Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İlaçlı ile Naturel Transfer farkı nedir ?
Aslında bakılırsa pek bir fark yok . Yani hemen herkes yarı ilaçlı oluyor diyebilirim . ☺️ Naturel transferde yumurtanın kendisini büyütmesini ayrıca rahim kalınğının vücudun akışına bırakarak kalınlaşması bekleniyor . Yani vücudu kandırma gibi ☺️ sanki cinsel yolla bebiş oluyor gibi. diğerinde de ilaçla yumurta büyütülüyor vs . Bana naturel transfer dediler ancak günde 5 tane ilaç ve sabah akşam filitil kullanıyorum ☺️ aslında hepsi yarı ilaçlı ☺️

Adetin 2. Günü tedavi başlanır cnm bende şehir dışından geldiğim içşn orda kalmak zorunda kaldım merter de polis evinde kaldık 2 güne 1 muayene oluyorsun yumurta sayısı büyüklüğü vs ölçülüyor 26 martta başladım 8 nisanda toplama oldu. Ertesi gün döndüm. 1 ay rahim dinlendirme olacak sonra transfer. Transfer hazırlığını bulunduğum şehirde yapacam transfere 1 2 gün kala giderim transferden snra da 1 2 gün kalıp dönerim inş
Transfer hazırlığı derken ?

Sanki içim dondu. Allah'ım inşallah erken yaptığıma pişman olmam.ilaclar yükseltmiyor değil mi? Eşime söyleyemedim.

Yok yok vallahi dondum. Ya sevinçten ya üzüntüden çok ağlarım diyordum ama kafam karıştı sanki. Değerden dolayı sanırım. Oldu mu acaba? Ama yükselmiş az da olsa. Olmasa hiç yükselmezdi değil mi?
Kalbini ferah tut . Allah'ın izniyle olmuş gibi duruyor değer :nazar: . Acele ya da erken diyemem sanırım ben de aynı olacağım ☺️

Semra hoca geçen sene bnm transferi yaparken dedi ki pgtli olsaydı %70 şans verirdim
Hic rakamlara takılmayın pgtli 3 transfer geçirdim birisi dustu birisi transferin 5.gunu adetle sonuçlandı benimle beraber tedavi gören tek embriyosu olan arkadaşım dogum uapti ne pgt ne baska birsey yapılmadı ve yasi 40 civarındaydı benim 24du hersey nasip kısmet içinize hic kuşku dusurmeyin

Aslında bakılırsa pek bir fark yok . Yani hemen herkes yarı ilaçlı oluyor diyebilirim . ☺️ Naturel transferde yumurtanın kendisini büyütmesini ayrıca rahim kalınğının vücudun akışına bırakarak kalınlaşması bekleniyor . Yani vücudu kandırma gibi ☺️ sanki cinsel yolla bebiş oluyor gibi. diğerinde de ilaçla yumurta büyütülüyor vs . Bana naturel transfer dediler ancak günde 5 tane ilaç ve sabah akşam filitil kullanıyorum ☺️ aslında hepsi yarı ilaçlı ☺️
Anladımmm canım açıklama için teşekkür ederim. 😊

Back
X