da orada tedavi gördüğünde dondurma ücreti vermedi. Kafam çok karışık çok yüksek rakam oluyor. Bu ücret ne zsmsn veriliyor

Biz transfer zamani verecegiz dondurma ucretini, daha dun konustuk muhasebeyle. Ama bu ucreti onden odeyen arkadaslar da oldu burada. Su siralar cok yogun olduklari icin bizim odemeyi otelediler diye dusunuyorum. Cunku normalde embriyolarin durumu belli oldugu haftayi takiben ariyorlardi dondurma ucreti icin.
Malesef bu tedavide surpriz masraflar cikabiliyor, hesapladigimizla kalamiyoruz. Sizin de son dakika surprizi yasamamaniz icin onden hazirlikli olmaniz faydali olur.
Mesela rahim filmin var miydi? Genelde herkesten isterler tedaviye baslamadan. Bunu devlette halletmek nasil oluyor bilmiyorum ama ozellerde 750 tl civari.
İstedikleri diger tum kan tahlillerini devlette yaptirabilirsin.
Genetik yaptirmayacaksan zaten buyuk bir masraf kalemini elemiş oluyorsun.
Onun disinda eger rapor alabiliyorsan rapora 2400 lira indirim sagliyorlardi. (2600 de olabilir, tam hatirlayamadim arada kaldim simdi)