Evet malesef hekimlerle hasta arasında negatif enerji olunca ,doğru tedavi bile uğransa bi yerde olumsuzluk yaşıyor insan .
Kendi memleketimde çok karşılaştım öyle durumla , kaç tane doktora gittim hesabı yok , üstelik hepsi aynı zihniyette dostlar. "şu hoca da sıkıntı yaşadım da geldim" diyemedim mesela hiçbir doktora ..
Semra Hoca'dan faydalanamadım ben ya , nasıl bi hoca hiç bilgim yok .Onu sanatçı gibi görüyorum ya imza alasım bile geldi deli gibi

Çok meşhur ya hani ülkede
Bugün kalp atışından sonra sağolsun Yücel Hoca aradı tekrardan tebrik etmek ve durumumu öğrenmek için .Çok samimi geliyor o adam bana , kibar naif hasta psikolojisiyle ilerliyor ..
Ek olarak tedavi bitiminde 4 genimde heterozigot durumu var ve hoca bana 0.4 lük oksapar vermişti.
Bugun kadın doğum doktorum onun yanına 150 mg Coraspirin verdi .
Yücel hoca'ya söylediğimde "gerek yok , kullanmayın ... Hem mg yüksek ,hem yeteri kadar alıyorsunuz ve bu şekilde kanamaya sebebiyet verebilir .Örneklerini görüyoruz çünkü geri dönüşler oluyor. Homozigot olsaydınız evet derdim ama siz taşıyıcı konumdasınız . . Kullanmayın"
Şimdi ben napayım birine içiyorum ,diğerine içmiyorum mu diyim

Açıkcası kullanmakta istemiyorum ya .. Yücel Hoca ne derse o' dur diyerek bi güven veriyor bana