Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar bana da 3. Gün 3 tane koydular ve bugün 9. Günüm. Dün bir bacak ağrım ve uyuşma oldu şiddeli. Birkaç gündür rahimde seyirme var tık tık hissediyorum. Gözdeki seyirme gibi. Allah hayra çıkarsın. 1 negatif, 1 kimyasalım var:KK43: Böyle hissiyatları olan varmı?
Memorial mi? 3 embriyo koydu ben şok 🙄2 taneyi bile koymuyorlar. Kaçıncı denemen ki senin canım

kızlar ekstra takviye verdi mi memoriaş sisli size?
Merhaba canim kalite icin biz de gittigimizde sormustuk hic birsey vermediler ama omega kullanabilirsiniz demislerdi . Yine takviye olarak bahsedilmedi ama balik vs yiyebilirsiniz demislerdi , ben takviye kullanmaya basladim insallah faydasi olur. Ari sutunu de kullaniyorum her sabah, arifoglu kullaniyorum ben menunum .

Merhaba canim kalite icin biz de gittigimizde sormustuk hic birsey vermediler ama omega kullanabilirsiniz demislerdi . Yine takviye olarak bahsedilmedi ama balik vs yiyebilirsiniz demislerdi , ben takviye kullanmaya basladim insallah faydasi olur. Ari sutunu de kullaniyorum her sabah, arifoglu kullaniyorum ben menunum .
aynen arı sütünü alıcam bende cok önüme geldi bir de omega 3 markasına karar veremedim aslında sen hangisini kullanıyorsun canım

Merhaba kızlar ben eskilerdenim ilk transferim dusuk 2.de 5.gun adet olmuştum 3.de oglum oldu merkezde benim sorunum kendim hamile kaldığım bebeklerim yaşamıyor 3 defa kendim hamile kaldim 1 tanesi 26 haftalik dogdu öldü birisinin kalbi durdu kurtwj oldum 1 ay önce 1 tane de düşügum oldu kurtaj olali 1 ay oldu bu hafta Semra hoca ile görüştük ve bana tup bebekten başka bir daha deneme dedi kurtaj olali tam 1 ay oldu kurtaj sonrasi rahim filmi istemedi ama bu benim kafamda bir soru işareti kurtaj olup film çekilmeden transfer olanınız var mi?

Back
X