- 7 Kasım 2020
- 420
- 194
- 23
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oğlum 17 aylık oldu canımtamam canım cok tesekkurler bende alırım bir ara artık.. sen kaçıncı gunun canım transferin
muayene etti mi? rahmin durumuna göre de konusmus olabilirMerhaba kızlar ben eskilerdenim ilk transferim dusuk 2.de 5.gun adet olmuştum 3.de oglum oldu merkezde benim sorunum kendim hamile kaldığım bebeklerim yaşamıyor 3 defa kendim hamile kaldim 1 tanesi 26 haftalik dogdu öldü birisinin kalbi durdu kurtwj oldum 1 ay önce 1 tane de düşügum oldu kurtaj olali 1 ay oldu bu hafta Semra hoca ile görüştük ve bana tup bebekten başka bir daha deneme dedi kurtaj olali tam 1 ay oldu kurtaj sonrasi rahim filmi istemedi ama bu benim kafamda bir soru işareti kurtaj olup film çekilmeden transfer olanınız var mi?
yaaaa cok tatlısın tesekkur ederim oglunuda allah bagıslasınBenim oğlum 17 aylık oldu canımYardımcı olmak için arada sayfaya girip sizleri rahatlatmaya çalışıyorum
![]()
Çok geçmiş olsun,benim iki yıl önce ki takiplerimi de çoğunlukla Yücel Bey yapmıştı,izinli olduğu bir gün ben de Umut Bey’e yönlendirildim.Açık söylemek gerekirse Umut Bey’de daha rahat hissettim,kendisi yumuşak ve insancıl biri bence ve söylediğiniz gibi muayene sırasında da daha özenli gibi geldi bana.Şimdi tedaviye başlasam Umut Bey’in takip doktorum olmasını isterdim.Evet iletişimi kuvvetli değil ama işinin ehli ben umut beyde ameliyat oldum ve neredeyse hiç ağrı hissetmedim eli çok hafif en iyisi orda o ki bence Semra hoca sadece ameliyatında onu alıyor yanına diye düşünüyorum. Ölçümleri de Semra hoca ile uyumlu.Allah kendisinden razı olsun. Eli çok hafif ameliyat sonrası takılan sprailimi Yücel hoca çıkarmıştı valla şat şut çabuk çabuk canın acıdı mı umru değildi. Transferimi de Yücel hoca yapmıştı. Yine çok çabuktu. İşimi yapayım da bitsin Benim 4. Histeroskopi ameliyatı olduğu için bıkmıştım artık çok ağlıyordum. Ameliyat öncesi Umut hoca bir kaç kelime etse de vücut dili o kadar üzgündü ki bana . Ne kadar teselli vermişti. Sonradan transferi kendisine yaptırmadığım için pişman olmuştum. Doktorum Yücel Beydi çünkü şimdiki transferimi Umut hoca yapacak. Yine olumsuz olsa dahi Umut hocayı tercih edeceğim. Adama helal olsun valla.
Semra hoca etmedi ekip doktorum muayene ettimuayene etti mi? rahmin durumuna göre de konusmus olabilir
yaaaa cok tatlısın tesekkur ederim oglunuda allah bagıslasın![]()
Çok haklısın canım ben kendisinde devam ediyorum inan ki transferde sürecinde bile daha farklı tedavisi. Rahim az kalınlaşıyor estrofemi fazla kullandığım için göbekten iğne de başlattı hemen fazla hormon alıyorsun ve seni düşünmek zorundayım ilaçlar pıhtı oluşturabilir fazla içtiğin için biz bunu atlamayalım dediÇok geçmiş olsun,benim iki yıl önce ki takiplerimi de çoğunlukla Yücel Bey yapmıştı,izinli olduğu bir gün ben de Umut Bey’e yönlendirildim.Açık söylemek gerekirse Umut Bey’de daha rahat hissettim,kendisi yumuşak ve insancıl biri bence ve söylediğiniz gibi muayene sırasında da daha özenli gibi geldi bana.Şimdi tedaviye başlasam Umut Bey’in takip doktorum olmasını isterdim.
Yücel hoca aslında herkesin durumuna göre karar alır. Mesela ben beril hocadaydım Semra hoca beni Yücel hoca görsün dedi? Sanki Semra hocadan snra Yücel hoca gbi geliyo o hastanede ve en eski doktorlardan Yücel hoca. Bi mesela onda muayene olduğumuzda en ince ayrıntısına kadar her defasında bilgilendirdi biziÇok haklısın canım ben kendisinde devam ediyorum inan ki transferde sürecinde bile daha farklı tedavisi. Rahim az kalınlaşıyor estrofemi fazla kullandığım için göbekten iğne de başlattı hemen fazla hormon alıyorsun ve seni düşünmek zorundayım ilaçlar pıhtı oluşturabilir fazla içtiğin için biz bunu atlamayalım dediYücel hoca bunu yapmamıştı mesela.
Sen deki 2 embriyo transferi olmazsa başka
Sizin tutmadı mıSizin tutmadı mı
yere taşicam belkiiiinyaparlar
Sizin tutmadı mı
Allah bağışlasın,analı babalı büyüsün,sizi hangi doktor takip ettiBenim oğlum 17 aylık oldu canımYardımcı olmak için arada sayfaya girip sizleri rahatlatmaya çalışıyorum
![]()
Sen memnun kalmış olabilirsin ben asla kalmadım.Yücel hoca aslında herkesin durumuna göre karar alır. Mesela ben beril hocadaydım Semra hoca beni Yücel hoca görsün dedi? Sanki Semra hocadan snra Yücel hoca gbi geliyo o hastanede ve en eski doktorlardan Yücel hoca. Bi mesela onda muayene olduğumuzda en ince ayrıntısına kadar her defasında bilgilendirdi bizi
Analı babalı büyüsünBenim oğlum 17 aylık oldu canımYardımcı olmak için arada sayfaya girip sizleri rahatlatmaya çalışıyorum
![]()
Ümut hoca transfer yapmıyor.ama ya Gönül hoca yada Yücel hoca yapiyirÇok haklısın canım ben kendisinde devam ediyorum inan ki transferde sürecinde bile daha farklı tedavisi. Rahim az kalınlaşıyor estrofemi fazla kullandığım için göbekten iğne de başlattı hemen fazla hormon alıyorsun ve seni düşünmek zorundayım ilaçlar pıhtı oluşturabilir fazla içtiğin için biz bunu atlamayalım dediYücel hoca bunu yapmamıştı mesela.
Yoo benim transferimi Umut hoca yapacak canım..Ümut hoca transfer yapmıyor.ama ya Gönül hoca yada Yücel hoca yapiyir
Ümut hoca transfer yapmıyor.ama ya Gönül hoca yada Yücel hoca yapiyir
Buna bende katılıyorum çünkü bana da surekli histeroskopi yapalim diyor Semra hoca red ediyor hatta bi kere dusuk yapmistim rahim filmi cektirdi Yücel bey Semra hoca neden film çektirdin dedi ne gerek vardı dedi..Sen memnun kalmış olabilirsin ben asla kalmadım.Ayriyeten Semra hocadan sonra Yücel Hoca geliyor söylemine asla katılmıyorum. Öyle olsa ameliyatlar da yanına Yücel hocayı alırdı. Semra hoca kıyaslama yapmıyordur bence hepsine kendinden bişeyler katmaya çalışıyor kim ne kadarını alabiliyorsa işte. Yücel hoca nın popilerliğinin bu sayfaya bağlı olduğunu düşünüyorum. Sanki orada tek doktor o hep onun adı geçiyor bir şekilde bu değişmeli bence o yüzden gözlemlerimi paylaşıyorum gönül rahatlığı ile. Orada ki diğer doktorların hastaları da kendi doktorlarından artısı ve eksiği ile paylaşabilir. Yakında zamanda bir arkadaşımı da Semra hoca Gönül hocaya aktardı. O zaman en çok Gönül hocaya mı? Güveniyor kendinden başka buna bu gözle bakamayız bence canım. Orada ki doktorların da artısı ve eksiği var bunu en iyi Semra hoca biliyor bence
Ayrıca benim rahimim ile ilgili Yücel hocanın yaptığı tüm yorumlara şöyle demişti perde var rahim ikiyr bölünmüş. Ameliyatı Semra hoca ve Umut hoca birlikte yaptılar. Sonrasında sordum perdeyi aldınız mı? Ne perdesi öyle bişey yoktu dediler. Bunun gibi bir kaç şey daha oldu.
Tamam cnm.ben yanlış anladım galiba sürekli onlardan bahsedildi de oyuzden bende umut hocayla devam edecegimYoo benim transferimi Umut hoca yapacak canım..
Metalwoman senin transferini de Umut hoca yapmayacak mı? Kafam karıştı şimdi....
Bende de öyle oldu ilk memorial e gittiğimde bu sayfadan etkilenip Yücel hoca seçtim bende rahim ile ilgili bir sürü yorum farklı yorum yapınca dedim anaaa adam hiç duymadığım şeyleri söyledi bana çok etkilenmiştim. Taaa ki ameliyat sonrası Semra hocaya onun söylediği herşeyi sorduğumda öyle bişey yok kim söyledi sana bunları demişti. Bende sizin doktorunuz dedim. Yücel hoca bişey demedi sonra hangi işlemi yaptıysa onları anlattı bana anlayacağınız kürtajlar sonrası oluşan sadece yapışıklıklar varmış onları açtık dedi. Semra hocaya göre Umut hocaya göre ölçümleri de 1 mm hep fazlaydı Yücel hocanın rahim kalınlığı ölçüsü içinde yumurta ebatlarını ölçmesi bakımından daBuna bende katılıyorum çünkü bana da surekli histeroskopi yapalim diyor Semra hoca red ediyor hatta bi kere dusuk yapmistim rahim filmi cektirdi Yücel bey Semra hoca neden film çektirdin dedi ne gerek vardı dedi..
Siz memnun kalmamış olabilirsiniz ama çoğu kişi memnun bence herkesün kendi fikri bna göre iyi olan sana göre olmayabilirSen memnun kalmış olabilirsin ben asla kalmadım.Ayriyeten Semra hocadan sonra Yücel Hoca geliyor söylemine asla katılmıyorum. Öyle olsa ameliyatlar da yanına Yücel hocayı alırdı. Semra hoca kıyaslama yapmıyordur bence hepsine kendinden bişeyler katmaya çalışıyor kim ne kadarını alabiliyorsa işte. Yücel hoca nın popilerliğinin bu sayfaya bağlı olduğunu düşünüyorum. Sanki orada tek doktor o hep onun adı geçiyor bir şekilde bu değişmeli bence o yüzden gözlemlerimi paylaşıyorum gönül rahatlığı ile. Orada ki diğer doktorların hastaları da kendi doktorlarından artısı ve eksiği ile paylaşabilir. Yakında zamanda bir arkadaşımı da Semra hoca Gönül hocaya aktardı. O zaman en çok Gönül hocaya mı? Güveniyor kendinden başka buna bu gözle bakamayız bence canım. Orada ki doktorların da artısı ve eksiği var bunu en iyi Semra hoca biliyor bence
Ayrıca benim rahimim ile ilgili Yücel hocanın yaptığı tüm yorumlara şöyle demişti perde var rahim ikiyr bölünmüş. Ameliyatı Semra hoca ve Umut hoca birlikte yaptılar. Sonrasında sordum perdeyi aldınız mı? Ne perdesi öyle bişey yoktu dediler. Bunun gibi bir kaç şey daha oldu.
Farklı doktorlara da gidilmeli kesinlikle canım... Onların görüşleri de alınmalı... Gönül hocayı da merak ediyorum ben mesela bir kere beni muayene etmesini isteyeceğim kesinlikle...Tamam cnm.ben yanlış anladım galiba sürekli onlardan bahsedildi de oyuzden bende umut hocayla devam edecegim
Herkes kendi adına konuşsun zaten senin fikrinde sakınca bulmadım ne güzel memnun kalmışsın çoğu kişi memnun bence diye devam edince cümlen burda yargı sende.Siz memnun kalmamış olabilirsiniz ama çoğu kişi memnun bence herkesün kendi fikri bna göre iyi olan sana göre olmayabilir
Ztn oradaki hiçbi doktor Semra hocanın koyduğu teşhisi koyamaz onun verdiği güven Bi başka. Ben oradaki çoğu doktorda muayene de oldum frekansım sadece Yücel hocada tuttu ve açıklamalarıyla Bi onda tatmin oldum herkesin o anki frekansı başka olueHerkes kendi adına konuşsun zaten senin fikrinde sakınca bulmadım ne güzel memnun kalmışsın çoğu kişi memnun bence diye devam edince cümlen burda yargı sende.Ben bu sayfa da her doktora yer verilmeli diyorum. Bende ısrarla diyorum ki benim gibi zor vakaların doktoru Yücel Bey değil burada ki arkadaşlarım bunu düşünsün. Rahmi ile problemi olan herkesi ilk Semra hoca görsün diyorum. İlk çatlak ses benden çıktı devamı da gelecektir. Buna inanıyorum.
Duygu düşüncelerin o an ne hissettiğin şeyler senin için yeterli olabilir. Bunda da bir sakınca yok. Ben frekansı geçmişim artık. Doğru yorum doğru teşhis doğru tedavi istiyorum. 10 yıl olmuş artık birşeyler de istiyeyim amaZtn oradaki hiçbi doktor Semra hocanın koyduğu teşhisi koyamaz onun verdiği güven Bi başka. Ben oradaki çoğu doktorda muayene de oldum frekansım sadece Yücel hocada tuttu ve açıklamalarıyla Bi onda tatmin oldum herkesin o anki frekansı başka olue