Kaç ay sonra tedaviye başladınız tekrar danKimyasal olmuş cnm vardr bi hayir bende yaşamıştım ins bi sonraki saglikli olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç ay sonra tedaviye başladınız tekrar danKimyasal olmuş cnm vardr bi hayir bende yaşamıştım ins bi sonraki saglikli olur
Bende geçenlerde seni aklımdan geçirmiştim.. neredeyse aynı dönem tedaviye başlamıştık.. Ben hala devam..Sen nasılsın, tedavi olacak mısın tekrardan, ne durumdasın?Merhaba, oncelikle hayirli olsun uzun zamandir girmiyordum mesajinizi yeni gordum. Bu konuda bende beklenen etiyi goremedik cunku baskilamadan sonra yumurtalarim ignelere cevap vermedi kalitesi de dusuk cikti , fikir vermek ostemem ama para ve zaman kaybi gibi oldu ozetlemek gerekirse ..
Hep 2.adetle başladım hic uzun ara vermedimKaç ay sonra tedaviye başladınız tekrar dan
Tabi o zamanlar ücretler bayagi ucuzdu su an bi transfer parasına ben tedavi parası olarak vermiştim o dönem transferler 3 bindi Allah hepimizin yardımcısı olsun bir mucize olsun doğal yoldan saglikla olsunİnşallah![]()
Yani fiyatlar gerçekten uçuk allah güç kuvvet versin başlicam maksat hastane deye para yatırmakta istemiyorum fazlaTabi o zamanlar ücretler bayagi ucuzdu su an bi transfer parasına ben tedavi parası olarak vermiştim o dönem transferler 3 bindi Allah hepimizin yardımcısı olsun bir mucize olsun doğal yoldan saglikla olsun
Peki 2 tüp bebek tutumuHep 2.adetle başladım hic uzun ara vermedim
İlki tuttu düştü 2.tutmadi transferin 5.gunu regl oldum 3.de oglum oldu cok sukur skmdi yazınca yazması çok basit geliyor ama inan enkaz gibiydim bunları yaşamadan öncede 7 aylık bebegimi toprağa verdim o psikoloji ile yaşadım belki normal olsaydım daha mi kolay olurdu bilmiyorum şimdi merkeze gitme düşüncesi bile tüylerimi diken diken ediyor çünkü çok korkuyorum ordan yasadiklarimdan tekrar yasabilcek sabrım var mi bilmiyorum oyle bekliyorum neyi beklediğimi de bilmeden Rabbim çok büyük evet negatif almak çok zor bir durum ben asla kucumsemiyorum ama evlat olup kaybetmek daha kotu Rabbim sahlikla kucağımıza alacağımız buyutebilcegimizevlatlar nasip etsinPeki 2 tüp bebek tutumu
Şimdi 1 oğlun var kromozomlar damı sıkıntı var senin deİlki tuttu düştü 2.tutmadi transferin 5.gunu regl oldum 3.de oglum oldu cok sukur skmdi yazınca yazması çok basit geliyor ama inan enkaz gibiydim bunları yaşamadan öncede 7 aylık bebegimi toprağa verdim o psikoloji ile yaşadım belki normal olsaydım daha mi kolay olurdu bilmiyorum şimdi merkeze gitme düşüncesi bile tüylerimi diken diken ediyor çünkü çok korkuyorum ordan yasadiklarimdan tekrar yasabilcek sabrım var mi bilmiyorum oyle bekliyorum neyi beklediğimi de bilmeden Rabbim çok büyük evet negatif almak çok zor bir durum ben asla kucumsemiyorum ama evlat olup kaybetmek daha kotu Rabbim sahlikla kucağımıza alacağımız buyutebilcegimizevlatlar nasip etsin![]()
Cok ilginctirki tesglerim temiz çıkıyor ama doğal yolla saglikli olmuyor tup bebekle de olmuyordu genetik taramalı olmasına rağmen inan en iyi profesorlere gittim gidiyorum kimse şu var demiyor sende artık yoruldum bi teşhisimin olmaması berbat birsey kiz bebeklerde sıkıntı olduğunu düşünüyorum çünkü 7 aylık ölen de 8 haftLik kalbi duranda kiz bebekti Semra hanima cinsiyet geçişli genetik sıkınti olabilir mi dedim üstünde bile durmadı ama içime öyle birsey doğuyor pihtilasmamizda yok transferde kaybettiklerimin cinsiyetini öğrenmek istedim çünkü genetige gidince onlar biliyor söylemediler bende merkeze gitmek istemiyorum şu an bunlar kafamda soru işareti ikebŞimdi 1 oğlun var kromozomlar damı sıkıntı var senin de
Tabi kolay değil ama gitt olmasa bahçeçi tüp bebek merkezine gittCok ilginctirki tesglerim temiz çıkıyor ama doğal yolla saglikli olmuyor tup bebekle de olmuyordu genetik taramalı olmasına rağmen inan en iyi profesorlere gittim gidiyorum kimse şu var demiyor sende artık yoruldum bi teşhisimin olmaması berbat birsey kiz bebeklerde sıkıntı olduğunu düşünüyorum çünkü 7 aylık ölen de 8 haftLik kalbi duranda kiz bebekti Semra hanima cinsiyet geçişli genetik sıkınti olabilir mi dedim üstünde bile durmadı ama içime öyle birsey doğuyor pihtilasmamizda yok transferde kaybettiklerimin cinsiyetini öğrenmek istedim çünkü genetige gidince onlar biliyor söylemediler bende merkeze gitmek istemiyorum şu an bunlar kafamda soru işareti ikeb
Orasi bana hiç güven vermiyor ya ben bi kac yerle görüşüp Semra hocayı görünce hepsini elemiştim ama bakalım nasip neredeyse ben yücel beyle ilerledim hep bugüne kadar ama beril hanım hakkında bayagi iyi yorumlar gördüm belki bi onla gorusme yaparımTabi kolay değil ama gitt olmasa bahçeçi tüp bebek merkezine gitt
Benim de durumum her halde senin gibi ilki normal gebelik oldu demeki kromozomuş kimse araştıma yapmadı bu ikinci tüp bebek oda kimyasal oda kromozom dedi doktor az önce yazdı ben kromozom testi yapmadım yapmayı düşünüyorum bakalım şimdi oğlun kaç yaşındaCok ilginctirki tesglerim temiz çıkıyor ama doğal yolla saglikli olmuyor tup bebekle de olmuyordu genetik taramalı olmasına rağmen inan en iyi profesorlere gittim gidiyorum kimse şu var demiyor sende artık yoruldum bi teşhisimin olmaması berbat birsey kiz bebeklerde sıkıntı olduğunu düşünüyorum çünkü 7 aylık ölen de 8 haftLik kalbi duranda kiz bebekti Semra hanima cinsiyet geçişli genetik sıkınti olabilir mi dedim üstünde bile durmadı ama içime öyle birsey doğuyor pihtilasmamizda yok transferde kaybettiklerimin cinsiyetini öğrenmek istedim çünkü genetige gidince onlar biliyor söylemediler bende merkeze gitmek istemiyorum şu an bunlar kafamda soru işareti ikeb
Beril hocam iyi bana çok iyi geliyor memnuniyeti çok var benim durumum da istisnaiOrasi bana hiç güven vermiyor ya ben bi kac yerle görüşüp Semra hocayı görünce hepsini elemiştim ama bakalım nasip neredeyse ben yücel beyle ilerledim hep bugüne kadar ama beril hanım hakkında bayagi iyi yorumlar gördüm belki bi onla gorusme yaparım
Pazartesi ins 3 yaşına gelcekBenim de durumum her halde senin gibi ilki normal gebelik oldu demeki kromozomuş kimse araştıma yapmadı bu ikinci tüp bebek oda kimyasal oda kromozom dedi doktor az önce yazdı ben kromozom testi yapmadım yapmayı düşünüyorum bakalım şimdi oğlun kaç yaşında
Yaa bende sosyal medyadan takip ediyorum bayagi enerjisi yüksek birisi ben eskiden en ufak şeyde yücel hicaya yazardım hemen yardımcı olurdu ama en son nisanda görüşmeye gittim Semra hoca elime bi suru test tutusturdu yap bunları gel bi ay sonra diye bende yücel hocam size atarım deyince hemşirelere atın artık özelden konuşmuyorum gibi bisey söyledi tam cümleyi hatırlamıyorum iyice soğudum sinucta ben öz gidiyorum çünkü kafama takılani direk doktordan öğrenmek için yani bakalım bi beril hanımla gorusme düşünüyorum yazaBeril hocam iyi bana çok iyi geliyor memnuniyeti çok var benim durumum da istisnai
7 aylık bebeğini nasıl ne şekilde kaybettinYaa bende sosyal medyadan takip ediyorum bayagi enerjisi yüksek birisi ben eskiden en ufak şeyde yücel hicaya yazardım hemen yardımcı olurdu ama en son nisanda görüşmeye gittim Semra hoca elime bi suru test tutusturdu yap bunları gel bi ay sonra diye bende yücel hocam size atarım deyince hemşirelere atın artık özelden konuşmuyorum gibi bisey söyledi tam cümleyi hatırlamıyorum iyice soğudum sinucta ben öz gidiyorum çünkü kafama takılani direk doktordan öğrenmek için yani bakalım bi beril hanımla gorusme düşünüyorum yaza
Insallh canim yaaa, ben pozitifi göreyim sana atayım sırayı insallhİnşallah pozitif olur![]()
Maşallah çok şükür bak oğlun var inşallah bi kızın da olur inşallah yeniden anne olursun rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallahPazartesi ins 3 yaşına gelcekben martta kurtaj oldum Semra hoca artık asla normal yoldan gebe kalma rahim surekli kurtaj görmesi hic iyi değil dedi sanki tup bebekle olcak garanti o kadar olumsuzluk yaşadım ben merkeze de direk suç yüklemek istemiyorum bazı şeyler yaşanması lazım çünkü karışık durumlar oyle bekliyorum
![]()
Ben semra hocayla konuştum bana sen hamile kalırsın sıkıntı yok sende yaparız ederiz dedi ben konuşuyordum bi aktım kalktı gitti yan profesör olduğundanmı tamam da böyle dinlemedi o gitti beril hanım sanki bir şeykiler tamam sıkıntıyok ben maddi manevi her durumumu anlatım yardımcı olurum dedi semra hocam biraz öyle şeyler dinlemeyi sevmiyor ben beril hanıma ne demişsem dünüş yapmış bende eşimde bize çok sıcak geliyor eşim biraz böyle tedaviye karşıydı o ikna eti sen de dene eli bide çok hafif ben hiç rahatsız olmadımYaa bende sosyal medyadan takip ediyorum bayagi enerjisi yüksek birisi ben eskiden en ufak şeyde yücel hicaya yazardım hemen yardımcı olurdu ama en son nisanda görüşmeye gittim Semra hoca elime bi suru test tutusturdu yap bunları gel bi ay sonra diye bende yücel hocam size atarım deyince hemşirelere atın artık özelden konuşmuyorum gibi bisey söyledi tam cümleyi hatırlamıyorum iyice soğudum sinucta ben öz gidiyorum çünkü kafama takılani direk doktordan öğrenmek için yani bakalım bi beril hanımla gorusme düşünüyorum yaza
3 4 yıl önce degildi biliyor musun merkez bayagi değişmiş burda kac kişi ile görüştüm eski hastalarından ilgi yok eskisi gibi diyor bende tedirginim o yüzden gitmiyorum şimdilik jinekolog doktorumda Semra hanımla özel konuş o ilgilensin sadece senle dedi ama hiç sanmıyorum 3.transferime kadar kendisini hiç görmedim srtik gelmiyorum dediğim an ilgilenmek istedi o yüzden şu an bu tedirginlik ile yeniden başlamak istemiyorum Allah büyük bakalım ins Rabbim herkesin gönlündekini hakkına hayırlı eylesinBen semra hocayla konuştum bana sen hamile kalırsın sıkıntı yok sende yaparız ederiz dedi ben konuşuyordum bi aktım kalktı gitti yan profesör olduğundanmı tamam da böyle dinlemedi o gitti beril hanım sanki bir şeykiler tamam sıkıntıyok ben maddi manevi her durumumu anlatım yardımcı olurum dedi semra hocam biraz öyle şeyler dinlemeyi sevmiyor ben beril hanıma ne demişsem dünüş yapmış bende eşimde bize çok sıcak geliyor eşim biraz böyle tedaviye karşıydı o ikna eti sen de dene eli bide çok hafif ben hiç rahatsız olmadım