Bugün kendimden de bilgi paylaşayım ..
Malum transfer sürecindeyim ,detaylı şekilde arkamdan gelen ,tedaviye sıfırdan başlayacak olan arkadaşlara örnek olsun .
Biraz uzun yazacağım kusuruma bakmayın
1. Kontrol Muayenesi-Adetin 2. Günü (25 Ekim 2021)
Rahim Kalınlığı : 4.8
Sağ Over : 6 mm altında foliküller
Sol Over: Uterus arkası 7 mm
Transfer için ilk kontrol muayenesini Yücel Hoca'nın yapmasını istedim. Sebebi ise OPU sonrası oluşabilecek tüm riskler için muayeneyi ilk etapta kendisinin ayrıntılı yapmasıydı.Çok şükür bir problem çıkmadı keza kan tahlili istenmedi.
2. Kontrol Muayenesi-Adetin 10. Günü (2 Kasım 2021)
Rahim Kalınlığı : 6.3
Sağ Over : 14 mm
Sol Over : Gelişen yumurta yok
LH: 8,28
E2: 132
Samsun Medicalpark'da Tüp Bebek üzerine işlem yapan bi doktora muayene oldum.
Rahim iç duvarım ,yumurtaya uyumlu kalınlaşmış. Dengeli göründüğünü, bundan sonra ki kontrol için kalınlaşma ve yumurta çapı daha belirgin hale geleceğini ifade etti. Doğal siklusda zaten dominant olan folikül baz alınacağı için transfere kadar uyumlu gideceğini düşünüyorum" dedi. Kan tahlillerim ve muayenemle ilgili Memorial'dan herhangi bi yorumlama alamadım ,bir sonra ki muayemde sanırım netleşme olur.
Hadi hakkımda ,hakkımızda hayırlısı