- 26 Ocak 2021
- 226
- 273
- 33
- 40
Memleket Türkiye ise ne güzel bir vesile ..
Rabbim kolaylıklar nasip eylesin , inşAllah hayırlı sonuçlar almanıza da vesile kılsın .
Labaratuvar olarak bilmiyorum ama devlet hastanelerinde de yaptırabileceğiniz birçok test var , konum olarak da Memorial hamen üst kısmında "Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi" ...
Mümkün mertebe ,aklınıza hangi test geliyorsa yaptırıp donanımlı gitmekte fayda var .
Ham maddi hem manevi açıdan inanılmaz kolaylık sağladığını düşünüyorum .
Umarım sizde mucizenizi alarak burda bizimle günü geldiğinde paylaşırsınız
Hayırlı sonuçlara inşAllah
Adana'yı silmeye çalışın kafanızdan ,
Aklınızı hiç bulandırmayın hatta kıyaslamayın gerçekten ..
Ben de , burda ki tüm arkadaşlar da eminim benim gibi " emin ellerdesiniz" diye düşünüyor..
Dua edin , güzel olanı yaşatsın Rabbim
Seni uzun zamandır takipteyim ..
İnversiyon mevzusunu senden öğrenmiştim ..
Tedavin bu zamanlara kadar uzadı inşAllah Balıkesir'e de tez zamanda bebeğini almış olarak dönersin .
Kalitesini hatırlamıyorum ama bence o biricik embriyo sana bu sefer can olucak ..
Hadi Bismil
Gözümüzaydın ...
Yerinde olmayı bekleyen o kadar çok kadınız ki ..
Sevinçten uyuyamamak , gözlerin dolamsı, kalbinin hızlı atması .. İnan o anı yaşamak için neleri vermezdim ..
Çok sevindim ,Allah'ım devamını da sağlıkla
Memleket
Tedavin bu zamanlara kadar uzadı inşAllah Balıkesir'e de tez zamanda bebeğini almış olarak dönersin .
Kalitesini hatırlamıyorum ama bence o biricik embriyo sana bu sefer can olucak ..
Hadi Bismillah![]()
Cok tesekkur ederim, 6bucuk yılı doldurdum tedavimde, memorial bu sürenin minicik bir bölümü neredeyse ama insallh sonu olur ve hayırlısıyla mutluluğuna ortak olduğum arkadaşları mutluluğuma dahil edebilirim ve insallh birilerinin umudunu umut katabilirim, rabbim hayirli bir evlatla versin insallh sıkıntılarımızın , verdigimiz emeklerin karsiliginiMemleket Türkiye ise ne güzel bir vesile ..
Rabbim kolaylıklar nasip eylesin , inşAllah hayırlı sonuçlar almanıza da vesile kılsın .
Labaratuvar olarak bilmiyorum ama devlet hastanelerinde de yaptırabileceğiniz birçok test var , konum olarak da Memorial hamen üst kısmında "Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi" ...
Mümkün mertebe ,aklınıza hangi test geliyorsa yaptırıp donanımlı gitmekte fayda var .
Ham maddi hem manevi açıdan inanılmaz kolaylık sağladığını düşünüyorum .
Umarım sizde mucizenizi alarak burda bizimle günü geldiğinde paylaşırsınız
Hayırlı sonuçlara inşAllah
Adana'yı silmeye çalışın kafanızdan ,
Aklınızı hiç bulandırmayın hatta kıyaslamayın gerçekten ..
Ben de , burda ki tüm arkadaşlar da eminim benim gibi " emin ellerdesiniz" diye düşünüyor..
Dua edin , güzel olanı yaşatsın Rabbim
Hadi Bismillah
Gözümüzaydın ...
Yerinde olmayı bekleyen o kadar çok kadınız ki ..
Sevinçten uyuyamamak , gözlerin dolamsı, kalbinin hızlı atması .. İnan o anı yaşamak için neleri vermezdim ..
Çok sevindim ,Allah'ım devamını da sağlıkla sıhhatle inşAllah kucağında tatdırsın .
Hayırlı olsun hamiş , bizlere de dua etmeyi unutma
@SERENAD44
Sizde ki problem nedir ?