Sen memnun kalmış olabilirsin ben asla kalmadım.

Ayriyeten Semra hocadan sonra Yücel Hoca geliyor söylemine asla katılmıyorum. Öyle olsa ameliyatlar da yanına Yücel hocayı alırdı. Semra hoca kıyaslama yapmıyordur bence hepsine kendinden bişeyler katmaya çalışıyor kim ne kadarını alabiliyorsa işte. Yücel hoca nın popilerliğinin bu sayfaya bağlı olduğunu düşünüyorum. Sanki orada tek doktor o hep onun adı geçiyor bir şekilde bu değişmeli bence o yüzden gözlemlerimi paylaşıyorum gönül rahatlığı ile. Orada ki diğer doktorların hastaları da kendi doktorlarından artısı ve eksiği ile paylaşabilir. Yakında zamanda bir arkadaşımı da Semra hoca Gönül hocaya aktardı. O zaman en çok Gönül hocaya mı? Güveniyor kendinden başka buna bu gözle bakamayız bence canım. Orada ki doktorların da artısı ve eksiği var bunu en iyi Semra hoca biliyor bence

Ayrıca benim rahimim ile ilgili Yücel hocanın yaptığı tüm yorumlara şöyle demişti perde var rahim ikiyr bölünmüş. Ameliyatı Semra hoca ve Umut hoca birlikte yaptılar. Sonrasında sordum perdeyi aldınız mı? Ne perdesi öyle bişey yoktu dediler. Bunun gibi bir kaç şey daha oldu.