2 adet geçirip öle transfer olacak kısmetse 1. oldu bitti şimdi 2. yi bekliyorum :) senin nasıl ?hakkımızda hayırlısı inşallah . sen de transfer aşamasıydı dimi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 adet geçirip öle transfer olacak kısmetse 1. oldu bitti şimdi 2. yi bekliyorum :) senin nasıl ?hakkımızda hayırlısı inşallah . sen de transfer aşamasıydı dimi :)
Toplamadan 1 hafta sonra adet oluyorsun ya hani diğeri 1 ay sonra oluyo demi? O adetle başlıyorsun sanırım?2 adet geçirip öle transfer olacak kısmetse 1. oldu bitti şimdi 2. yi bekliyorum :) senin nasıl ?
Yücel hocaydı cnm pko olduğu için 1 ay sonra transfer dedi. Normalde diğer hocalar ovitrelle verip çatlaıyodu yumurtayı Yücel hoca gonapeptyl verdi ohss olma diye yoksa ağır geçerdi yumurta toplamam. Geçen sefer baya ağırdı 1 ay sonra kendime geldim bu defa hemen ağrım geçtiAaa ikimizde aynı ayda mı transfer olcaz kısmetse :) bende şuan folik asit kullanıyorum doktorun kim?
ben toplamadan 9 10 gün sonra falan adet oldum. Diğeride normal adetim aynen :)Toplamadan 1 hafta sonra adet oluyorsun ya hani diğeri 1 ay sonra oluyo demi? O adetle başlıyorsun sanırım?
Banada dediğin ilaçla çatlatmayı yaptılar Melih hoca yaptı toplamamıda çok tatlı bi doktordu sağolsun çok iyi geçirdim o süreci.Yücel hocaydı cnm pko olduğu için 1 ay sonra transfer dedi. Normalde diğer hocalar ovitrelle verip çatlaıyodu yumurtayı Yücel hoca gonapeptyl verdi ohss olma diye yoksa ağır geçerdi yumurta toplamam. Geçen sefer baya ağırdı 1 ay sonra kendime geldim bu defa hemen ağrım geçti
Allah nasip ederse 23 Nisan Cuma günü transferim olacak2 adet geçirip öle transfer olacak kısmetse 1. oldu bitti şimdi 2. yi bekliyorum :) senin nasıl ?
Rahim kalınlığı nasıldı senin? Onun için mi başladılar acaba? Ben lutinus başladığımdan beri adet sancısı çekiyorum. Onun yerine her gün iğne yapmaya razıydımBenim de naturel transfer olacak . Seninle aynı ilaçları kulanıyorum . Baya vücuda sıkıntı yapıyor ilaçlar![]()
Aynen cnm eli hafifmişBanada dediğin ilaçla çatlatmayı yaptılar Melih hoca yaptı toplamamıda çok tatlı bi doktordu sağolsun çok iyi geçirdim o süreci.
Bebek tutunuyor belki o yüzden ağrın? Kaçıncı günün bugünRahim kalınlığı nasıldı senin? Onun için mi başladılar acaba? Ben lutinus başladığımdan beri adet sancısı çekiyorum. Onun yerine her gün iğne yapmaya razıydım![]()
Yok canım. Ben transferden 6gun önce lutinus başladım ertesi gün ağrılarım başladı. İlaçtan oluyor. Bugün 4.gun.Bebek tutunuyor belki o yüzden ağrın? Kaçıncı günün bugün
Rahim kalınlığı nasıldı senin? Onun için mi başladılar acaba? Ben lutinus başladığımdan beri adet sancısı çekiyorum. Onun yerine her gün iğne yapmaya razıydım![]()
hadi gözün aydın beril hocamı yapıyor transferi :)Beni
Allah nasip ederse 23 Nisan Cuma günü transferim olacak![]()
![]()
Anladım, hayırlısı olsun. İşe yarasın da 10hfya kadar kullanılır tabi,Neden verdiler anlam veremedim . Cumartesi günü rahim kalınlığı 10 mm dediler. Sanırım daha önce yaptığım sebebi belli olmayan düşüğüm olmuştu ondan dolayı diye düşünüyorum .
inşaallahAnladım, hayırlısı olsun. İşe yarasın da 10hfya kadar kullanılır tabi![]()
hadi gözün aydın beril hocamı yapıyor transferi :)
vallaa benimde transfer günü gelsede bi rahatlasam. pgt yaptırdın mı ?aminhenüz belli değil perşembe arayıp bilgi verecekler . :)
Allah hayırlı etsin stres yok bol bol dua güzel haberler verirsiniz inşallahBeni
Allah nasip ederse 23 Nisan Cuma günü transferim olacak![]()
Tebrikler sağlıkla gelsinKızlar bugün 9. Gün test yaptıminşallah kimyasal değildir ya bi bakar mısınız
![]()
AminAllah hayırlı etsin stres yok bol bol dua güzel haberler verirsiniz inşallah
Gelir hayırlısıylavallaa benimde transfer günü gelsede bi rahatlasam. pgt yaptırdın mı ?