Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende de öyle oldu ilk memorial e gittiğimde bu sayfadan etkilenip Yücel hoca seçtim bende rahim ile ilgili bir sürü yorum farklı yorum yapınca dedim anaaa adam hiç duymadığım şeyleri söyledi bana çok etkilenmiştim. Taaa ki ameliyat sonrası Semra hocaya onun söylediği herşeyi sorduğumda öyle bişey yok kim söyledi sana bunları demişti. Bende sizin doktorunuz dedim. Yücel hoca bişey demedi sonra hangi işlemi yaptıysa onları anlattı bana anlayacağınız kürtajlar sonrası oluşan sadece yapışıklıklar varmış onları açtık dedi. Semra hocaya göre Umut hocaya göre ölçümleri de 1 mm hep fazlaydı Yücel hocanın rahim kalınlığı ölçüsü içinde yumurta ebatlarını ölçmesi bakımından da
...
2.transferimim 5.gunu ben adet oldum o kanama ile gittiğimde umut bey bsktmisti o kanamaya ragmen hala bana bebek tutunuyor rahim kalin demisti... Ben sanirim bu defa hic gitmediğim Gönül hanıma gitmeyi düşünüyorum

2.transferimim 5.gunu ben adet oldum o kanama ile gittiğimde umut bey bsktmisti o kanamaya ragmen hala bana bebek tutunuyor rahim kalin demisti... Ben sanirim bu defa hic gitmediğim Gönül hanıma gitmeyi düşünüyorum
Ben hep yücel hocaya denk gelmiştim transferimi gönül hoca yaptı, çok memnun kaldık, sonuç pozitif🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Farklı doktorlara da gitmekte fayda var tabi ekip halinde çok doktor olduğu için memorial i seçmedik mi? Zaten. Git canım izlenimlerini de aktar bizlere... Senin için de en güzeli en kısa zamanda önüne düşsün inşallah 😘

Duygu düşüncelerin o an ne hissettiğin şeyler senin için yeterli olabilir. Bunda da bir sakınca yok. Ben frekansı geçmişim artık. Doğru yorum doğru teşhis doğru tedavi istiyorum. 10 yıl olmuş artık birşeyler de istiyeyim ama 🤭 Da yeter da bunu demekten kastım çocuğu koysunlar hemen tutsun doğsun değil. Orası biraz da nasip kısmet işi. Allahın takdiri ben sadece çaba gösteyorum. Tevekkül Allahın. Bir doktorun dediği ile diğer doktorun dediği tutsun. Çünkü yorumlar farklı olunca ben cidden deliriyorum. Ben bir öğretmenim. Çocuklara daha az verimli olacağımı hissettiğim için bu tedavilerden dolayı yemin ederim 3 senedir görevimi yapmıyorum. Kimse doktorculuk oynamasın işini hakkı ile yapamayan gitsin evinde otursun yeter yanii. Bir kürtaj yapıyorlar yalap şalap sonra çekip duruyoruz düzeltene kadar. Bu da kul hakkı insan hakkı valla ben çok doluyum. 4 kere histeroskopi ameliyatı oldum yapılan yanlış kürtajlar dan dolayı hala da düzelmiyor. Bebeğim olup düşüyor rahim dokusu bozulmuş. Bunu onlar yaptı ben değil yani ki ben normal gebe de kalabiliyorum. 5 aylık çocuk su kesem patladı doğdu öldü oğlum. 3 ayda düzgün rahim ölçümü yapsaydılar. Rahime dikiş atılsaydı erken doğum olmayacaktı. Bu da bir başka doktor hatası. Ben anlamıyorum yani bazı şeyleri asla anlamıyorum artık...
Dediğim gibi işte. Ordaki doktorlar arasında pekte dağlar kadar Bi fark yok ztn işini düzgün yapmayanı Semra hoca yanında çalıştırırmı hiç?

Yoo benim transferimi Umut hoca yapacak canım..

Metalwoman Metalwoman senin transferini de Umut hoca yapmayacak mı? Kafam karıştı şimdi....
Cuma günü transfere karar verildi. Bugün çatlama iğnesi oldum. Umut hoca kontrol ediyor ama transferi kimin yapacağını bilmiyorum 🙂

Dediğim gibi işte. Ordaki doktorlar arasında pekte dağlar kadar Bi fark yok ztn işini düzgün yapmayanı Semra hoca yanında çalıştırırmı hiç?

Cuma günü transfere karar verildi. Bugün çatlama iğnesi oldum. Umut hoca kontrol ediyor ama transferi kimin yapacağını bilmiyorum 🙂
Aha son dakika başka biri transfer yaparsa şok olurum ikimizde soralım transferi kim yapacak diye ☺️ arayıp soralım hatta merak ettim bak şimdi 🤭

Bende transfer de hic umut hoca duymadım o yüzden yazdım .
Doğrudur canım öğreniriz sana da haber ederiz ☺️ doğrusu transferi kim yapacak diye de sormadım bende Semra hoca da aynı zamanda takip ediyor beni çünkü neyse kimi derse denemediğimiz hekimleri deneriz seçenek çok nasılsa ☺️

Doğrudur canım öğreniriz sana da haber ederiz ☺️ doğrusu transferi kim yapacak diye de sormadım bende Semra hoca da aynı zamanda takip ediyor beni çünkü neyse kimi derse denemediğimiz hekimleri deneriz seçenek çok nasılsa ☺️
Bana gönül hoca yapmıştı,tutundu ama sonra düştü maalesef

Ben hep yücel hocaya denk gelmiştim transferimi gönül hoca yaptı, çok memnun kaldık, sonuç pozitif🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ben 3 transfer sürecimi de Yücel beyle yaptim psikolojime o iyi geliyordu o donem ama simdi bakınca bos yere çekilmiş filmler surekli histeroskopi mi yapsak filan diyordu Bende bu defa gönül hanımı düşünüyorum hic görüşmedim ama bi denemek istiyorum

Farklı doktorlara da gitmekte fayda var tabi ekip halinde çok doktor olduğu için memorial i seçmedik mi? Zaten. Git canım izlenimlerini de aktar bizlere... Senin için de en güzeli en kısa zamanda önüne düşsün inşallah 😘
Ins Rabbim hepimizin gönlüne göre versin Ben sonbahara dogru düşünüyorum ins bu defa o tek embriyo ile nasip olur ilk transferden kavuşurum Allah kimseyi bu yolda yarim koymasın

Ayy bu düşükler benimde başımda tutup düşmesi daha can sıkıcı ☹️ ne diyim kardeşim yaşayan bilir. Benim rahim kaynaklı senin neden düşüyor ki
Bir bilsem neden düştüğünü .Ben artık hayirlisini diliyorum kardeşim 😅 bakalım histeroskopide yapılacak inşallah.Cok kaliteli embriyolar oluşmuyor bende

Sen memnun kalmış olabilirsin ben asla kalmadım. 😂 Ayriyeten Semra hocadan sonra Yücel Hoca geliyor söylemine asla katılmıyorum. Öyle olsa ameliyatlar da yanına Yücel hocayı alırdı. Semra hoca kıyaslama yapmıyordur bence hepsine kendinden bişeyler katmaya çalışıyor kim ne kadarını alabiliyorsa işte. Yücel hoca nın popilerliğinin bu sayfaya bağlı olduğunu düşünüyorum. Sanki orada tek doktor o hep onun adı geçiyor bir şekilde bu değişmeli bence o yüzden gözlemlerimi paylaşıyorum gönül rahatlığı ile. Orada ki diğer doktorların hastaları da kendi doktorlarından artısı ve eksiği ile paylaşabilir. Yakında zamanda bir arkadaşımı da Semra hoca Gönül hocaya aktardı. O zaman en çok Gönül hocaya mı? Güveniyor kendinden başka buna bu gözle bakamayız bence canım. Orada ki doktorların da artısı ve eksiği var bunu en iyi Semra hoca biliyor bence🤭 Ayrıca benim rahimim ile ilgili Yücel hocanın yaptığı tüm yorumlara şöyle demişti perde var rahim ikiyr bölünmüş. Ameliyatı Semra hoca ve Umut hoca birlikte yaptılar. Sonrasında sordum perdeyi aldınız mı? Ne perdesi öyle bişey yoktu dediler. Bunun gibi bir kaç şey daha oldu.
Zaten bende bu sayfadan etkilenip Yücel hoca istedim ben kendisinden hiç memnun kalmadım transferi çok özensizdi rahim kalınlığı ölçümleri de diğer doktorlara göre hep daha fazla bu transferde yanıltıcı olabilir onun olmadığı günlede başka doktorlar baktı mesela onun yedi dediğine bir hafta sonra 6 dendi mesela transferimi de Yücel hoca yaptı tutmadı diğer yumurta büyüme de de onun ölçümleri hep daha büyüktü bu çok dikkatimi çekti mesela şimdi asla onu tercih etmem
Benim tedavi sürecimde de çok ilgisizlikleri oldu.Fsh değerim bir türlü tedaviye uygun değere düşmüyordu ve şu an ismini hatırlamadığım bir ilaç yazdı bana.Daha önce başka bir doktor bu tarz ilaçların yaşım dan dolayı ciddi risk taşıdığını(pıhtı atma gibi) söylemiş ve vermeyi uygun bulmamıştı.Yücel Bey bana bu ilacı yazdı ve ben önceki doktorun söylediklerini hatırladım ve kullanmadım.Bir ay sonraki muayenede Yücel Bey verdiği ilacı kullanııp kullanmadığımı sormadı bile, açıkcası bu tavrı özensiz buldum,hastaya ilaç yazıyorsun,hastanın bu ilaçla ne yaptığına dair fikrin yok,sormuyorsun bile.Ben de unuttuğunu düşünüp sesimi çıkarmadım.Size katılıyorum,Yücel Bey’in biraz abartıldığını düşünüyorum,göründüğü kadar ilgili bir doktor değil bence de.

Duygu düşüncelerin o an ne hissettiğin şeyler senin için yeterli olabilir. Bunda da bir sakınca yok. Ben frekansı geçmişim artık. Doğru yorum doğru teşhis doğru tedavi istiyorum. 10 yıl olmuş artık birşeyler de istiyeyim ama 🤭 Da yeter da bunu demekten kastım çocuğu koysunlar hemen tutsun doğsun değil. Orası biraz da nasip kısmet işi. Allahın takdiri ben sadece çaba gösteyorum. Tevekkül Allahın. Bir doktorun dediği ile diğer doktorun dediği tutsun. Çünkü yorumlar farklı olunca ben cidden deliriyorum. Ben bir öğretmenim. Çocuklara daha az verimli olacağımı hissettiğim için bu tedavilerden dolayı yemin ederim 3 senedir görevimi yapmıyorum. Kimse doktorculuk oynamasın işini hakkı ile yapamayan gitsin evinde otursun yeter yanii. Bir kürtaj yapıyorlar yalap şalap sonra çekip duruyoruz düzeltene kadar. Bu da kul hakkı insan hakkı valla ben çok doluyum. 4 kere histeroskopi ameliyatı oldum yapılan yanlış kürtajlar dan dolayı hala da düzelmiyor. Bebeğim olup düşüyor rahim dokusu bozulmuş. Bunu onlar yaptı ben değil yani ki ben normal gebe de kalabiliyorum. 5 aylık çocuk su kesem patladı doğdu öldü oğlum. 3 ayda düzgün rahim ölçümü yapsaydılar. Rahime dikiş atılsaydı erken doğum olmayacaktı. Bu da bir başka doktor hatası. Ben anlamıyorum yani bazı şeyleri

Çok zorlu süreçlerden geçmişsiniz,dilerim bu son olur,bu süreçle ilgili olumlu haberler alıın İnşallah.Bir de şu frekans konusuna da bir açıklama getirmek lazım.Doktor güven verdiğinde ve hassasiyet gösterdiğinde olumlu frekans zaten oluşuyor.Bir de şu var,doktorun hastasıyla frekansı tutmadı diyelim,bu durum doktorun hastasına karşı tutumunu etkileyecek mi?Hastasını eksik mi tedavi edecek?Bu yüzden frekans v.s biraz muğlak konular,aslolan hastanın kendini güvende hissetmesi ve doğru teşhisle tedavi almasıdır,gerisi subjektifdir.

Çok zorlu süreçlerden geçmişsiniz,dilerim bu son olur,bu süreçle ilgili olumlu haberler alıın İnşallah.Bir de şu frekans konusuna da bir açıklama getirmek lazım.Doktor güven verdiğinde ve hassasiyet gösterdiğinde olumlu frekans zaten oluşuyor.Bir de şu var,doktorun hastasıyla frekansı tutmadı diyelim,bu durum doktorun hastasına karşı tutumunu etkileyecek mi?Hastasını eksik mi tedavi edecek?Bu yüzden frekans v.s biraz muğlak konular,aslolan hastanın kendini güvende hissetmesi ve doğru teşhisle tedavi almasıdır,gerisi subjektifdir.
Ağzına sağlık arkadaşım ne güzel söyledin.

Back
X