Aynen benim tüp bebek de 1 düşük oldu ben diyorum belki bir tutmaz diyeri tutar yani çok da ikiz düşünüyorum ama tabii nasip siz demi 2 embriyo bıraktılar
Benim ilk tedavimde 1 embriyo ikinci tedavimde 2 embriyo ve biri tuttu. 3. Tedavimde yine 2 embriyo negatif.Aynen öyle menopoz giren hamile kalıyor işte tek yumurtalı hamile kalıyor yaşım 27 sadece yumurta rezervim düşük diye hamile kalamıyorum bu benim çok zoruma gidiyor eşimin amcasının eşi yapmış 4 embriyo bırakmışlar 7 yıl önce ben duydum şok oldum yani demeki oluyor şimdi bi kızı var yengemin ben söylesem doktor bana kızar diye söylemedim ama inanın ki borç para arıyoruz ikinci tedavi için yani çok zor her şey para daha ne kadar deniycez bilmiyorum allah sen yardım et![]()
Hic öyle düşünmeyin zoruma gidiyor demeyin, Allah ın izni ile olacak umutsuzluk yok. Ben ilk hamile kaldigimda bi süre inanamadim cidden o kadar olmayacagina kaptirmisim kendimi. Bu arada ben 6 kez de asilama yaptirdim (biri dis gebelikle sonuclanmisti) şu anki aklim olsa o kadar asilama da yaptirmazdim. Yani hepimiz farkli farkli süreclerden geciyoruz. Sonunun güzel olmasi icin icten kalben dua edelim.