• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

D dilktrvdi eğer rahim dinlendirme tapılmayacaksa yani taze embriyo transferi yapılacaksa adet olmadan yapıyorlar.ama dondurulmuş embriyo transferi için en az bir adet bekletiyorlar
İlk başta semra kahraman bi de beril Yüksel naturel tıransfer yaparız sana dediler o yüzden sormak istedim acaba ne zaman doktora gidicem aricaklarmı

5EB93117-BBF7-49E2-8133-BAE8803B80D8.webp
5EB93117-BBF7-49E2-8133-BAE8803B80D8.webp

Cevabınız için teşekkür ederim. Zaten embriyolara yapılacak denilmişti. Siz de mi bu şekilde Memorial da yaptırdınız? Benim kafam çok karışık. Ben de pıhtılaşma da var. Pıhtılaşma da düşüklere sebep olur denildi. Bana anlatılan anne babadan bir geçiş söz konusu ise normal yolla hamile kalınabiliyor. Çünkü benim saglıklı bir cocugum var. Yaş ilerledikten sonra 2 düşük yaptım. Pıhtılaşma ve translokasyon cıktı. Tüp bebek maliyetleri cok fazla. Normal yolla denemeye de korkuyorum. Hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başlasam yine de düşer mi ki diye düşünmeden edemiyorum 😥

Daha önce başka yerde tedavi oldum, bu sefer Memorialda olucam bu şekilde. Dengeli translokasyonluların sağlıklı embryo oluşturma ihtimali %15 civarı. Yani normal denerseniz hamile kalırsınız tabii ama kayıplara da hazırlıklı olun. İnsan ilk öğrendiğinde çok üzülüyor ama başkalarının tecrübelerini okudukça biraz alışılıyor. Pıhtılaşma hamile kalmaya zaten engel değil, Perinatoloğun reçetesine göre kan sulandırıcı kullanırsanız çözersiniz.

Back
X