Yazınız bana benim yaşadiklarimi hatırlatti. Benim de 6 asilama 2. tüp bebek pozitif cok sükür. 3. Tüp bebek tekrar negatif. Arkadasımla pazarda karsilastik yengesi yanindaydi, ayrildiktan sonra yengesi demiski yazik bunun da cocugu olmadi o da ben duydum sanmis beni aradi kusura bakma diye, aslinda duymamistim o kadar zoruma gitmisti ki. Iyi niyetle dedi ama ben cok kirilmistim. O kadar sey yazabilirim ki ama sadece burdakiler anlayabilir yasamayan bilmiyor hissettiklerimizi. Umudunuzu kaybetmeyin Rabbim her seyin en iyisini biliyor. Hep duam isteyen herkese nasip etsin Allah im hayirli saglikli evlatlar..Canım ben seni çok iyi anlıyorum ben 2 aşılama 3 tüp Bebek yaptırdım farklı merkezde sadece bir tanesi kimyasal gebelik oldu hem maddi hem manevi insan yıkılıyor ayağa kalkması çok da zor oluyor yani ben buraya gelene kadar çok şeyler yaşadım üstelik ben 37 yaşındayım belki senin yaşın benden çok çok küçüktür benim için her yıl farklı bir zorlukla geçiyordu 33 yaşında başladım çevremde herkes hamile üstelik en yakınlarım onları her gördüğümde günlerce ağlıyordum tabiki dua ediyordum çok da tevekkül ediyordum 10 günde bir hatim yapıyordum için o kadar açıyordu ki burda böyle rahat yazdığıma bakma çok zor günlerdi birgün arkadaşımın bir tanesi beni arayıp ne dedi biliyor musun ben hamileyim bunu sana söylemedim senin çocuğun olmuyor üzülme 1 hafta boyunca ne yemek yedim ağlamaktan kimseyle konuşamıyordum içim açıldıkça kalkıp kuran okuyordum Rabbimle konuşuyordum birden arkadaşım erken doğum yaptı bebeği öldü o kadar üzüldüm ki keşke ben uzulseydim ama bebeği yaşasaydı dedim ilk yanına ben gittim günlerce yanında oldum yani Rabbimin imtihanları çok farklı benim kızım doğdu büyüdü çok şükür arkadaşıminda bebeği oldu ama o kadar çok dua ettim ki onun için Rabbim acısını hafiflet diyordum yani edilen dua çok önemli Rabbimden sadece anne olmayı değil hayırlı olanı iste duan kabul oluyor imtihanlar artıyor canım