Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ins Rabbim hepimizin gönlüne göre versin Ben sonbahara dogru düşünüyorum ins bu defa o tek embriyo ile nasip olur ilk transferden kavuşurum Allah kimseyi bu yolda yarim koymasın
Amin canım benim amin inşallah bu zaten bizi hem maddi manevi hem psikolojik hem bedenen içtiğimiz onca horman ilaca karşı etkileyen bir süreç en önemlisi dünyayı ayağamıza serseler kadın anne olamadığı sürece hep eksik, hep eksik hissediyoruz yani Rabbim hepimizi güldürsün kızlar. 🤲

Amin canım benim amin inşallah bu zaten bizi hem maddi manevi hem psikolojik hem bedenen içtiğimiz onca horman ilaca karşı etkileyen bir süreç en önemlisi dünyayı ayağamıza serseler kadın anne olamadığı sürece hep eksik, hep eksik hissediyoruz yani Rabbim hepimizi güldürsün kızlar. 🤲
Amin amin inşallah

Kızlar bugün 9. Gün test yaptım🙈inşallah kimyasal değildir ya bi bakar mısınız🙏🏻

Eklentiler

• AB809487-2ACD-42D0-86B8-BCB864410E6A.webp
    AB809487-2ACD-42D0-86B8-BCB864410E6A.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar dün iki embriyom pgt ye gitti biri 6aa digeri 6ba ama ne zaman sonucun gelecegini sormayı unuttum 😔 sizce nasıl kaliteleri tabi hiç belli olmuyor genetik sonucu ama çok korkuyorum . 2 adett dondurdular onlarin kaliteleri hakkında bilgi vermediler ilerleyen süreçte dediler.

Kızlar dün iki embriyom pgt ye gitti biri 6aa digeri 6ba ama ne zaman sonucun gelecegini sormayı unuttum 😔 sizce nasıl kaliteleri tabi hiç belli olmuyor genetik sonucu ama çok korkuyorum . 2 adett dondurdular onlarin kaliteleri hakkında bilgi vermediler ilerleyen süreçte dediler.
Canım 5.güne giden her embriyo genelde kaliteli kabul ediliyor pgt ye girdikten sonra asıl sağlık durumları ortaya çıkıyor.6aa ve 6ba gayet kaliteli embriyolar ☺️ pgt den sonuçlar ortalama 20 gün içinde geliyor , inşallah ikisi de tamamen sağlıklıdır🌺

Kızlar bugün 9. Gün test yaptım🙈inşallah kimyasal değildir ya bi bakar mısınız🙏🏻
Gözünüz aydın, kimyasalda değerler düşük oluyor sanki. 3.gun yapılan transferde 9.gun bu kadar net çıkmazdı sanki. Hayırlı olsun. Merkez ne zaman istemisti testi? Kanda baktirip iki gün sonra tekrar edip kendini rahatlatabilirsin

Kızlar aylardır hapşırmayan ben transferden beri hapşırıyorum. Delirecegim ya. Tutanmaya engel olmamıştır inşallah🙁 olmaz diye okuyorum ama böyle her şeyden korkuyorum.

Kızlar aylardır hapşırmayan ben transferden beri hapşırıyorum. Delirecegim ya. Tutanmaya engel olmamıştır inşallah🙁 olmaz diye okuyorum ama böyle her şeyden korkuyorum.
o kdarından hiçbirşey olmaz canım. ıkınma olmamalı bir onu sakıncalı diyr okumuştum. Rabbim ol der ve olur hiçbirşey önüne geçemez içini ferah tut.. safak kaç oldu😍

Hapşırma ile bişey olmaz senin bebişte bu guruba düşecek inşallah 😍😍 telaş yapma annesi güzel enerjiler yolla 😘

Back
X