- 4 Aralık 2019
- 49
- 48
- 18
- 40
EvetMerhaba tek embriyodan 295 dolar toplamda 10 embriyo için 2950 dolar mı ödediniz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetMerhaba tek embriyodan 295 dolar toplamda 10 embriyo için 2950 dolar mı ödediniz?
He bendim o 300 dozluk başından sonuna kadar öyle kullandım. Ahh iğnelere bayıldığım paralar geldi aklıma ahaaaAnladımpastelmom ve N Nurtanesi89 miş 300 kullanan.
peki içimi rahatlattığınız için teşekkür ederim
![]()
Benim iğne süreci 15 gün sürdü .Hemde kalçadan oldum çok fenaydiHe bendim o 300 dozluk başından sonuna kadar öyle kullandım. Ahh iğnelere bayıldığım paralar geldi aklıma ahaaaekstra tuzlu olmuştu.
18 gün vuruldum bendeBenim iğne süreci 15 gün sürdü .Hemde kalçadan oldum çok fenaydi
Biraz daha gayret edecegiz S Saylove N Nurtanesi8918 gün vuruldum bende![]()
Benimde öyle şu an peroverisin bir kutusu zaten 950 tlHe bendim o 300 dozluk başından sonuna kadar öyle kullandım. Ahh iğnelere bayıldığım paralar geldi aklıma ahaaaekstra tuzlu olmuştu.
Sürekli karar değiştiriyorum diyebilirim yaklaşık bir haftadır transfer etttirmeyi düşünüyorum canimCanim nasilsin neye karar verdin?
Aynen canım benimde iğneler 9 bin tutmuştu yaniBenimde öyle şu an peroverisin bir kutusu zaten 950 tlBi tüp bebek parası da ilaçlara verdik
Kızz ye sal gitsinBiraz daha gayret edecegiz S Saylove N Nurtanesi89ramazanda yememe de pek dikkat edemiyorum ama bakalım artik
Sonu güzel olsun da allahm feda olsun ilaçlar paralar delik deşik olmuşuk zaten 3 5 bin tl koymazAynen canım benimde iğneler 9 bin tutmuştu yani
Tahlillerini devlette yaptirabilirsin ama hepsini ben yaptiramamistim tup bebek icin deyince doktor yapmisti sagolsun, belki daha tesekkullu bir hastane olursa hepsini de yaparlar maddi olarak epey isime yaramisti .. isin rast gitsin canim insallah tahlil sonuclarin da guzel cikar. Sen takviye de kullanmistin dimi , hastane kalabalik miydi biz de bu ay gitmeyi planliyorduk ama bu vaka sayisiyla cesaret edemiyoruz bir ay daha beklemeye karar verdik insallah onlemler ise yarar hepimiz icin![]()
aynen canım araştırma hastanesine gittim dün. bütün tahlillerimi yaptırdım on gune cıkacakmıs bir de rapor çıkartıyorum raporluda 12 binden 9.600 e iniyo ve ilaçlarda baya indirimli alıcam araştırmada yazdırıp. hastane kalabalık değildi diyemem her sandalye doluydu. senın raporun var mı? eğer bir dahaki ay sende benim gibi gideceksen bu arada rapor çıkarttırTahlillerini devlette yaptirabilirsin ama hepsini ben yaptiramamistim tup bebek icin deyince doktor yapmisti sagolsun, belki daha tesekkullu bir hastane olursa hepsini de yaparlar maddi olarak epey isime yaramisti .. isin rast gitsin canim insallah tahlil sonuclarin da guzel cikar. Sen takviye de kullanmistin dimi , hastane kalabalik miydi biz de bu ay gitmeyi planliyorduk ama bu vaka sayisiyla cesaret edemiyoruz bir ay daha beklemeye karar verdik insallah onlemler ise yarar hepimiz icin![]()
evet rahim filminde sol tüpümün girişi biraz meyilli olabilirmis sanırım.. eski bir rahim filmiydi yenisini çektiricem eğer yine aynıysa lakoropskobi olacakmışımHistereskopiyi rahimde problem gorduklerinde yapiyorlar. Mesela bana polipleri almak icin yapacaklar. Rahim sekli duzeltme, polip alma, cizik atma gibi islemler yapiyolar histereskopiyle. Cizik atma da tutunma sansini artiriyor. Rahim filminde veya ultrasonda bisey mi gorduler de histereskopi dediler? Gerci muayenede her seyi goremiyorlar.m
ayy evet çok da güzel olduKızlar... Bugün ikimizinde aynı güne muayenesi vardı peş peşe aynı doktor olunca bizMetalwoman ile buluştuk ve tanıştık
Grubun güzellikleri...
Kurban olduğum Rabbim zorunu kolaylaştırsın . Rast gitsin inşaallah . Hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar bugün transfere gidiyorum, dualarınıza beni de ekleyin. Şu mübarek günlerin hatrina hepimiz kavuşalım miniklerimize.
Benim yasimdan dolayi rapor olayim oluyor mu bilemiyorum 40 ustunu devlet karsilamlyor sanirim ama bunhnla beraber ayni merkezde 2. Tedavim oldugu icin indirim oldu eşimin saglik sektorunde olmasindan dolayi ufak bir indirim daha yapildi. Tabi ilaclar icin fiyat degisikligi olmuyor bu durumda eczacinin insafina kalmis. Burda cok kisiden Okmeydani Deniz eczanesi adini okudum orayla gorusmeyi dusunuyorum tedaviye baslayinca bakalim nekadara indirecekler fiyati ..aynen canım araştırma hastanesine gittim dün. bütün tahlillerimi yaptırdım on gune cıkacakmıs bir de rapor çıkartıyorum raporluda 12 binden 9.600 e iniyo ve ilaçlarda baya indirimli alıcam araştırmada yazdırıp. hastane kalabalık değildi diyemem her sandalye doluydu. senın raporun var mı? eğer bir dahaki ay sende benim gibi gideceksen bu arada rapor çıkarttır
Ayyy hadi ilk güzel haberi senden bekliycezKızlar bugün transfere gidiyorum, dualarınıza beni de ekleyin. Şu mübarek günlerin hatrina hepimiz kavuşalım miniklerimize.
Gözün aydın yavruna kavuşmak gibisi yok güzel haberleri bekliyoruzKızlar bugün transfere gidiyorum, dualarınıza beni de ekleyin. Şu mübarek günlerin hatrina hepimiz kavuşalım miniklerimize.