Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Öncelikle hayırlı olsun inşaallah . Rabbim utandırmasın. Ben şişlide yaşadığım için konaklama konusunda bilgim yok . 🙈

22 aralık 2020 de tedaviye başladım. 8 şubatta yumurta toplama işlemim oldu. 23 nisanda da transfer yapilacak.

Yumurta toplama öncesi 1 hafta hergun hastaneye gittik. Yumurta takibi yapıldı.

Transfer öncesi de yine 1 hafta hergun hastaneye gittim. Yine yumurta takibi ve kan değerlerine bakıldı. 😊
yumurta kontrolunde her gün cagırıyorşar mı canım ben de yolları ağlatacağım gidince desene😂 2 saatlik yolum var oraya mayıs 20 de adet olduğum gibi gideceğim bakalım

Metalwoman Metalwoman D dengtev C Civcivle01 @Mucize yolunda R rededa @pastelkiz @Nurtanesi89

Arkadaşlar telefondan çok zor olduğu için bu mesajımı görüp de tecrübesi olanlardan bilgi desteği talep ediyorum ☺️
Yaklaşık 2 aydır araştırmalarım sonucu Tüp Bebek tedavisi için Memorial konusunda karar kıldım . Fakat şehir dışından gideceğim için bu konuda süreçle ilgili biraz eksik durumdayım . Mesajlaşmaların çoğunu olabildiğince takip ediyorum lakin bu mesajım benim gibi bilgi almak isteyenlere de görüş olsun istiyorum . Hepiniz az çok tedavinizin süresiyle ilgili bilgiye sahipsiniz.
Sorum 2 adet ..

1 - Gittiğinizde konaklamanız nerelerde oldu ? (Akraba olmadığı için şansımız malesef yok ,bizim gibi olanlar varsa bilgi verebilir.)
2- Toplam süreciniz ? (Bunu geniş kapsamlı anlatırsanız memnun olurum )

Süreçle ilgili benim genel olarak tahmin ettiğim şudur ; (aksi tedavi gerektirme veya bekletme olmadan) keza yanlışsam da düzeltin lütfen ..

Uzaktan gelen kişi olarak planlama yaparsam eğer;
a) ilk görüşme etabı ..Yol yorgunluğundan dolayı 1 gece konaklama,zaten karar verdiğimiz için adetten 1/2 gün önceden orda olucam.İlaçları tedarik edip şehrime dönücem .
b) Hormon tedavisi,iğne vs gerekli olan 10-12 günlük süreç ..Bağlı bulunduğum ilde de aynı zamanda hormonların yumurtalıklara etki etme durumunu gözlemlemek için sıkı dr takibi ..
c) Adet takvimine bağlı randevu alıp tekrar İstanbul yolculuğu Yumurta Toplama etabı....Ortalama 1 hafta ,embriyo oluşumunun 5. güne takibi ,olumlu durum karşısında problemlı olduğumuz için genetiğe gönderme kararı ve eve dönüş ..
d) Ortalama 20 günün sonunda Allah'ın izniyle olumlu sonuç almamız durumunda transfer aşaması ve yol yorgunluğu ve transfer sonrası dinlenme için ortalama 1 veya 2 gün..Sonrası da 9 /10 günlük kilit noktayı beklemek..

Bu mesajımı gören ve tecrübe sahibi olanlar görüşlerini paylaşırsa çok memnun olurum kardeşlerim .. Sevgiler🍀
Adetin 2. Günü tedavi başlanır cnm bende şehir dışından geldiğim içşn orda kalmak zorunda kaldım merter de polis evinde kaldık 2 güne 1 muayene oluyorsun yumurta sayısı büyüklüğü vs ölçülüyor 26 martta başladım 8 nisanda toplama oldu. Ertesi gün döndüm. 1 ay rahim dinlendirme olacak sonra transfer. Transfer hazırlığını bulunduğum şehirde yapacam transfere 1 2 gün kala giderim transferden snra da 1 2 gün kalıp dönerim inş

yumurta kontrolunde her gün cagırıyorşar mı canım ben de yolları ağlatacağım gidince desene😂 2 saatlik yolum var oraya mayıs 20 de adet olduğum gibi gideceğim bakalım

Şöyle de bir durum var tabi. Kişiden kişiye göre değiştiği için aslında net bir şey söylemek ne kadar doğru olur bilmiyorum . Opu öncesi garanti yumurta takibi yapılıyor yeterli büyüklüğe gelene kadar . Fakat transfer öncesi ilaçlı ya da naturel transfer olarak ayrıldığı için genellikle naturel transfer olacak kişiler her gün takip ediliyor 😊

arkadaslar ben bi de calısıyorum rapor veriyor mu şişli. istirahat veriyoruz gibi birşey söyledi ben tam anlayamadım bir daha da soramadım doktora. iş için rapor almam gerekebilir gidip gelmem için pek oralı olmadı gibi geldi yücel hoca

Adetin 2. Günü tedavi başlanır cnm bende şehir dışından geldiğim içşn orda kalmak zorunda kaldım merter de polis evinde kaldık 2 güne 1 muayene oluyorsun yumurta sayısı büyüklüğü vs ölçülüyor 26 martta başladım 8 nisanda toplama oldu. Ertesi gün döndüm. 1 ay rahim dinlendirme olacak sonra transfer. Transfer hazırlığını bulunduğum şehirde yapacam transfere 1 2 gün kala giderim transferden snra da 1 2 gün kalıp dönerim inş
Transfer hazırlığı derken ?

Şöyle de bir durum var tabi. Kişiden kişiye göre değiştiği için aslında net bir şey söylemek ne kadar doğru olur bilmiyorum . Opu öncesi garanti yumurta takibi yapılıyor yeterli büyüklüğe gelene kadar . Fakat transfer öncesi ilaçlı ya da naturel transfer olarak ayrıldığı için genellikle naturel transfer olacak kişiler her gün takip ediliyor 😊
İlaçlı ile Naturel Transfer farkı nedir ?

Kızlar sizce kanda en erken ne zaman çıkar? Ben sıkıldım beklemek istemiyorum artık. İyi kötü bileyim 🥺

GT
Yarın değilde sonraki gün sabah bidaha yap cnm herkesin vücudu bir değil biliyorsun bazısında çıkar bazısında çıkmaz kendini strese sokma rahminde Bi sıkıntı yoksa tutmuştur pgt li embriyoya kesin gözüyle bakılıyo
Valla hiç kesin gibi konusmadilar yüzde 65 diyorlar 🙁

Back
X